رئیس کمیته امداد آستارا گفت: در شش ماهه نخست امسال ۵۶۵ میلیون تومان جهت ایجاد اشتغال به مددجویان کمیته امداد آستارا پرداخت شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از آستارا، بهرام تسلینیا ظهر امروز در حاشیه ملاقات مردمی با مددجویان این شهرستان با اشاره به وضعیت ایجاد اشتغال مددجویان آستارایی اظهار داشت: تسهیلات خوبی در اختیار کمیته امداد برای حمایت از مددجویان و ایجاد فرصتهای اشتغال پایدار گذاشته شده است.
رئیس کمیته امداد شهرستان آستارا با اشاره به عملکرد شش ماهه نخست امسال کمیته امداد امام خمینی این شهرستان افزود: در شش ماهه نخست امسال ۵۶۵ میلیون تومان تسهیلات طرح خودکفایی در راستای ایجاد اشتغال به مددجویان تحت پوشش پرداخت شد.
تسلینیا با بیان اینکه تسهیلات طرح خودکفایی در راستای ایجاد اشتغال به ۲۵ خانوار متقاضی و دارای شرایط پرداخت شده است تصریح کرد: همچنین مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه به ۹۰ خانوار تحت پوشش کمیته امداد پرداخت شد.
وی درآمد شش ماهه نخست امسال کمیته امداد آستارا را یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: در راستای اشتغالزایی، سلامت، پرداخت فرانشیز و خدمات ویژه درمان، کمک به امر ازدواج، تامین لوازم ضروری و کمک هزینه تحصیلی از محل این درآمدها هزینه شد.
رئیس کمیته امداد شهرستان آستارا خاطرنشان کرد: همچنین برگزاری اردوهای آموزشی تربیتی جوانان، آگاهسازی و آموزش و ارائه خدمات به دانش آموزان و دانشجویان در کانونهای فرهنگی از جمله فعالیت فرهنگی این نهاد است.
تسلینیا تعداد خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی در شهرستان آستارا را ۴ هزار و ۶۰۰ خانوار عنوان کرد و اظهار داشت: ۲ هزار و ۶۰۰ مستمری بگیر نیز تحت پوشش کمیته امداد شهرستان آستارا هستند.
به گزارش تسنیم، شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و در همسایگی کشورجمهوری آذربایجان قرار دارد.
منبع : خبرگزاری تسنیم
برای مشاهده آخرین اخبار اشتغال مددجویان اینجا کلیک نمایید
برای مشاهده آخرین اخبار کمیته امداد اینجا کلیک نمایید
 
             
				 
				 
				 
				 
				