افزایش ۳ برابری اضافه کار پرستاران و ۲۴۰۰ استخدام در فارس

رئیس سازمان اداری و استخدامی از ۲۴۰۰ استخدام جدید در استان فارس و افزایش ۳ برابری اضافه کار پرستاران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، علاءالدین رفیع‌زاده در نشستی با پرستاران دانشگاه علوم پزشکی شیراز و بازدید از این دانشگاه، به بررسی مسائل و مشکلات حوزه نیروی انسانی، ساختاری و اداری پرداخت و اظهار داشت: با اعلام سهمیه‌های استخدامی جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استان فارس ۲۴۰۰ فرصت شغلی از مجموع ۲۵ هزار فرصت شغلی جدید دریافت خواهد کرد که این رقم تقریبا ۱۰ درصد از کل سهمیه‌های استخدامی کشور را تشکیل می‌دهد.

وی از آغاز ثبت‌نام متقاضیان استخدام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان ماه جاری خبر داد و افزود: آزمون استخدامی در تیرماه برگزار خواهد شد و امیدواریم که این استخدام‌ها بخشی از کمبود نیروی انسانی در بیمارستان‌های استان را برطرف کند.

رفیع‌زاده در خصوص افزایش قیمت اضافه کار پرستاران توضیح داد: اقداماتی که اواخر سال گذشته انجام و عملیاتی شد، تا حدودی موجب رضایت پرستاران شده است البته که تلاش‌های پرستاران با هیچ مبلغی قابل جبران نیست و این عزیزان با عشق و علاقه به خدمت‌رسانی به مردم مشغول هستند.

رئیس سازمان اداری و استخدامی با اشاره به مصوبه‌ای دو هفته پیش، از افزایش قابل توجه اضافه کار پرستاران خبر داد و تصریح کرد: متوسط اضافه کار ساعتی پرستاران از ۳۵ هزار تومان به بیش از ۹۵ هزار تومان رسیده است که نشان از افزایش تقریبا سه‌برابری دارد.

درحال آماده‌سازی نظرات کاربران ...