اجرای قانون جریمه مشمولان غایب فقط تا پایان امسال

۲۲۲ نظر

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: قانون جریمه مشمولان غایب فقط تا پایان امسال اجرا می شود، لذا مشمولانی که بیش از ۸ سال غیبت دارند،فرصت محدودی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود دارند.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار بهرام نوروزی اظهار داشت: قانون جریمه مشمولان غایب تنها تا پایان امسال اجرا خواهد شد،لذا مشمولانی که بیش از ۸ سال غیبت دارند،فرصت محدودی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود دارند.

وی با بیان اینکه در سال جاری حدود ۲۰ هزار نفر از واجدین شرایط درخواست خود را ثبت کرده اند،افزود: مشمولانی که تا پایان سال ۹۷ بیش از ۸ سال غیبت دارند، می‌توانند از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) برای بهره مندی از این امتیاز اقدام کنند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا خاطرنشان کرد: متقاضیان در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir،سامانه تلفن گویا به شماره۰۹۶۴۸۰ و یا سامانه به شماره ۱۱۰۲۰۶۰۱۰ از آخرین اخبار مربوط به قانون جریمه مشمولان غایب مطلع شوند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

برای مشاهده اخبار آخرین تغییرات خدمت سربازی و معافیت ها اینجا کلیک کنید

برای مشاهده اخبار آخرین اخبار از نحوه خرید خدمت سربازی اینجا کلیک کنید

 

درحال آماده‌سازی نظرات کاربران ...