شرایط استخدام کانونهای وکلای دادگستری

۳۲۵ نظر

شرایط استخدام کانون وکلای دادگستری

متقاضیان محترم آزمون استخدام کانون وکلای دادگستری می‌توانند با استفاده از شرایط و مفاد ذکر شده در این صفحه نسبت به شرایط دقیق آزمون استخدام کانون وکلای دادگستری آگاهی یابند.

 

خبر ۵ مهر ۱۴۰۳-انتشار دفترچه و شروع ثبت نام آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت کانون‌های وکلای دادگستری ۱۴۰۳

 ضمن آرزوی موفقیت تیم «ای استخدام» برای کاربران شرکت کننده در آزمون وکالت به اطلاع می رسانیم، دفترچه راهنمای آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت کانون‌های وکلای دادگستری جمهوری اسلامی ایران سال ۱۴۰۳ منتشر و ثبت نام آزمون نیز آغاز گردید.

شرایط و مدارک لازم جهت ثبت نام در آزمون   پروانه کارآموزی وکالت کانون‌های وکلای دادگستری

بر اساس ماده ۲ قاون کیفیت اخذ پروانه وکالت دادگستری مصورت سال ۱۳۷۶، داوطلبان باید دارای شرایط ذیل باشند:

الف) تابعیت جمهوری اسلامی ایران

ب)اعتقاد و التزام عملی‌ به‌ احکام و مبانی‌ دین‌ مقدس اسلام.

پ)اعتقاد و تعهد به‌ نظام جمهوری‌ اسلامی‌ ایران، ولایت‌ فقیه‌ و قانون اساسی‌.

ت)نداشتن پیشینه محکومیت موثر کیفری

ٍث)داشتن سابقه عضویت و  فعالیت  در گروه های الحادی و فرق ضاله و معاند با اسلام و گروه هایی که مرام نامه آن ها مبتنی بر نفی  ادیان الهی است.

ج)عدم وابستگی به رژیم منحوس  پهلوی و تحکیم پایه های رژیم  طاغوت 

چ)عدم عضویت و هواداری از گروهک غیر قانونی و معاند با جمهوری اسلام ایران

ح)عدم اعتیاد به مواد مخدر  و استعمال مشروبات الکلی

خ)دارا بودن دانشنامه لیسانس یا بالاتر حقوق (از دانشکده های حقوق داخل یا خارج کشور که مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات باشد) یا دانشنامه لیسانس فقه و مبانی حقوق اسلامی یا معادل آن از دروس حوزوی و دانشگاهی با تایید مرجع سالح

مشاهده دفترچه

ثبت نام آزمون

خبر ۴ مهر ۱۴۰۳- شروع ثبت نام آزمون وکالت مرکز وکلا،کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه ۱۴۰۳

مرکز وکلا کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه ، در اجرای بند ب ماده ۴ آیین نامه اجرایی ماده ۱۸۷ قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی مصوب ۱۳۹۷/۱۱/۲۷ ، اجرای قانون تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار (مصوب ۱۴۰۱) و ماده ۵ این قانون و قانون استفساریه مواد ۳ و ۴ و ۵ قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار ، با توجه به شرح شرایط و مواد زیر اقدام به برگزاری آزمون ورودی کارآموزی وکالت می نماید

۱– مستندات قانونی:

الف- ماده ۵ قانون تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار:

تبصره ماده (۱) قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت دادگستری مصوب ۱۳۷۶/۰۱/۱۷ به شرح زیر اصلاح و یک تبصره به عنوان تبصره (۲) به آن الحاق می شود:

تبصره ۱– کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه مکلفند هر سال از طریق سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به برگزاری آزمون پروانه وکالت اقدام نمایند. داوطلبانی که حداقل هفتاد درصد (۷۰) امتیاز میانگین نمرات یک درصد (۱%) حائزان بالاترین امتیاز را کسب کرده اند، به عنوان پذیرفته شده، جهت طی مراحل مقتضی به مرجع صدور مجوز مربوط معرفی می گردند. نظارت بر اجرای این تبصره بر عهده قوه قضائیه است و قوه مزبور مکلف است در صورت استنکاف کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه از برگزاری آزمون، راسا به برگزاری آن اقدام کند. استنکاف از اجرای این حکم جرم محسوب و مرتکب به مجازات محرومیت از حقوق اجتماعی درجه شش موضوع ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی محکوم خواهد شد.

تبصره ۲– برای مشمولان بند »چ« ماده (۸۸) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران که مقرر می دارد ” قوه قضائیه، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، کانون وکلای دادگستری، کانون کارشناسان رسمی، مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه، مکلفند سی درصد (۳۰%) از سهمیه صدور دفاتر خدمات قضائی و الکترونیک ،سردفتری، صدور پروانه وکالت، مجوزکارشناسان رسمی دادگستری را به فرزندان و همسران شهدا، جانبازان با حداقل ده درصد(۱۰%) ،آزادگان با داشتن حداقل سه ماه سابقه اسارت و رزمندگان با داشتن حداقل شش ماه حضور در جبهه و همسر و فرزندان جانبازان بیست و پنچ درصد (۲۵%) و بالاتر و فرزندان و همسران آزادگان و فرزندان رزمندگان دارای حداقل دوازده ماه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه، بدون رعایت شرط سنی در صورت واجد شرایط بودن اختصاص دهند.”، نصاب مذکور در تبصره (۱) حداقل شصت درصد (%۶۰) میباشد.

ب- طبق قانون استفساریه مواد ۳ و ۴ و ۵ قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار مصوب ۱۴۰۰/۱۲/۲۴ منظور از امتیاز میانگین نمرات، میانگین وزنی نمرات تراز شده است.

 

۳ – شرایط و مدارک لازم جهت ثبت نام در آزمون  وکالت:

  1. تابعیت‌ دولت‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران.
  2. اعتقاد و التزام عملی‌ به‌ احکام و مبانی‌ دین‌ مقدس اسلام.
  3. اعتقاد و تعهد به‌ نظام جمهوری‌ اسلامی‌ ایران، ولایت‌ فقیه‌ و قانون اساسی‌.
  4. داشتن‌ دانشنامه‌ معتبر کارشناسی‌ یا بالاتر حقوق یا فقه‌ و مبانی‌ حقوق اسلامی‌ (از دانشکدههای‌ داخل‌ یا خارج کشور که‌ مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری‌ باشد) یا معادل آن از دروس حوزوی‌ و دانشگاهی‌ با تایید مرجع‌ صالح‌ (ملاک فارغ التحصیلی‌ داوطلب‌ تاریخ‌ ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ می‌باشد.)
    1. تبصره۱: مرکز وکلا مکلف‌ است‌ به‌ منظور احراز شرایط‌ فوق از مراجع‌ ذی‌صلاح مربوطه‌ استعلام نماید و مراجع‌ مزبور مکلفند حداکثر ظرف مدت ۲ ماه پاسخ‌ لازم را اعلام نمایند.
    2. تبصره ۲: کسانی‌ که‌ فاقد مدرک کارشناسی‌ حقوق، فقه‌ و مبانی‌ حقوق اسلامی‌ یا معادل آن از دروس حوزوی‌ و دانشگاهی‌ با تایید مرجع‌ صالح‌ بوده و فقط‌ دارای‌ مدارک بالاتر رشته‌های‌ فوقالذکر هستند، در صورت شرکت‌ در آزمون مدرک بالاتر آنان جایگزین‌ مدرک مرتبط‌ کارشناسی‌ نخواهد شد و مورد پذیرش نمی‌باشد؛ بنابراین‌ از ارائه‌ مدارک بالاتر به‌ جز مدارک کارشناسی‌ عنوانشده خودداری‌ نمایند.
    3. تبصره ۳: مدرک معادل حوزوی‌ مدرکی‌ است‌ که‌ مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری‌ باشد.
    4. تبصره ۴: دارندگان مدارک کارشناسی‌ ناپیوسته‌ حقوق، فقه‌ و مبانی‌ حقوق اسلامی‌ با مدرک کاردانی‌ مرتبط‌ به‌ شرط آن که‌ واحدهای‌ دروس دوره کارشناسی‌ حقوق، فقه‌ و مبانی‌ حقوق اسلامی‌ را گذرانده باشند، مجاز به‌ شرکت‌ در آزمون هستند.
    5. تبصره ۵: دارندگان مدارک کارشناسی‌ارشد پیوسته‌ حقوق، فقه‌ و مبانی‌ حقوق اسلامی‌، با مدرک کارشناسی‌ مرتبط‌، مجاز به‌ شرکت‌ در آزمون هستند.
  5. تذکر: (مدارک معادل یا مدارک دارای‌ ارزش استخدامی‌ »داخلی‌ سازمانها« پذیرفته‌ نیست‌.)
  6. داشتن‌ حداقل‌ ۲۴ سال تمام شمسی‌ و حداکثر ۶۵ سال تمام شمسی‌ در زمان صدور پروانه‌ وکالت‌.
    1. تبصره۱: شرکت‌ در آزمون برای‌ افرادی‌ که‌ در زمان آزمون شرط سنی‌ را ندارند اما در زمان صدور پروانه‌ (در صورت قبولی‌ در فرایندهای‌ آزمون و احراز صلاحیت‌) شرط سنی‌ را داشته‌ باشند، بلامانع‌ است‌.
  7. داشتن‌ کارت پایان خدمت‌ یا معافیت‌ دائم‌ برای‌ آقایان تا تاریخ‌ ۱۴۰۳/۰۶/۳۱
  8. عدم سوءپیشینه‌ موثر کیفری‌ و عدم محرومیت‌ از حقوق اجتماعی‌.
  9. عدم اعتیاد به‌ مواد مخدر و سکرآور به‌ تایید سازمان پزشکی‌ قانونی‌ و عدم تجاهر به‌ فسق‌.
  10. عدم اشتغال اعم‌ از رسمی‌، قراردادی‌، پیمانی‌ در وزارتخانه‌ها، سازمانها، ادارات و شرکت‌های‌ دولتی‌، نهادهای‌ انقلابی‌، شهرداری‌ها و موسسات مامور به‌ خدمات عمومی‌ و عدم اشتغال به‌ سردفتری‌ یا دفتریاری‌ در زمان صدور مجوز و پس‌ از آن مادامی‌ که‌ شخص‌ به‌ وکالت‌ موضوع این‌ آیین‌نامه‌ اشتغال دارد.
    1. تبصره۱: مشاغل‌ آموزشی‌ یا پژوهشی‌ در دانشگاهها از مقررات شرایط‌ فوق مستثنی‌ می‌باشد.
  11. نداشتن‌ سوءشهرت.
  12. داشتن‌ وثاقت‌ و تعهد به‌ اصل‌ نظام و قانون اساسی‌.
  13. عدم محکومیت‌ به‌ انفصال دائم‌ از خدمات قضائی‌ یا خدمات دولتی‌ یا وکالت‌ دادگستری‌.
    1. تبصره ۱: داوطلبانی‌که‌ موفق‌ به‌ کسب‌ حد نصاب تراز در مرحله‌ آزمون کتبی‌ می‌شوند برای‌ اخذ پروانه‌ وکالت‌ باید شرایط‌ مقرر در ماده ۵ آئین‌نامه‌ اجرایی‌ مرکز وکلا و سایر قوانین‌ و مقررات حاکم‌ بر اخذ پروانه‌ وکالت‌ و مفاد آنها را دارا باشند، آگاهی‌ از این‌ شرایط‌ و مقررات هنگام ثبت‌نام در آزمون بر عهده داوطلبان است‌ و مسئولیت‌ عدم احراز شرایط‌ در قوانین‌ مذکور متوجه‌ ایشان خواهد بود. همینطور قبولی‌ در هر یک‌ از مراحل‌ آزمون برای‌ شرکت‌کنندگانی‌ که‌ شرایط‌ ذکرشده در قوانین‌ و آیین‌نامه‌های‌ مربوطه‌ را نداشته‌ باشند، هیچگونه‌ حقی‌ ایجاد نمی‌کند.

 

۷–۴– سهمیه رزمندگان و ایثارگران:

با توجه به تصویب قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و با توجه به مفاد ماده ۸۸ قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و به ویژه بند چ ماده مذکور که به موجب آن بند چ به عنوان ماده ۵۹ مکرر به قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران الحاق شده است گزینش متقاضیان واجد شرایط براساس ماده ۵۹ مکرر قانون خدمات رسانی به ایثارگران صورت میگیرد. هر یک از افراد متقاضی سهمیه رزمندگان و ایثارگران میتوانند براساس شرایط خود به شرح مندرج در بندهای “الف” تا “ج” زیر، متقاضی استفاده از سهمیه شوند.

الف- فرزندان و همسران شهدا
ب- جانبازان با حداقل ده درصد( ۱۰%) جانبازی
پ- آزادگان با داشتن حداقل سه ماه سابقه اسارت و همسر و فرزندان آنان
ت- رزمندگان با داشتن حداقل شش ماه سابقه حضور در جبهه
ث- همسر و فرزندان جانبازان بیست و پنج درصد( ۲۵%) و بالاتر
ج- فرزندان رزمندگان دارای حداقل دوازده ماه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه

تبصره ۱: متقاضیان استفاده کننده از سهمیه های بنیاد شهید، سازمان بسیج مستضعفین، جهاد کشاورزی و نیروهای مسلح، در صورت عدم تایید سهمیه به واحدهای تابعه شهرستان محل تشکیل پرونده ذیربط مراجعه نمایند.

تبصره ۲: جانبازان ۱۰% به بالا، آزادگان با سه ماه سابقه اسارت و همسر و فرزندان آنان، فرزندان و همسران شهدا، همسر و فرزندان جانبازان بیست و پنج درصد( ۲۵%) و بالاتر، برای استفاده از سهمیه مربوط باید بر اساس ضوابط نسبت به تکمیل بند مربوط در تقاضانامه ثبت نامی اقدام نمایند. این قبیل متقاضیان بایستی در فرم تقاضانامه ثبت نام اینترنتی نسبت به علامتگذاری بند مربوطه اقدام نمایند تا آمار و اطلاعات آنان بعد از ثبت نام به ارگان بنیاد شهید و امور ایثارگران برای تایید سهمیه ارسال گردد و نیازی به مراجعه به سایت ایثار ندارند.

تبصره ۳: بر مبنای قسمت اخیر ماده ۵۹ مکرر الحاقی به قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، رزمندگان با حداقل شش ماه سابقه حضور در جبهه، فرزندان رزمندگان دارای حداقل دوازده ماه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه جزو سهمیه رزمندگان محسوب می شوند و تابع ضوابط مربوط به سهمیه رزمندگان هستند .

رزمندگانی که از تاریخ ۳۱/۶/۱۳۵۹ لغایت ۳۱/۶/۱۳۶۷ حداقل شش( ۶) ماه متوالی یا متناوب و فرزندان رزمندگانی که حداقل دوازده ماه( ۱۲) سابقه حضور داوطلبانه در مناطق عملیاتی جبهههای نبرد حق علیه باطل را داشتهاند، لازم است ضمن مراجعه به ارگان ذیربط (سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یا وزارت جهاد کشاورزی) نسبت به تکمیل فرم مخصوص استفاده از سهمیه رزمندگان اقدام نمایند تا آمار و اطلاعات آنان بعد از زمان ثبتنام توسط ستاد مشترک سپاه پاسداران (سازمان بسیج مستضعفین) و یا وزارت جهاد کشاورزی مورد تایید نهایی قرار گیرد.

تبصره ۴: با توجه به مصوبه هیئت محترم وزیران در جلسه مورخ ۱۴/۷/۱۴۰۰(موضوع تصویب نامه شماره ۷۵۸۰۴/ت۵۹۲۴۱ه مورخ۱۹/۷/۱۴۰۰) رزمندگان جبهه مقاومت مشروط به دارا بودن حداقل ۶ ماه حضور داوطلبانه در جبهه با تائید ستاد کل نیروهای مسلح (سازمان بسیج مستضعفین و ستاد کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) می توانند از این تسهیلات بهره مند گردند.

تبصره ۵: آن دسته از پرسنل کادر ثابت، پیمانی، و وظیفه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که از تاریخ ۳۱/۶/۱۳۵۹ تا ۳۱/۶/۱۳۶۷ حداقل ۶ ماه پیوسته یا متناوب در خطوط مقدم حضور داشتهاند و فرزندان این رزمندگان که پدر یا مادرشان حداقل ۱۲ ماه سابقه حضور در جبهه را به صورت داوطلبانه دارد میتوانند با تایید بالاترین مقام هر یک از نیروهای مسلح (ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران، ستاد کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و ستاد کل نیروهای مسلح) از مزایای این قانون استفاده نمایند. این قبیل افراد میتوانند ابتدا به واحدهای متبوع مراجعه و فرم مخصوص استفاده از سهمیه ایثارگران در آزمون مربوط را تکمیل نمایند تا آمار و اطلاعات آنان بعد از زمان ثبتنام توسط صالح مربوطه مورد تایید نهایی قرار گیرد. این قبیل متقاضیان لازم است ضمن علامتگذاری در بند مربوطه در تقاضانامه ثبت نامی نسبت به درج کد پیگیری ۱۲ رقمی در محل مربوط اقدام نمایند.

تبصره ۶ : با توجه به مفاد بند چ ماده ۸۸ الحاقی به ماده ۵۹ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، پدر و مادر شهدا مشمول سهمیه ایثارگری نمی باشند .

تبصره ۷: شرط سنی در خصوص ایثارگران اجرا نخواهد شد.
تذکرات مهم:

مناطق عملیاتی بر اساس مصوبه شورای عالی دفاع تعیین می شود.
همسران رزمندگان (متقاضیانی که همسران آنان فقط دارای شرط مدت حضور در جبهه می باشند) مشمول استفاده از سهمیه رزمندگان نمیباشند.
کد پیگیری ۱۲ رقمی ارگان استفاده کننده از سهمیه رزمندگان (حسب مورد سپاه پاسداران و یا نیروهای مسلح)، برای هر آزمون و هر سال متفاوت است. لذا متقاضیان می بایست برای این آزمون، کدپیگیری جدید از ارگان ذیربط دریافت دارند.
متقاضیان استفاده از سهمیه رزمندگان ارگان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ،لازم است پس از تکمیل فرم مخصوص استفاده از سهمیه رزمندگان، نسبت به دریافت کد پیگیری ۱۲ رقمی از واحد مربوطه اقدام و آن را در زمان ثبت نام در محلی که در تقاضانامه ثبت نام اینترنتی در نظر گرفته شده است، درج نمایند.
شرط برخورداری از مزایای ایثارگران و رزمندگان »واجد شرایط بودن« آنان است که در قسمت اخیر ماده ۵۹ الحاقی همانند ماده ۵۹ قبلی تصریح شده است. بنابراین وضعیت متقاضیان محترم باید بر ماده ۲ قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت و سایر شرایط قانونی ایجابی و سلبی لازم برای ورود به کارآموزی منطبق باشد.
به موجب الحاق بند چ ماده ۸۸ قانون برنامه پنجساله ششم توسعه به ماده ۵۹ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، مشمولین استفاده از سهمیه ایثارگران فقط موارد شش گانه فوق هستند.
بررسی شمول سهمیه ایثارگری به افراد توسط سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود در نهایت، تایید نهایی واجد شرایط بودن ایثارگران نسبت به پذیرفته شدگان این سهمیه با هیات مدیره هر کانون است.
چنانچه داوطلبی در سهمیه آزاد شرکت کرده باشد، اعلام بعدی او در مورد ایثارگری مسموع نخواهد بود.
پس از اعلام اسامی پذیرفته شدگان توسط کانون محلی، اصل گواهی ایثارگری صادر شده از مرجع صالح می بایست به کانون مربوطه تحویل داده شود.
نظر به اینکه پذیرش متقاضیان در سهمیه انتخابی آنان صورت میگیرد، ضروری است متقاضیان ارجمند هنگام ثبت نام در انتخاب گزینه سهمیه عادی یا ایثارگران دقت نمایند.

 دفترچه آزمون

برای ثبت نام اینجا کلیک نمایید

زمان آزمون و نحوه اخذ کارت شرکت در آزمون

زمانبندی آزمون ها به شرح زیر است:

مرحله آزمون زمان
ثبت‌نام پذیرش اخذ پروانه وکالت

ثبت نام پروانه وکالت کانون‌های وکلای دادگستری
تا ۲۰ مهر ۱۴۰۳

تا ۱۴ مهر ۱۴۰۳

دریافت کارت اخذ پروانه وکالت

دریافت کارت آزمون وکالت کانون‌های وکلای دادگستری

۱۹ آذر ۱۴۰۳

۱۴ آبان ۱۴۰۳

برگزاری آزمون اخذ پروانه وکالت

برگزاری آزمون وکالت کانون‌های وکلای دادگستری

۲۲ آذر ۱۴۰۳

۱۷ آبان ۱۴۰۳
اعلام نتایج -

مواد و منابع امتحانی

دروس آزمون ها به شرح زیر است:

 ردیف نام دروس آزمون پروانه وکالت نام دروس آزمون پروانه کارآموزی دادگستری
۱ حقوق مدنی حقوق مدنی
۲ آئین دادرسی مدنی آیین دادرسی مدنی
۳ حقوق تجارت حقوق تجارت
۴ حقوق جزای عمومی و اختصاصی حقوق جزای عمومی و اختصاصی
۵ آئین دادرسی کیفری آیین دادرسی کیفری
۶ فقه اصول استنباط حقوق اسلامی و متون فقه
۷ حقوق ثبت ---
۸ حقوق اساسی حقوق اساسی


آزمون از قوانین و مقررات زیر با آخرین اصلاحات و همچنین آرا وحدت رویه مرتبط با آنها خواهد بود.

ثبت نام در استخدام کانون وکلای دادگستری

متقاضیان شرکت در آزمون وکالت برای مشاهده آخرین اخبار استخدامی آزمون وکالت و کانون وکلای دادگستری می توانند به این صفحه مراجعه نمایند و نسبت به زمان ثبت نام و شرایط استخدام و هر گونه خبر و اطلاعیه جدید در مورد آزمون استخدامی وکالت مطلع شوند . کاربران عزیز می توانند ما مطالعه دفترچه آزمون استخدام کانونهای وکلای دادگستری و مشاهده شرایط عمومی و اختصاصی استخدام که در دفترچه آزمون استخدامی ذکر شده است نسبت به ثبت نام در آزمون استخدام وکالت اقدام نمایند. علاقمندان می توانید برای آگاهی از رشته های مورد نیاز استخدام وکالت دفترچه آزمون استخدامی را مطالعه نمایند 

لینک ثبت نام

منابع مطالعاتی برای مصاحبه استخدام کانون وکلای دادگستری
در این بخش تمام منابع مطالعاتی برای مصاحبه آزمونهای استخدامی شامل مصاحبه عقیدتی و سیاسی، روانشناختی، تخصصی و ... گردآوری شده است. شما میتوانید با مراجعه به هر لینک مورد نظر مطالب موجود را مطالعه نمایید.
لینکهای مفید و کاربردی برای استخدام کانونهی وکلای دادگستری
در این بخش به منظور دسترسی بهتر، صفحات مهم و کاربردی لیست شده است شما میتوانید در صورت نیاز به هر صفحه بر روی لینک مورد نظر کلیک نمایید.
سوالات متداول
درحال آماده‌سازی نظرات کاربران ...