سوالات مصاحبه و گزینش آزمون استخدامی آموزش و پرورش
در این صفحه با تغییرات مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش که از سال ۱۴۰۱ اجرایی شد آشنا میشوید. ضمن بررسی این تغییرات، راهنماییهای لازم برای موفقیت در این مرحله از آزمون را برای شما تشریح و در پایان، تجربیات شرکتکنندگان در جلسه گزینش آموزش و پرورش را از زبان خودشان برای شما نقل کردهایم.
بسته مصاحبه و ارزیابی تخصصی آموزش و پرورش
اطلاعیههای استانی تحویل مدارک آموزش و پرورش
شیوه نامه ارزیابی تکمیلی مشاغل کیفیت بخشی
مشاغل کیفیت بخش طیف جدیدی در آزمون بودند. از آنجا که شیوهنامه گزینش و ارزیابی تکمیلی در آنها نسبت به دیگر آزمونهای آموزش و پرورش دارای تفاوتهایی است، لذا توصیه میکنیم برای آشنایی بیشتر با آن فایل زیر را بررسی فرمایید:
تفاوت جلسه مصاحبه و گزینش
جلسه مصاحبه که از سال ۱۴۰۱ با نام ارزیابی تکمیلی شناخته میشود پس از اعلام نتایج آزمون استخدامی و مشخص شدن حد نصاب هر رشته در هر شهر برگزار میشود. افرادی که حد نصاب آزمون را کسب کرده باشند به تعداد ۳ برابر ظرفیت هر رشته به این مرحله دعوت میشوند. سوالات مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش ناظر به جنبههای تخصصی و علمی رشتههای تحصیلی است. انجام معاینات پزشکی و روانشناسی در این مرحله انجام میشوند. پس از انجام محاسبه و اعمال ضرایب و محاسبه نمره، نفرات برتر به هستههای گزینش ادارات آموزش و پرورش معرفی میشوند. در این مرحله پرسشهایی درباره احکام، عبادات و مسائل سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از افراد پرسیده میشود. از اینرو تفاوت جلسه مصاحبه و گزینش در نوع سوالاتی است که از افراد پرسیده میشود. برای آشنایی با سوالات مصاحبه و گزینش آموزش و پرورش و بهرهگیری از تجربیات شرکتکنندگان در این مراحل، پیشنهاد میشود بخش تجربیات آزمون را حتما مطالعه کنید.
تغییرات جدید مصاحبه آموزش و پرورش
آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۲ با تغییرات گسترده در منابع و بخش مصاحبه و گزینش همراه بود. در شیوه جدید آزمون آموزش و پرورش مرحله مصاحبه مانند سالهای پیش انجام نمیشود. آموزش و پرورش در اطلاعیهای اعلام کرد این تغییرات به دلیل اهمیت و تاثیر گزینش و استخدام معلمان بر کیفیت نظام آموزشی کشور انجام شده است و از این پس فرایندهای ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی به روش کانون ارزیابی حرفهای در راستای شایستهگزینی و عدالت محوری در جذب معلم، انجام خواهد شد. در جدول زیر این تغییرات را به صورت خلاصه بیان کردهایم.
پیش از سال ۱۴۰۱ | پس از سال ۱۴۰۱ | |
---|---|---|
نام مرحله | مصاحبه | ارزیابی تکمیلی |
درصد تاثیر بر نمره نهایی | ۴۰ درصد | ۶۰ درصد |
حیطه | عدم عنوان در دفترچه | عمومی، اختصاصی، تخصصی |
حداقل نمره برای هر حیطه | عدم عنوان در دفترچه | عمومی (۹۵)، اختصاصی (۷۰)، تخصصی (۴۰) |
پنج محور اصلی تغییرات مرحله مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش عبارتند از:
- عدالت محوری: استفاده از سر ارزیابان آموزش دیده توسط سازمان اداری و استخدامی و بررسی ویژگیهای فردی هر داوطلب توسط سه تیم دو نفره
- ضریب تاثیر: مرحله ارزیابی ۶۰ نمره نهایی را شامل میشود
- شفافیت: اعلام شفاف و کامل منابع و جدول ارزیابی (جدول ۲ در دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون)
- ارزیابان: ارزیابی تکمیلی توسط ارزیابان حرفهای آموزش دیده توسط اساتید
- حداقل امتیاز: کسب حداقل امتیاز در هر سه حیطه ضروری است
- کسب حداقل ۹۵ امتیاز شایستگی عمومی
- کسب حداقل ۷۰ امتیاز شایستگی اختصاصی
- کسب حداقل ۴۰ امتیاز شایستگی تخصصی
شایان ذکر است حداقل امتیاز این حیطهها با بررسی موارد زیر محاسبه میشود:
- حیطه عمومی: باور به ارزشهای ملی، رعایت پوشش و آداب، مهارتهای ارتباطی، خلاقیت و نوآوری، مسئولیتپذیری (مجموعا ۲۰۰ نمره)
- حیطه اختصاصی: مهارت تدریس، مهارت تربیت، انگیزه معلمی، مقامهای علمی، کاربست فناوری در آموزش، سوابق و فعالیتهای تحصیلی و آموزشی (مجموعا ۲۴۰ نمره)
- حیطه تخصصی: تسلط بر برنامه تربیتی، پژوهشهای مرتبط با بهبود عملکرد معلم. (مجموعا ۱۶۰ نمره)
سوالات مصاحبه آموزش و پرورش
برای کسب حداقل امتیاز در هر سه حیطه، متقاضیان باید آشنایی اولیه با مفاهیم آموزگاری و دبیری داشته باشند. «ای-استخدام» با تهیه و تالیف کتاب «مرورنامه روشها و شیوههای تدریس» آنچه برای احراز صلاحیت معلمی در روز مصاحبه و ارزیابی لازم است گردآوری کرده است. در این کتاب سعی شده با بیانی روان و شیوا آشنایی اولیه با شایستگیهای هر سه حیطه ایجاد شود. از ویژگیهای این کتاب میتوان موارد زیر را برشمرد:
- توضیح تمام مراحل پس از قبولی
- توضیح مفاهیم ارزیابی تکمیل و بخشهای آن
- آموزش روشهای تدریس مستقیم
- آموزش روشهای تدریس تعاملی
- مراحل تنظیم طرح درس
سوالات گزینش آموزش و پرورش
هر یک از آموزگاران و دبیران که از طریق آزمون استخدامی، دانشگاه فرهنگیان یا مدارس غیرانتفاعی در کلاسهای درس تدریس میکنند بایستی تاییدیه هسته گزینش اداره کل شهر محل تدریس را داشته باشند. همه این افراد با هر عنوانی که تدریس میکنند از یک مسیر گزینش عبور میکنند بنابراین سوالات گزینش مدارس غیرانتفاعی و سوالات گزینش آزمون استخدامی آموزش و پرورش یکسان هستند و همگی درباره احکام، عبادات و مسائل سیاسی و اجتماعی روز جامعه هستند. «ای-استخدام» با توجه به تجربیات افراد شرکت کننده در این جلسات کتاب «بسته تکمیلی مصاحبه و گزینش» را در قالب pdf تهیه و تدوین کرده است و پیش از جلسه مصاحبه اطلاعات مفید و جامعی به افراد میدهد.
فرایند ارزیابی تکمیلی چیست؟
مصاحبه عمومی روند بررسی صلاحیتهای عمومی داوطلبان آزمون استخدامی آموزگاری است که بر اساس جدول شایستگی مورد انتظار و شاخصهای مورد نظر گزینش، انجام میگردد.
در این تمرین، رابطه با دانشآموز سنجیده میشود. به بیان مصداقی، داوطلب در نقش معلم ابتدایی یک مدرسه باید یکی از مباحث درسی را به طور فرضی مانند ریاضی، علوم و... را در مقطع شبیهسازی شده و با توجه به اطلاعاتی که در اختیار دارد، ارائه کند.
بررسی نوع مواجهه داوطلب با والدین دانشآموزان در راستای اهداف تربیتی نظام آموزش و پرورش خواهد بود. داوطلب در این تمرین باید جلسهای را با والدین دانشآموزی که تکمیل اهداف تربیتی او نیازمند همکاری بیشتر معلم و خانواده است، داشته باشد و با بررسی موانع پیش رو، مسیری سازنده و متناسب با نیازهای دانشآموز تعریف ک
در این تمرین، توانایی داوطلب در ایفای نقش اجتماعی یک معلم و توانمندی او برای شکوفایی استعدادهای اجتماعی و فرهنگی دانشآموزان بررسی میشود. در این تمرین، داوطلب به عنوان معلم، مشارکت فعالانه در مسائل حادث جامعه، خواهد داشت و بایستی با همکاران خود در این زمینه، بحث و گفتگوی نقشآفرین داشته باشد.
نمونه تمرینهای آموزشی رایگان برای مرحله ارزیابی تکمیلی و مصاحبه آزمون آموزگاری
- شبیه سازی بحث گروهی «نمونه موردی: محله زیبا»
- مقدمه:
محله زیبا یک محله با حدود ۱۲ هزار ساکن است. این محله به دلیل روحیه اجتماعی قوی ساکنین خود و دارا بودن جوانان زیاد شناخته شده است. با این حال، به دلیل مشکلات موجود اقتصادی و تبلیغات خاص رسانهای، فضای عمومی محله با نگرانی در مورد آینده اقتصادی کشور مواجه است.
- وظیفه متقاضی:
شما ۴۵ دقیقه زمان خواهد داشت تا به تحلیل اطلاعات موجو در سناریوی ارائه شده توسط ارزیابان دارید. سپس باید در جلسه یک ساعته با دیگر متقاضیان شرکت کنید و انتظارات زیر را برآورده نمایید:
- نقاط قوت و انیرگذاری طرح پیشنهادی خود را برای دیگر اعضا تبیین کنید. (با استفاده از ابزارهای موجود در ۵ دقیقه)
- یک فناوری جدید برای آموزش و ارائه معرفی کنید که میتواند به سازماندهی بهتر رویداد کمک کند.
- اهداف آموزشی طرح را بریا دانش آموزان تعریف کنید.
- در قالب گروه، طرحهای منتخب را نهایی کنید و به صورت مکتوب تحویل دهید.
- پیش زمینه:
- آمار اقتصادی: بر اساس آخرین سرشماری، متوسط درآمد خانوار در این محله کمی کمتر از میانگین ملی است. اکثر ساکنان شاغل هستند و نرخ اشتغال در محل بالای ۹۳ درصد است. با این حال، هزینههای زندگی به طور پیوسته در حال افزایش است،به ویژه قیمت مسکن که در سال گذشته ۷۰ درصد افزایش یافته.
- امنیت شغلی: در رابطته با امنیت شغلی در میان ساکنین محله نگرانی وجود دارد. اخیرا یک نظرسنجی نشان داد که حدود ۳۰ درصد از مشاغل کوچک در محله از تعطیل شدن در سال آینده به دلیل فشارهای اقتصادی هراس دارند.
- بیکاری جوانان: نرخ بیکاری در میان جوانان ۱۸ تا ۲۵ سال این محله حدود ۱۵ درصد است که در مقایسه با میانگین ملی ۴ درصد بالاتر میباشد. این نگرانی بحثهایی را در مورد آینده شغلی و نیاز به آموزش حرفهای بهتر و برنامههای توسعه مهارت برای ساکنان جوانتر را به راه انداخته است.
- خدمات اجتماعی: جامعه به شدت به خدمات عمومی و احتماعی متکی است. به طوری که حدود ۱۵ درصد ساکنان نوعی از کمکهای عمومی را دریافت میکنند. استفاده از این دسته خدمات در دو سال گذشته ۵ درصد رشد کرده است.
- آموزش: مدرسه ابتدایی محله، که به حدود ۸۰۰ دانش آموز خدمات آموزشی ارائه میکند، طرحهایی ابتکاری مربوط به آموزش سواد مالی و کارآفرینی را آغاز کرده است. با این حال این طرحها هنوز به طور کامل در برنامه درسی ادغام نشده است.
با توجه به آمارها و اطلاعات بدیهی است که هم فرصتها و هم چالشهای فراوانی در محله وجود دارد. با ارائه امید و دانش عملی به جامعه و به ویژه نسل جوان در زمینه رشد و رفاه اقتصادی، میتوان آنها را برای حضور فعال در عرصه اقتصادی توانمند کرد. هدف از این تمرین سازماندهی رویدادی است که سواد اقتصادی مردم را ارتقا دهد. اهمیت مشارکت جامعه در رفاه اقتصادی را برجسته کند و به طور کلی چشم انداز مثبت و امیدوار کنندهای را برای آینده محله و کشور شکل دهد. به همین منظور متقاضیان با مشارکت و مشورت متخصصین طرحهایی را برای برگزاری در این رویداد پیشرو آماده میکنند. هر کدام از متقاضیان یک طرح ارائه میدهد و نقاط قوت و ضعف آن را بیان میکند. در ادامه گروه به بحث و بررسی طرحها پرداخته و طرح برگزیده انتخاب میشود.
- مثال چند طرح آماده شده
- نمایشگاه کسب و کار خرد جامعه: نمایشگاهی که در آن دانشآموزان، والدین و کسب و کارهای کوچک محلی میتوانند غرفههایی برای فروش اقلام خانگی یا محلی برپا کنند. این رویداد آگاهی افراد در مورد اهمیت حمایت از مشاغل محلی برای رشد اقتصادی را افزایش خواهد داد.
- ارائه دانش آموزان: دانشآموزان در مورد مشاغل مختلف که به اقتصاد کشور کمک میکند تحقیق و ارائه خواهند کرد. هدف این فعالیت الهام بخشیدن به دانشآموزان و کمک به آنها برای درک طیف متنوعی از مهارتها و حرفههای مورد نیاز برای یک اقتصاد قوی است.
- بحث پانل: دعوت از کارآفرینان محلی، اقتصاددانان، مددکاران اجتماعی و سیاستمداران برای بحث در مورد وضعیت اقتصاد کشور و برنامههای رفاهی. این اقدام بینشهای ارزشمندی ارائه داده و گفتگوی سازنده را در جامعه تشویق میکند.
- تور تجاری محلی: سازماندهی یک تور به یک تجارت محلی موفق که در آن دانشآموزان میتوانند در مورد کسبوکار و تاثیر اقتصادی آن بیاموزند.
- جمع آوری کمکهای مالی: برگزاری یک کارزار جمعآوری کمکهای مالی که عواید آن به کمک هزینههای تحصیلی برای دانش آموزان بیبضاعت جامعه اختصاص یابد. این امر باعث ارتقاء ارزش آموزش در رشد اقتصادی و رفاه اجتماعی خواهد شد.
- کارگاه سواد مالی: برگزاری کارگاه آموزشی تعاملی برای آموزش مفاهیم مهمی مانند بودجهبندی، سرمایه گذاری، درک مالیات و پس انداز برای آینده.
شبیهسازی جلسه ایفای نقش
- نقش متقاضی:
این تمرین برای ارزیابی مهارتهای بین فردی و توانایی شما در هدایت جلسه و حل معضل طراحی شده است.
شما میبایست در این تمرین از نام و هویت خود استفاده کنید.
در این تمرین شما نقش معلم یک دانشآموز (با نام فرضی سارا) که رفتارهایی غیرعادی از وی مشاهده شده است را ایفا میکنید.
- وظیفه شما:
شما ۲۰ دقیقه وقت دارید برای جلسه آماده شوید، در طول این مدت نیز میتوانید یادداشت برداری کنید. سپس ۲۰ دقیقه وقت دارید تا با پدر / مادر سارا جلسهای برگزار کرده و به اهداف زیر دست پیدا کنید:
- بفهمید مسئله سارا در واقع چه بوده و حقایق را مشخص کنید.
- درباره مسیر پیشرو بحث کنید و تصمیم بگیرید با سارا چه رفتاری داشته باشید.
- برای حل مسئله به یک راه حل مناسب برسید.
- برای آینده برنامهای مناسب تعریف کنید.
- پسزمینه:
سارا دانش آموز کلاس چهارم است و همیشه از نظر تحصیلی توانمند بوده، اما اخیرا معلمانش متوجه کاهش مشارکت و عملکرد تحصیلی او شدهاند. او ساکت و گوشه گیر شده است و تعامل محدودی با همسالانش نشان می دهد. شما به عنوان معلم او متوجه شدهاید که او در کلاس عقب میماند و حتی در زمینههایی که قبلا توانمند بود از خود ضعف نشان می دهد. در ادامه فهرستی از ویژگیهای او آمده است.
- موقعیت و رفتارهای مشاهده شده
۱- رویداد اول: فعالیت گروهی در کلاس ریاضی
در طی یک فعالیت گروهی در مورد تقسیم، سارا به تنهایی نشسته بود. با وجود تلاشهای همسالانش برای مشارکت دادن او در این کار، سارا از شرکت در این کار خودداری کرد. او منزوی و ساکت ماند و این امر منجر به عقب افتادن گروهش از انجام وظیفه شد. جدایی او محیطی چالش برانگیز برای اعضای گروهش ایجاد کرد که مجبور بودند عدم مشارکت او را جبران کنند.
۲- رویداد دوم: تکلیف آزمایشگاه علوم
سارا در طی یک کار آزمایشگاهی علمی، عملکرد ناامیدکنندهای نشان داد. او برای تکمیل کار خود تلاش کمی میکرد و اغلب برای مدت طولانی مکث میکرد و خیره میشد. وقتی یکی از همکلاسیها از او خواست کمک کند، او به تندی پاسخ داد که منجر به تنش در محیط آزمایشگاه شد. واکنش او همکاری را از بین برد و دیگر دانش آموزان را برای نزدیک شدن به او مردد کرد.
۳- رویداد سوم: مجمع مدرسه
در طول یک جلسه در سراسر مدرسه، که در آن دانش آموزان تشویق شدند تا افکار خود را در مورد یک موضوع جمعی به اشتراک بگذارند، سارا تمایلی به مشارکت نشان نداد. علیرغم اینکه در گذشته معمولا او در چنین فعالیتهایی شرکت میکرد، از میکروفون دوری میکرد و ترجیح داد به تنهایی در پشت جمعیت بنشیند و خود را از همکلاسیهایش جدا کند.
۴- رویداد چهارم: اردوی کلاسی
سارا در یک اردوی کلاسی به یک موزه، بیاشتیاقی زیادی نشان داد. او بهجای کاوش در موزه با همکلاسیهایش، گوشهگیر ماند و اغلب به تنهایی سرگردان بود. قطع ارتباط او باعث نگرانی معلمان شد.
۵- رویداد پنجم: در زمین بازی
سارا استراحتهای خود را به تنهایی میگذراند و اغلب در گوشهای از زمین بازی نشسته است. همچنین به نظر میرسد که او علاقه خود را به موضوعاتی که زمانی از آنها لذت میبرد، مانند ریاضیات و علوم، از دست میدهد. به عنوان معلم او، شما نگران سلامتی او هستید. با این حال، هر زمان که سعی می کنید موضوع را با او مطرح کنید، او از این کار اجتناب میکند و به شما اطمینان می دهد که خوب است.
۶- رویداد ششم: صحبت با معلم
یک روز بعد از کلاس، سارا پیش شما اعتراف کرد که در کارهای مدرسه و برخی مسائل شخصی دچار مشکل شده است، اما با التماس از شما میخواهد که به والدینش نگویید. او میترسد که آنها از او ناراحت و ناامید شوند. شما نگرانیهای او را درک میکنید، اما به عنوان یک معلم، مسئولیت دارید که والدین او را در مورد هر گونه تغییر قابل توجه در عملکرد تحصیلی یا رفتار او آگاه کنید .
به منظور فراگیری فن نگارش طرح درس میتوانید بسته مرورنامه روشها وشیوههای تدریس «آنچه برای احراز صلاحیت معلمی در روز مصاحبه و ارزیابی باید بدانیم» را از طریق کلیک بر روی کلید زیر تهیه فرمایید:
- تمرین ارائه شفاهی «شبیهسازی تدریس مفهوم کسر»
- معرفی:
شما اخیرا به عنوان معلم کلاس چهارم ابتدایی به مدرسهای پیوستهاید. این مدرسه یکی از مدارس خوب شهر به شمار میرود. در این تمرین باید مباحث درس ریاضی این مقطع را با توجه به اطلاعاتی که در اختیار دارید ارائه کرده و سپس به تحلیل تکالیف دانشآموزان بپردازید.
- وظیفه شما:
در این تمرین از شما انتظار میرود ضمن مطالعه محتوای ارائه شده در صفحات بعد، مفهوم کسر را به دانشآموزان آموزش دهید. از انجا که هر کدام از دانشآموزان حاضر در کلاس شما ویژگیهای یادگیری خاص خود را دارند، باید تدریس خود را مناسب ویژگیهای آنها طراحی و پیادهسازی کنید. در این مسیر به سیاستهای بیان شده توسط مدیر مدرسه هم توجه داشته باشید. در این تمرین شما ۶۰ دقیقه برای آمادهسازی طرح درس و ۳۰ دقیقه برای اجرای عملی آن در حضور ارزیاب فرصت دارید. طراحی خود را با استفاده از امکانات و ابزار کمکآموزشی که در اختیارتان قرار میگیرد انجام دهید.
- محتوای آموزشی
در این بخش صفحات کتاب ریاضی مرتبط با مبحث کسرها را باید مورد بررسی قرار دهید.
سازمان اداری و استخدامی کشور در بازههای زمانی مختلف لیستی از مراکز مورد تایید خود برای دریافت مدرک ICDL را به صورت عمومی منتشر میکند. متقاضیان آزمونهای استخدامی بسته به شرایط مندرج دفترچه راهنمای ثبت نام در آزمون استخدامی میبایست در یک بازه زمانی مشخص اقدام به دریافت مدرک ICDL خود نمایند. از این رو لازم است تا متقاضیان این مدرک را در حداقل زمان ممکن از معتبرترین مراکز دریافت نماید. لیست بروز شده این مراکز را به کمک کلید زیر میتوانید بررسی و مشاهده نمایید:
تجربیات افراد شرکت کننده در جلسه مصاحبه و گزینش
این قسمت بنا به درخواست کاربران برای تجمیع دیدگاههای کاربران درباره آزمون استخدامی آموزش و پرورش طراحی شده است. در اینجا تجربیات کاربران در زمینه سوالات و نتایج آزمون، سوالات جلسه مصاحبه، سوالات روانشناسی و روانشناختی، مراحل معاینات پزشکی، سوالات و مراحل گزینش بر اساس نظرات ارسالی کاربران و سایر تجربیات در همین قسمت تعبیه شده است. به مرور نیز به تعداد این صفحات افزوده میشود. کاربران عزیز توجه نمایید به دلیل طولانی نشدن تجربیات در یک صفحه و اینکه صفحه مورد نظر به راحتی قابل مطالعه باشد این تجربیات در چندین صفحه آورده شده است لطفا دوستان عزیزی که در ادوار گذشته در آزمونهای استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردهاند تجربیات مصاحبه و گزینش خود را اینجا برای استفاده عموم کاربران ذکر کنند.
نمونه کارنامه قبولی آزمون استخدام آموزش و پرورش
مشاهده نمونه کارنامههای افراد شرکت کننده در آزمون استخدام آموزش و پرورش و مقایسه آنها با یکدیگر اطلاعات جامعی درباره میزان تاثیر هر یک از دروس بر نمره کتبی و عملکرد نهایی در اختیار افراد قرار میدهد. از جمله اینکه میتوان متوجه شد پذیرفتهشدگان بر روی کدام دروس عمومی یا تخصصی بیشتر تمرکز میکنند. از شرکت کنندگان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش فارغ از هر نتیجهای که کسب کردهاند درخواست میکنیم برای کمک به کسانی که میخواهند در سالهای آینده در این آزمون شرکت کنند کارنامه خود را از طریق راههای ارتباطی ارسال کنند تا این تجربه بسیار مفید را با دیگران به اشتراک بگذاریم و ما و شما به سهم خودمان به قبولی آیندگان در سازمانهای دولتی کمک کرده باشیم.
بستههای مناسب برای آمادگی مرحله مصاحبه و ارزیابی تکمیلی آزمون آموزش و پرورش
برای مشاهده تجربیات سایر سازمانها و بانکها اینجا کلیک کنید
از تجربیات دیگران استفاده کنید!
مطالعه تجربیات شرکت کنندگان آزمونهای استخدامی سازمانهای مختلف در دوره های گذشته می تواند نقش بسزایی در قبولی شما در سازمان مورد نظر داشته باشد.
۱٬۹۶۷٬۴۴۵ نظر برای استخدام آموزش و پرورش (خبر جدید)