تشکیل کارگروهی برای نحوه جذب پرستاران

۱ نظر

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: در جلسه‌ کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مقرر شد سازمان مدیریت، سازمان امور اداری استخدامی و معاونت پرستاری وزارت بهداشت کارگروهی را برای جذب پرستاران تشکیل داده و راهکاری را در این زمینه ارایه دهند.
تشکیل کارگروهی برای نحوه جذب پرستاران/ بیمارستان‌ها همچنان با کمبود پرستار مواجه هستند

حیدرعلی عابدی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس با بیان اینکه در حال حاضر پرستاران در حال حاضر با مشکلات زیادی دست‌وپنجه نرم می‌کنند اظهار داشت: استاندارد پرستار به تخت در کشورهای مختلف متفاوت است اما اگر استاندار ۴ پرستار به ازای یک تخت را در نظر داشته باشیم درحال حاضر استاندارد برخی از بیمارستان‌ها یک پرستار به ازای یک تخت است.

وی گفت: در حال حاضر به ازای ۱۰۰ تخت بیمارستانی ۱۰۰ نفر کادر پرستاری از جمله پرستار، بهیار و کمک پرستار نیز درحال فعالیت هستند.

عابدی ادامه داد: این موضوع چند جلسه در کمیسیون بهداشت و درمان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و قرار بر این شد که سازمان مدیریت، سازمان امور اداری استخدامی و معاونت پرستاری وزارت بهداشت کارگروهی را تشکیل داده و راهکاری را برای جذب پرستاران ارایه دهند.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: با محاسبات انجام شده اگر سالانه ۳۰هزار پرستار، بهیار و کاردان اتاق عمل جذب شوند در سال ۱۴۰۴ به حد استاندارد در زمینه جذب پرستاران می‌رسیم اما در حال حاضر با کمبود استخدام پرستاران مواجه هستیم.

منبع: خبرگزاری فارس

برای مشاهده آخرین اخبار استخدام پرستار اینجا کلیک نمایید

برای مشاهده آخرین اخبار استخدام سازمان نظام پرستاری اینجا کلیک نمایید

 

درحال آماده‌سازی نظرات کاربران ...