پرداخت ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به مددجویان شازندی

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان شازند گفت: ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه اشتغال به ۶۴ مددجوی این نهاد در سال جاری پرداخت شد.


«محمد محمودی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: یکی از طرح‌های این نهاد حمایت از مددجویان برای ایجاد اشتغال و خودکفا شدن آنان است و در این راستا از همه فرصت‌ها برای تحقق این مهم کمک گرفته می‌شود.

وی اظهار داشت: امسال به ۱۲۷ نفر از مددجویان شهرستان شازند، هفت میلیارد و ۱۱۰ میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه کارگشایی پرداخت شده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان شازند گفت: وام‌های کارگشایی شامل کمک هزینه جهیزیه، درمان، تامین وسایل ضروری زندگی و ودیعه مسکن است.

محمودی در ادامه از کمک به خرید و ساخت مسکن مددجویان توسط این نهاد اشاره کرد و افزود: ۱۱۸ میلیون ریال نیز امسال صرف خرید و ساخت مسکن مددجویان شده است.

وی اظهار داشت: ۲۲۰ میلیون ریال اعتبار نیز به ۱۲ مددجوی تحت حمایت برای تعمیر و بازسازی پرداخت شده است.

شهرستان شازند از توابع استان مرکزی در ۳۳ کیلومتری جنوب غربی اراک واقع شده است و در این منطقه بیش از ۱۲۰ هزار نفر جمعیت زندگی می‌کند.

منبع : خبرگزاری ایرنا

برای مشاهده آخرین اخبار اشتغال مددجویان اینجا کلیک نمایید

برای مشاهده آخرین اخبار کمیته امداد اینجا کلیک نمایید

برای مشاهده آخرین اخبار وام اشتغال اینجا کلیک نمایید

درحال آماده‌سازی نظرات کاربران ...