دومین آزمون استخدام سرایداری در سال ۱۴۰۵

به نقل از خبرگزاری ایسنا، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: امسال هم برای دومین بار آزمون استخدامی سرایداری آموزش و پرورش را خواهیم داشت.

علی فرهادی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: مجوز آزمون استخدامی هر سال توسط دو دستگاه سازمان اداری استخدامی و سازمان برنامه و بودجه امضاء و در اختیار آموزش و پرورش قرار می‌گیرد. این دو دستگاه یک مجوز دو امضایی را در اختیار وزارت آموزش‌وپرورش قرار می‌دهند که مجوزِ جذب می‌شود.

برگزاری آزمون استخدامی سرایداران و خدمتگزاران در سال جاری | فعلا زمان آزمون مشخص نیست

وی با بیان اینکه بعد از صدور این مجوز، جذب در چند وجه ورودی‌های دانشگاه فرهنگیان، ورودی‌های دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، ورودی‌های آزمون استخدامی ماده ۲۸ صورت می‌گیرد افزود: امسال برای دومین سال هم آزمون استخدامی سرایداران و خدمتگزاران را خواهیم داشت، لذا تا هر دو امضاء به دست ما نرسد، اعلام عدد دقیق ممکن نخواهد بود اما پیگیر موضوع هستیم.

درحال آماده‌سازی نظرات کاربران ...