افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی متناسب با تورم

۱۸ نظر

رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: مهم‌ترین انتظار بازنشستگان دریافت مستمری مناسب و خدمات درمانی با کیفیت از سازمان تامین اجتماعی است.


به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر بیات گفت: هفته تامین اجتماعی را به بازنشستگان و مستمری‌بگیران و تمامی کارکنان، بیمه شدگان، کارفرمایان و ذی‌نفعان این سازمان تبریک می‌گویم. این هفته فرصتی برای مرور خدمات این سازمان و همچنین بیان خواسته‌ها و مشکلات است.
وی افزود: افزایش حقوق بازنشستگان باید به نحوی باشد که قدرت خرید آنان با توجه به تورم حفظ شود و بازنشستگان بتوانند مایحتاج زندگی قابل قبول و آبرومند را از تامین اجتماعی دریافت کنند.
بیات ادامه داد: این خواسته بازنشستگان در طول سنوات متوالی و با گذشت زمان به خوبی انجام نشده است و امروز خواسته بازنشستگان اجرای همسان‌سازی حقوق برای جبران مافات سال‌های گذشته است تا قدرت خرید بازنشستگان تا حدودی جبران شود.
رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی از توسعه خدمات درمانی این سازمان و بویژه اجرای برنامه‌هایی برای ارتقا هتلینگ بیمارستان‌ها تشکر کرد و گفت: بازنشستگان در مجموع از خدمات درمانی تامین اجتماعی رضایت دارند ولی خواسته آنها توسعه خدمات و افزایش تعداد و ظرفیت مراکز درمانی است.
بیات ادامه داد: کارکنان سازمان تامین اجتماعی هم در بخش بیمه‌ای و هم در بخش درمان برای خدمت به بازنشستگان و سایر مراجعه کنندگان زحمت می‌کشند و از آنها تشکر می‌کنیم. امیدواریم با توسعه مراکز درمانی و افزایش ظرفیت این مراکز امکان ارائه خدمات مناسب‌تر به بازنشستگان فراهم شود.

 منبع : خبرگزاری مهر

برای مشاهده اخبار حقوق بازنشستگان اینجا کلیک کنید

درحال آماده‌سازی نظرات کاربران ...