امریه سربازی چیست؟ کدام سازمانهای پذیرنده امریه سربازی هستند؟
در این صفحه اخبار مربوط به امریه سربازی و فهرست همه سازمانها و شرکتهای دولتی و غیر دولتی که امکان گذراندن دوره خدمت سربازی به صورت امریه در آنجا وجود داشته باشد منتشر میشود.
امریه سربازی یکی از روشهای گذراندن دوره خدمت نظام وظیفه است. در این شیوه شخص به جای گذراندن دوره سربازی در یکی از پادگانها، خدمت سربازی خود را در سازمانهایی مانند وزرات نیرو، قوه قضاییه، شهرداری و یا نهادهایی مانند آستان قدس رضوی میگذراند. همچنین امکان گذراندن دوره خدمت به صورت امریه در شرکتهای دانشبنیان نیز وجود دارد.
سازمانهای دولتی که در حال حاضر امریه میپذیرند
جدول زیر شامل سازمانهای دولتی است که در حال حاضر امکان گذراندن خدمت به صورت امریه در آنها فعال است و شما میتوانید با رعایت شرایط مندرج آنها، درخواست امریه خود را برای گذراندن دوره سربازی ثبت نمایید.
آشنایی با امریه خدمت سربازی
برای هر مرد ایرانی، یکی از مهمترین و چالش برانگیزترین دوران زندگی، برهه زمانی مربوط به تصمیمگیری برای ورود به خدمت مقدس سربازی است. با توجه به اجباری بودن این دوره، راههای مختلفی برای گذراندن آن وجود دارد. هماکنون با توجه به اتمام طرح خرید سربازی، محبوبترین راه گرفتن امریه سربازی است. افرادی که تمایل ندارند دوره سربازی خود را طبق روال معمول در پادگانهای نظامی سپری کنند میتوانند در سازمانها و نهادهای دولتی کشور که امریه میپذیرند خدمت سربازی را انجام دهند. دریافت امریه سربازی موجب میشود تا مشمولان ضمن کسب تجربه در شغلی که باید در آن خدمت کنند، دوره سربازی را بدون پوشیدن لباس نظامی به پایان برسانند.
امریه خدمت سربازی چگونه شکل گرفت؟
به دستور مقام معظم رهبری سازمانها و نهادهای اداری و دولتی میتوانند قسمتی از کارمندان مورد نیاز خود را از طریق جذب سرباز تامین کنند. طبق این قانون، سازمان مربوطه از ستاد کل نیروهای مسلح درخواست میکند تا سرباز مورد نظر در آن محل مشغول به کار شود. البته سربازی که امریه دریافت میکند ابتدا باید ۲ ماه دوره آموزشی خود را همانند بقیه بگذراند و سپس دوره امریه خود را که مدت ۲۲ ماه به طول میانجامد در آن اداره یا سازمان مشغول به کار شود. در واقع دوره خدمت ماموران نظام وظیفه در دستگاههای غیر نظامی مجموعا ۲۴ ماه به طول میانجامد. مهمترین نکاتی که در خصوص امریه سربازی باید مورد توجه قرار گیرد عبارتند از:
• مشمولان برای انجام خدمت سربازی تحت عنوان امریه نباید غیبت داشته باشند.
• بر خلاف مدت زمان خدمت عادی در پادگانها که ۲۱ ماه میباشد، خدمت به صورت امریه ۲۴ ماه است.
چگونه امریه سربازی بگیریم؟
پس از بررسی شرایط کلی در خصوص نکات، قوانین و ضوابط مربوط به امریه، حال سوال اساسی این است که چگونه امریه سربازی بگیریم؟
در این خصوص به نکات زیر توجه کنید:
• برای اکثر سازمانهایی که امریه قبول میکنند، پذیرش کسری خدمت مقبول نیست.
• آن دسته از سازمانهایی که کسری خدمت را قبول میکنند، این مدت محدود به حداکثر ۳ ماه میباشد.
• به هیچ وجه به طور هم زمان از دو سازمان درخواست امریه نکنید زیرا هر دو درخواست شما باطل خواهد شد.
• حداقل ۲ الی ۳ ماه پیش از تاریخ اعزام برای امریه اقدام کنید.
• میزان اعتبار دانشگاه محل تحصیل تاثیری در پذیرش امریه ندارد.
• در خصوص اعتبار دانشگاه محل تحصیل البته برخی از وزارتخانهها قوانین مخصوص به خود را دارند.
• توجه داشته باشید که انتخاب محل خدمت با سازمان مربوطه است و بعد از آغاز دوره، انتقال محل خدمت بسیار مشکل خواهد بود. بنابراین بهتر است قبل از ارائه درخواست همه نکات را بسنجید.
• مدت زمانی که به عنوان امریه خدمت میکنید جزو سابقه استخدامی شما محسوب میشود.
• بد نیست بدانید که بعد از پذیرفته شدن در امریه امکان انصراف از آن وجود خواهد داشت.
• حقوق سرباز امریه، با میزان حقوق سربازان عادی تفاوتی ندارد.
• سازمان مربوطه هیچ گونه تعهدی در خصوص استخدام سربازان امریه ندارد.
• پس از پذیرفته شدن در امریه، ساعات کاری شما همانند ساعات کاری سایر کارمندان خواهد بود.
پنج نکته مهم در خصوص امریه سربازی
همچنین لازم به ذکر است دارا بودن یکی از پنج شرط زیر به عنوان امتیاز در خصوص گرفتن امریه برای سربازی محسوب میشود:
• متاهل بودن
• معاف از رزم بودن
• جز بستگان درجه یک خانواده معظم جانبازان و شهدا بودن
• تحت پوشش کمیته امداد و یا سازمان بهزیستی بودن
• سرپرست خانوار بودن
انواع امریه سربازی به چه صورت است؟
امریه سربازی به دو گونه کلی تقسیم میشود:
۱- امریه در شرکتهای دانشبنیان
۲- امریه در وزارتخانهها، سازمانها و موسسات دولتی
هر دو گونه امریه دارای مدت زمان خدمت مشابه (۲۴ ماه تمام) هستند و قوانین کلی خدمت در هر کدام از آنها از ضوابط کلی مندرج در قانون امریه سربازی پیروی میکند. تنها تفاوت این نوع از امریهها را میتوان در خصوصی یا دولتی بودن بخش اعلام نیاز کننده دانست.
دریافت امریه از شرکتهای دانشبنیان
پیرو دستورالعمل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای استفاده از خدمت کارکنان وظیفه در شرکتهای دانشبنیان به شماره ۲۲۱۳/۱/۲۳۱/۲۴ مورخ ۱۳۹۷/۰۵/۰۹، افراد طبق این شیوهنامه میتوانند از تسهیلات کارکنان وظیفه مامور(امریه سربازی) در شرکتهای دانش بنیان استفاده نمایند.
مشمولان این تسهیلات با معرفی مرکز، دوره خدمت نظاموظیفه خود را، مشتمل بر «دوره آموزش نظامی» و «انجام خدمت (امریه سربازی) در شرکت دانشبنیان» طی کرده و کارت پایان خدمت دریافت میکنند.
هر یک از شرکتهای مشمول میتواند حداقل یک نفر و به ازای هر شش میلیارد ریال فروش سالیانه ( براساس اظهارنامه مالیاتی) یا به ازای هر ده نفر کارکنان شاغلِ تمام وقت در شرکت (بر اساس فهرست بیمه)، یک نفر دیگر را با شرایط شیوهنامه معرفی کند.
تبصره ۱: سهمیه مذکور تا سقف ۳ نفر برای هر شرکت دانشبنیان در سال و برای مدت یک سال (سال شمسی) تعیین میشود و صرفا برای همان سال قابل استفاده است، سهمیه شرکت برای سالهای بعد به همین شکل قابل استفاده خواهد بود.
تبصره ۲: با توجه به محدودیت ظرفیت ابلاغی از طرف ستاد کل نیروهای مسلح، افراد بر اساس اولویت زمانی ثبت نام و امتیاز کسب شده به ستاد کل نیروهای مسلح معرفی خواهند شد و در صورت اتمام ظرفیت، افراد باید تقاضای جدید خود را در دوره بعدی ارسال نمایند.
تبصره ۳: مرکز مجاز است با توجه به ارزیابیهای دورهای صورت گرفته از نحوه بکارگیری ماموران وظیفه در شرکت دانشبنیان سقف سهمیه مذکور را تغییر دهد.
شرکت باید یکی از شرایط زیر را دارا باشد:
۱. دارای اظهارنامه مالیاتی باشد و بر مبنای اظهارنامه مالیاتی فروش شرکت بیش از یک میلیارد ریال باشد.
۲. کارکنان شاغلِ تمام وقت در شرکت (بر اساس فهرست بیمه) حداقل ۲۰ نفر باشد.
۳. فروش شرکت بر مبنای آخرین گزارش صورت معاملات فصلی حداقل ۵۰۰ میلیون ریال باشد.
فرد باید دارای شرایط زیر باشد:
۱. فارغ التحصیل و دارای مدرک کارشناسی و یا بالاتر باشد.
۲. با توجه به امتیازبندی پیوست شیوهنامه «بهرهمندی دانش آموختگان برترِ فناور از تسهیلات خدمت نظام وظیفه تخصصی»، حداقل ۸۰ امتیاز از جدول امتیاز فناورانه (آورده شده در پیوست) در شرکت کسب نموده باشد.
۳. فرد در ۳ ماه اخیر دارای سابقه بیمه تمام وقت در شرکت بهکارگیرنده باشد.
۴. موضوع فعالیت فرد باید در راستای کالا و خدمات دانش بنیان شرکت باشد.
تبصره ۴: افرادی که مدرک تحصیلی آنها در برگ سبز اعزام، علوم پزشکی ثبت گردیده باشد امکان استفاده از تسهیلات امریه در شرکت دانش بنیان را نخواهند داشت.
۱. فرد در سامانه سرباز امریه شرکتهای دانشبنیان (لینک دسترسی) اطلاعات خود را تکمیل نموده و معرفینامه مربوط را مطابق فرمت مشخص، از شرکت دریافت و در سامانه مذکور بارگذاری نماید.
۲. در صورت تایید درخواست توسط مرکز، اطلاعات تکمیلی (شامل برگ اعزام و فرم اداری مربوط) از سوی فرد به مرکز ارائه خواهد شد.
۳. مبلغ مربوط به دوره آموزشی و سایر هزینه های مصوب و هزینه نظارت بر فرآیند با توجه به مصوبات ابلاغی ستاد کل نیروهای مسلح و معاونت علمی و فناوری رییس جمهور توسط شرکت در زمان مشخص شده، پرداخت خواهد شد.
۴. شرکت مبالغ مربوط به هزینه آموزشی، ارزیابی و بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح فرد را به صورت چکهای نقد شونده با توجه به ابلاغیه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به کارگزار معین تحویل دهد.
۵. پس از تکمیل اطلاعات و تایید استعلام حراست از سوی مرکز، فرد برای گذراندن دوره آموزشی به ستاد کل نیروهای مسلح معرفی خواهد شد.
۶. فرد پس از گذراندن دوره آموزشی از سوی یگان خدمتی به معاونت علمی و فناوری رییس جمهور معرفی خواهد شد و سپس توسط مرکز به شرکت تخصیص خواهد یافت.
۷. معاونت علمی و فناوری رییس جمهور هیچ تعهدی نسبت به پرداخت حقوق، مزایا و بیمه درمانی و تکمیلی افراد ندارد و تمامی مسئولیت پرداختها بر مبنای مقررات ستاد کل نیروهای مسلح برعهده شرکت خواهد بود.
۸. در صورت عدم پرداخت هزینهها توسط شرکت، سهمیه شرکت لغو شده و فرد جهت ادامه خدمت به مرکز تخصیص خواهد یافت.
۹. شرکت موظف است هر سه ماه گزارشی از شرح فعالیت و حضور فرد (به همراه میزان مرخصی استحقاقی و استعلاجی) و مستندات پرداختی به فرد را به مرکز ارسال نماید.
۱۰. فرد و شرکت موظفند ضوابط ابلاغی مصوب ستاد کل نیروهای مسلح در رابطه با نحوه حضور فرد، میزان پرداختی و تعامل با سازمان بکار گیرنده را رعایت نماید.
۱۱. در صورتی که شرکت از کارکنان وظیفه مامور رضایت نداشته باشد، میتواند با ارائه دلایل و مستندات فرد را به مرکز معرفی نماید.
۱۲. چنانچه در هر مرحله از بررسی مشخص شود متقاضی اطلاعاتی را خلاف واقع اظهار کرده است، از تمامی تسهیلات مرکز محروم میشود و عدم صداقت وی به دستگاههای ذیربط اعلام و موضوع به لحاظ حقوقی پیگیری میشود.
۱۳. در صورتی که حضور و فعالیت فرد در شرکت توسط مرکز احراز نشود، مرکز اقدامات مقتضی را با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح انجام میدهد.
۱۴. چنانچه با درخواست فرد موافقت نشود، متقاضی مجاز است با ارتقای فعالیتهای فناورانه خود صرفا یکبار دیگر، درخواست خود را در سامانه بارگذاری کند.
شرکت و فرد متعهد به رعایت موارد زیر خواهند بود:
۱. ارسال درخواست به مرکز مطابق جدول زمانبندی انجام پذیرد.
۲. زمان دوره خدمت نظاموظیفه به صورت امریه در شرکت دانش بنیان به همراه دوره آموزشی ۲۴ ماه است و فرد در تمام طول خدمت در شرکت، تابع مقررات شرکت خواهد بود.
۳. محل خدمت و موضوع فعالیت فرد در شرکت باید به تایید مرکز برسد و هرگونه تغییر در این رابطه باید به طور رسمی به مرکز اطلاع رسانی شود.
۴. شرکت موظف است ورود و خروج فرد را در شرکت ثبت نماید و مستندات لازم درباره درخواست مرخصی و ماموریت کاری را با امضای مدیر ذیربط بصورت مکتوب در شرکت نگهداری نماید و در صورت درخواست مرکز یا ناظر در فرایند بازدید از شرکت، ارایه دهد.
۵. مرخصی استعلاجی و استحقاقی کارکنان وظیفه مامور تابع مقررات و بخشنامههای ابلاغی از سوی ستاد کل میباشد.
۶. هرگونه صدور تاییدیه خدمتی کارکنان وظیفه مامور برای ارائه به اداره راهنمایی رانندگی، دفترخانه اسناد رسمی و... از طریق شرکت ممنوع میباشد و توسط یگان خدمتی انجام خواهد شد.
۷. شرکت موظف است کارکنان وظیفه را در موضوع شرح فعالیت مشخص شده برای وی به خدمت گیرد و استفاده فرد در خارج از این موضوع ممنوع میباشد.
۸. شرکت اجازه واگذاری انجام کار به صورت دورکاری به کارکنان وظیفه را ندارد.
۹. خروج از کشور برای ماموران وظیفه در شرکت دانش بنیان صرفا به منظور زیارت و یا درمان امکان پذیر خواهد بود.
۱۰. در صورتی که ستاد کل و یا مرکز در نظارتهای خود مطلع شود که شرکت خارج از دستورالعمل به کارگیری و یا خارج از بخشنامه های صادره رفتار نموده است، اقدام به لغو امریه نموده و شرکت باید در اسرع وقت نسبت به تسویه حساب و اعاده فرد به مرکز و ستاد کل نیروهای مسلح اقدام نماید.
دریافت امریه از وزارتخانهها، سازمانها و موسسات
حال که با قوانین جامع امریه سربازی آشنا شدیم، به بخش اصلی امریه میرسیم و آن هم این است "از کجا امریه بگیریم؟"
جواب این سوال در عین سادگی دارای پیچیدگیهای جهت اجرا شدن است. تقریبا اکثر سازمانهای دولتی و وزارتخانهها و شهرداریها اقدام به جذب سرباز امریه میکنند، اما تقریبا این موارد را به طور رسمی و خبر اعلام نمیکنند. پس شما مجبور هستید قبل از مشمول شدن به طور مداوم اخبار سربازی را (لینک به صفحه اخبار سربازی سایت) پایش نمایید. همچنین با توجه به مدارک تحصیلی خود وزارتخانهها و سازمانهای دولتی که با رشته شما در ارتباط هستند را بررسی کنید. لازم است بدانید در بخش کارگزینی اکثر این سازمانها در کنار مسئول استخدام، فردی به عنوان مسئول جذب سرباز امریه مشغول به کار میباشد که شما باید با این فرد در خصوص گرفتن امریه سربازی در ارتباط باشید.
در خصوص سازمانها و وزارتخانههایی که اقدام به جذب سرباز امریه میکنند، به طور کلی میتوان به جداول زیر استناد نمود، اما توجه کنید، هرکدام از این سازمانها و وزارتخانهها فقط در زمان خاصی اقدام به جذب سرباز امریه میکنند.
امریه سربازی وزارت نیرو | |||
ردیف | شرکتها و مراکز جذب سرباز امریه | ردیف | شرکتها و مراکز جذب سرباز امریه |
---|---|---|---|
۱ | شرکت سهامی سازمان آب منطقهای | ۴ | شرکت توزیع برق نیروی استان |
۲ | شرکت آب و فاضلاب شهری | ۵ | شرکت آب و فاضلاب روستایی استان |
۳ | شرکت سهامی برق منطقهای | ۶ | شرکت آب منطقهای |
امریه سربازی وزارت دفاع | |||
---|---|---|---|
ردیف | شرکتها و مراکز جذب سرباز امریه | ردیف | شرکتها و مراکز جذب سرباز امریه |
۱ | صنایع الکترونیک شیراز (شیراز) | ۳ | صنایع اپتیک اصفهان (اصفهان) |
۲ | صنایع هواپیماسازی ایران (شاهین شهر) | ۴ | .... |
امریه سربازی وزارت نفت | |||
---|---|---|---|
ردیف | شرکتها و مراکز جذب سرباز امریه | ردیف | شرکتها و مراکز جذب سرباز امریه |
۱ | شرکت سهامی پتروشیمی بیستون | ۸ |
شرکت سهامی بازرگانی پتروشیمی، منطقه آزاد دبی، امارات عربی |
۲ | شرکت سهامی پتروشیمی رازی | ۹ |
شرکت سهامی نفت فلات قاره (دفاتر هماهنگی در تهران واقع است.) |
۳ |
شرکت سهامی پتروشیمی شهید تندگویان |
۱۰ |
شرکت بین المللی بازرگانی پتروشیمی شانگهای |
۴ |
شرکت پالایش نفت، اراک، کرمانشاه، اصفهان، دروان، تبریز، شیراز، آبادان، تهران |
۱۱ |
شرکت سهامی نفت مناطق مرکزی ایران (دفاتر هماهنگی در تهران واقع است.) |
۵ |
شرکت سهامی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس |
۱۲ |
شرکت سهامی بهره برداری نفت و گاز کازرون، گچساران، شرق، غرب، زاگرس، جنوب، آغاجاری، مارون، مسجد سلیمان |
۶ |
شرکت سهامی عملیات غیر صنعتی و خدمات صنایع پتروشیمی |
۱۳ |
شرکت سهامی پتروشیمی بندر امام، خراسان، تبریز، ارومیه، امیرکبیر، بوعلی سینا، فجر، پارس،جم، زاگرس، دماوند، مبین و … |
۷ | شرکت گاز استان | ۱۴ |
شرکت پالایش گاز بید بلند، شهید هاشمی نژاد، خانگیران، سرخون و قشم، پارس، پارسیان، فجر |
امریه وزارت راه و شهرسازی و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی | |||
---|---|---|---|
ردیف | شرکتها و مراکز جذب سرباز امریه | ردیف | شرکتها و مراکز جذب سرباز امریه |
۱ | شرکت سهامی عمران شهر | ۴ |
صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی |
۲ | معاونت صنایع دستی | ۵ | مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی |
۳ |
پژوهشگاه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری |
۶ | شرکت توسعه ایرانگردی و جهانگردی |
امریه سربازی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات | |||
---|---|---|---|
ردیف | شرکتها و مراکز جذب سرباز امریه | ردیف | شرکتها و مراکز جذب سرباز امریه |
۱ | شرکت سهامی مخابرات استان | ۲ |
شرکت مادر تخصصی پست جمهوری اسلامی ایران |
امریه سربازی وزارت جهاد کشاورزی | |||
---|---|---|---|
ردیف | شرکتها و مراکز جذب سرباز امریه | ردیف | شرکتها و مراکز جذب سرباز امریه |
۱ |
شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی |
۷ |
شرکت سهامی کشت و صنعت شهید بهشتی |
۲ |
شرکت مادر تخصصی تولید محصولات کشاورزی ، دامی و منابع |
۸ |
شرکت سهامی کشت و صنعت شهید رجایی |
۳ |
شرکت سهامی کشاورزی و دامپروری سفیدرود |
۹ | شرکت سهام کشت و صنعت جیرفت |
۴ |
شرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان |
۱۰ | شرکت سهامی تکاچوب |
۵ | شرکت سهامی جنگل شفارود | ۱۱ |
شرکت سهامی پرورش کرم ابریشم ایران |
۶ |
شرکت سهامی بهره برداری و صنایع چوب فریم |
۱۲ | .... |
امریه سربازی وزارت صنعت، معدن و تجارت | |||
---|---|---|---|
ردیف | شرکتها و مراکز جذب سرباز امریه | ردیف | شرکتها و مراکز جذب سرباز امریه |
۱ |
شرکت سهامی کشت و صنعت هفت تپه |
۷ |
شرکت سهامی خدمات بازرگانی فولاد ایران |
۲ | شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان | ۸ | شرکت سهامی زغال سنگ کرمان |
۳ | شرکت سهامی سنگ آهن مرکزی | ۱۹ | شرکت سهامی البرز شرقی |
۴ | شرکت سهامی فولاد خوزستان | ۱۰ |
موسسه تحقیقات و کاربرد مواد معدنی ایران |
۵ | شرکت ملی صنایع مس ایران | ۱۱ | شرکت سهامی فولاد مبارکه |
۶ | شرکت سهامی دیزل سنگین ایران | ۱۲ | شرکت سهامی آلومینیوم ایران |
علاوه بر وزارتخانهها، برخی از سازمانهای دولتی نیز اقدام به جذب سرباز به صورت امریه می کنند که لیست این سازمانها مطابق جدول زیر است:
امریه سربازی سازمانها و موسسات | |||
---|---|---|---|
ردیف | شرکتها و مراکز جذب سرباز امریه | ردیف | شرکتها و مراکز جذب سرباز امریه |
۱ |
سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تهران |
۲۲ |
سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران |
۲ | سازمان بازرسی کل کشور | ۲۳ | سازمان حفاظت از محیط زیست |
۳ | سازمان هواپیمایی کشوری | ۲۴ | سازمان بهزیستی |
۴ | سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور | ۲۵ | سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور |
۵ | موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی | ۲۶ | سازمان انرژی اتمی |
۶ | بنیاد شهید انقلاب اسلامی | ۲۷ | سازمان ثبت اسناد و املاک کشور |
۷ | بنیاد مسکن انقلاب اسلامی | ۲۸ | سازمان زندانها و اقدامات تامینی |
۸ | گمرکها | ۲۹ | شهرداری (بخش فرهنگی هنری) |
۹ | سازمان نوسازی مدارس | ۳۰ | نهاد ریاست جمهوری |
۱۰ | معاونت راهبردی ریاست جمهوری | ۳۱ | سازمان جنگلها و مراتع |
۱۱ | قرارگاه خاتم | ۳۲ | کمیته امداد |
۱۲ | ثبت احوال | ۳۳ | بنیاد مسکن |
۱۳ |
شرکتهای آب منطقهای و آب و فاضلاب استانها |
۳۴ | مسکن و شهرسازی استانها |
۱۴ | استانداری | ۳۵ | دانشگاههای دولتی |
۱۵ | اداره استاندارد | ۳۶ | اداره دارایی |
۱۶ | آب و فاضلاب شهری و روستایی | ۳۷ | دادگستری |
۱۷ | اداره بازرگانی | ۳۸ | اداره برق و شهرداری |
۱۸ | اداره تعاون | ۳۹ | اداره صنایع |
۱۹ | اداره اوقاف | ۴۰ | سازمان تبلیغات |
۲۰ | فرمانداری | ۴۱ | شهرک های صنعتی استان |
۲۱ | ثبت اسناد | ۴۲ | بخش فرهنگی هنری شهرداریها |
لینکهای مفید و کاربردی
سوالات متداول
برای مشاهده فهرست سازمانها و نهادهای دولتی که هماکنون امریه فعال دارند اینجا کلیک کنید.
بله! از سال ۱۳۹۷ امکان گرفتن امریه سربازی در شرکتهای دانشبنیان وجود دارد. برای مشاهده آگهیهای استخدام که در آنها امکان اخذ امریه سربازی وجود دارد اینجا کلیک کنید.
امریه شرکتهای دانشبنیان دقیقا مشابه امریه در وزارتخانهها، سازمانها و موسسات میباشد و تنها تفاوت آن در ظرفیت هر شرکت در جذب سربازفناور میباشد.
خیر، مشمولی که حتی یک روز غیبت برای وی رد شده باشد، نمیتواند از خدمات امریه سربازی بهرهمند شود.
خیر، امریه صرفا نوعی از خدمت سربازی بوده که به عنوان سابقه کاری برای شما محسوب میشود و ممکن است به عنوان راه حل تسهیل کننده جهت جذب شما در آن سازمان مورد استفاده قرار گیرد.
خیر، محل خدمت شما به عنوان سرباز امریه ثابت بوده و تماما بر عهده سازمان مربوطه میباشد.
بله، متاهل بودن، تحت حمایت سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی بودن، سرپرست خانوار بودن و از بستگان درجه یک خانواده معظم شهدا و ایثارگران بودن به عنوان امتیاز مثبت در خصوص جذب امریه محسوب میشود.
اکثر مراکز جذب کننده سرباز امریه هیچگونه کسری خدمت را قبول نمیکنند و میتوان گفت به صورت کلی خدمت امریه ۲۴ ماه به طول میانجامد. اما برخی مراکز تا ۳ ماه کسری را قبول میکنند.
اکثر وزارتخانهها و سازمانها محلی جهت ثبت نام امریه در کنار واحد کارگزینی خود دارند که با مراجعه و یا تماس با آنها میتوانید نسبت به اطلاع از زمان جذب امریه آگاه شوید.
در جدول شماره یک این صفحه لیست سازمانها و نهادها و... دارای امریه فعال قرار داده شده است.
از تجربیات دیگران استفاده کنید!
مطالعه تجربیات شرکت کنندگان آزمونهای استخدامی سازمانهای مختلف در دوره های گذشته می تواند نقش بسزایی در قبولی شما در سازمان مورد نظر داشته باشد.
۴۵ نظر برای امریه سربازی چیست؟ (به همراه لیست سازمانهای پذیرنده امریه سربازی)