خبرگزاری ایسنا: مدیر گروه فلسفه و معارف اسلامی دانشگاه بیرجند گفت: یکی از مشکلاتی که جامعه ما به آن دچار شده، بحث اشتغال زنان است که در مواجه با این فرهنگ دچار دو حالت شیفتگی یا تنفر شده است.
حجتالاسلام هادی شهاب، در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که جامعه ما به آن دچار شده، بحث اشتغال زنان است به نحوی که در مواجهه با این فرهنگ دچار دو حالت شیفتگی یا تنفر شده است.
وی با بیان اینکه راه درست بررسی نقاط قوت و ضعف است، افزود: در مسئله اشتغال زنان بسیاری هنوز به نقطه اعتدال نرسیدهاند.
شهاب با اشاره به اینکه اشتغال زنان نباید تعارضی با نقش مادری داشته باشد، اظهار کرد: در بررسی عوامل موثر بر تغییر سبک زندگی در عصر حاضر میتوان اشتغال زنان را به عنوان یکی از عوامل اثرگذار دانست.
وی ادامه داد: برخی خانوادهها با الگوگیری از فرهنگ غرب از خانواده اسلامی فاصله گرفتهاند و این امر آسیبهای جبرانناپذیری به نهاد خانواده که اساس استحکام و رشد فرهنگی هر فرد است، خواهد زد.
عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند اظهار کرد: در سنت و فرهنگ ما زن نقش محوری دارد به لحاظ اینکه کانون استحکام و عواطف خانواده است، و زمانی که فشار کار بیرون و خانواده و وظایف همسری را بخواهد تحمل کند، دچار آسیب میشود که پیامد آن از هم گسیختن خانواده خواهد بود.
شهاب با اشاره به اینکه اشتغال زنان مانند هر پدیده دیگر دارای وجوه مثبت و منفی است، اظهار کرد: افزایش اعتماد به نفس، احساس استقلال، خودباوری و کمک به اقتصاد خانواده از محاسنی است که برای اشتغال زنان برشمرده میشود، اما چالشهای بسیاری برای خود بانوان، فرزندان، خانواده و در نهایت جامعه در این مسیر وجود دارد.
وی یادآورشد: جامعه ما یک جامعه خانواده محور است، هم به واسطه اسلامی بودن آن و هم به واسطه سنتها و عرف، به همین دلیل اگر اشتغال زنان به تضعیف خانواده منجر شود یا وجود و موجودیت آن را به خطر بیندازد، جامعه در آستانه فروپاشی اجتماعی قرار خواهد گرفت.
ارسال نظر
جامعه در فرهنگ اشتغال زنان به نقطه اعتدال نرسیده است
- خانه
- اشتغال بانوان
- جامعه در فرهنگ اشتغال زنان به نقطه اعتدال نرسیده است
درحال آمادهسازی نظرات کاربران ...
|