کمبود ۱۵۰۰ نیروی معلم در استان قم

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم با اشاره به کمبود ۱۵۰۰ نیروی معلم در استان قم گفت:‌ در مقطع ابتدایی بسیاری از معلمان به‌صورت دو شیفت و حق‌التدریس کار می‌کنند.


به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حمیدرضا شیخ‌الاسلام در نشست خبری پیش از ظهر امروز در خانه مطبوعات قم برگزار شد اظهار داشت: آمار امسال دانش‌آموزان در استان قم نزدیک به ۲۵۰ هزار نفر است که افزایش چشمگیری نسبت به سال گذشته داشته است و مدارس کشور در شنبه هفته آینده باعنوان "روز شکوفه‌ها" و با حضور دانش آموزان پایه اول ابتدایی بازگشایی می‌شوند.
مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم به تشریح دلایل نوسانات کیفی مدارس استان قم پرداخت و افزود: ۲۸ سال است که یزد رتبه نخست را در کنکور کسب می‌کند و دلیل آن داشتن فضای آموزشی گسترده‌ای است که این استان دارد، استان قم ازنظر گستردگی فضای آموزشی آخرین استان کشور بوده و نسبت به فضای آموزشی دارای بیشترین تعداد دانش‌آموز در کشور است اما در طول این سال‌ها سعی کردیم که این ظرفیت را افزایش داده و ۱۴۹ مدرسه در استان ایجاد کردیم تا کیفیت تدریس و رتبه استان قم بهبود یابد.
وی با اشاره بیان اینکه مسائل زیرساختی، کمبود مدارس و افزایش دانش‌آموزان مشکلات جدی برای ما ایجاد کرده است ابراز کرد: با تلاش‌هایی که انجام شد از سال ۹۳ تا امروز رتبه استان قم در کنکور از ۱۱ به ۵ کشوری رسید و امسال بیش از ۱۱ رتبه زیر ۱۰۰ کنکور در استان قم حضور دارند.
شیخ‌الاسلام با اشاره به کمبود ۱۵۰۰ نیروی معلم در استان قم، تصریح کرد: در دوره ابتدایی بسیاری از معلمان به‌صورت دو شیفت و حق‌التدریس کار می‌کنند و کمبودهای زیادی در این زمینه داریم، البته باید توجه داشت که از علت‌های کمبود نیرو در استان قم مهاجرت نیروها به‌ویژه به دلیل به تبعیت از همسر است اما ما به‌سرعت به دنبال تامین نیروی انسانی در مدارس هستیم.
وی با بیان اینکه آموزش‌وپرورش استان قم با کمبود ۱۰۰ مدرسه روبرو است تصریح کرد: مسئولیت تامین مدارس موردنیاز استان بر عهده سازمان نوسازی مدارس است اما ما نیز تمام تلاش خود را به کار می‌بندیم تا کاستی‌هایی که در رابطه با مدارس هست جبران کنیم.
مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قم بیان کرد: از مشکلات اصلی کمبود مدارس قم در منطقه پردیسان است که ساختمان‌های مسکونی بسیار زیادی ساخته شد اما نسبت به این تراکم جمعیتی بالا تدابیر کافی نداشتند و مدارس کافی برای تامین نیاز آن‌ها ساخته نشد.
شیخ‌الاسلام در پاسخ به سئوالی که پیرامون تامین هزینه‌های آموزش‌وپرورش از طریق ستاد اسکان پرسیده شد بیان کرد: اسکان نوروزی تنها برای آموزش‌وپرورش هزینه‌بردار است و منافع زیادی برای ما ندارد، ما باید در شب عید ۴۰۰ مدرسه را برای ستاد اسکان مدارس آماده کنیم و هزینه جابجایی وسایل کلاس‌ها، نظافت و موارد دیگر سبب می‌شود تا ستاد اسکان برای ما منافع چندانی نداشته باشد.

منبع : خبرگزاری تسنیم

برای مشاهده اخبار لحظه به لحظه استخدام آموزش و پرورش اینجا کلیک کنید

 

لطفا سوالات و نظرات خود را بیان کنید

ثبت پاسخ