دستیابی به اشتغال پایدار در گرو توسعه مشاغل خانگی است

رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین از اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان قزوین خبر داد و گفت: این طرح می‌تواند منجر به توسعه و اشتغال پایدار در استان قزوین شود.


فرشاد پیله‌چی رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در ابتدا در نقاط کم برخوردار و مرزی برگزار شد، اظهار کرد: پس از گذشت چند سال از اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، مردم استان‌های مختلف از این طرح استقبال کرده‌اند.

پیله‌چی با اشاره به اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در قزوین از شهریور ماه سال ۹۹ آغاز و تا شهریور سال آینده نیز ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: برای اجرای این طرح ملی در قزوین نزدیک به یک هزار و ۵۰۰ نفر ظرفیت ثبت‌نام در نظر گرفته شده است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین عنوان کرد: این نهاد در نظر دارد تا افراد ذی‌صلاحی که در این طرح ثبت‌نام می‌کنند را به رسته‌های مختلفی که ظرفیت و زیر ساخت آن در استان وجود دارد متصل کند به همین سبب تلاش جهاد دانشگاهی استان برای تکمیل این زنجیره ارزش قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه هدف از اجرای این طرح اشتغالزایی برای جوانان استان خوانده می‌شود افزود: مردمی که در این طرح ثبت‌نام می‌کنند می‌توانند در مدت کوتاهی وارد چرخه بازار کار شوند.

پیله‌چی اظهار کرد: امروز که در شرایط اقتصادی نامطلوب قرار داریم و وضعیت اشتغال نیز سامان چندانی ندارد این طرح می‌تواند به عنوان یک ناجی عمل کرده و موجب تحول در وضع فعلی اشتغال استان شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین با اشاره به اینکه پس از ثبت‌نام در این طرح، متقاضیان وارد مرحله مصاحبه شده و ارزیابی دقیقی در خصوص شرایط و ویژگی‌های آنها صورت می‌گیرد، گفت: این افراد باید پتانسیل فعالیت در رسته‌های انتخابی که زیر ساخت آن در استان فراهم شده را داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه ثبت‌نام در این طرح تا هفتم آبان‌ماه ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی استان پس بررسی پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های ثبتنام کنندگان و همچنین بعد از قرار گرفتن در رسته‌های مختلف آنها را به پیشران‌هایی که هم اکنون در بازارکار حضور فعال دارند متصل می‌نماید.

پیله‌چی با بیان اینکه ارتباط این نهاد با پیشران‌ها و کارآفرین‌ها ادامه خواهد داشت، عنوان کرد: از کارافرینان می‌خواهیم نیازهای افراد جدیدالورود را تصریح کرده تا دوره‌هایی که مد نظر پیشران‌ها است را آموزش ببینند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین گفت: پس از گذشت سه سال از آموزش دوره‌هایی که توسط پیشران‌ها در نظر گرفته شده این افراد مشاوره شغلی رایگان دریافت کرده و در نهایت به عنوان کارآفرین و یا در قالب شرکت‌های تعاونی وارد چرخه بازار کار می‌شوند.

وی افزود: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت کار و رفاه اجتماعی انجام می‌شود و اجرای این طرح از سال ۹۵ برعهده جهاد دانشگاهی قرار گرفته است.

منبع : خبرگزاری مهر

برای مشاهده صفحه اصلی مشاغل خانگی اینجا کلیک کنید

لطفا سوالات و نظرات خود را بیان کنید

ثبت پاسخ