خبرگزاری مهر : رئیس اداره کار، تعاون، و رفاه اجتماعی گناباد از آغاز ۹۲ طرح مشاغل خانگی در این شهرستان خبرداد.
محسن نوریان در گفتگو با خبرنگارمهر اظهارکرد: مشاغل خانگی به دلیل حداقل سرمایه و دریافت تسهیلات اندک از جایگاه ویژه ای برای ایجاد اشتغال در کشور برخوردار است.
وی افزود: طرح هایی که دارای توجیه اقتصادی باشند تسهیلات ۵۰ تا ۷۰ میلیون ریالی دریافت می کنند وکاهش هزینه مکان و بیمه کارگران این بخش موجب کاهش هزینه تولید می شود که می تواند باعث ایجاد مزیت های رقابتی شود.
رئیس اداره کار، تعاون، و رفاه اجتماعی گناباد ابرازکرد: افراد واجد شرایط با ثبت نام در سایت مشاغل خانگی می توانند در ۳۰۷ رشته کسب و کار خانگی مجوز فعالیت دریافت کرده و از تسهیلات مرتبط استفاده کنند.
نوریان تصریح کرد: در سال ۹۶ بودجه در نظر گرفته شده برای مشاغل خانگی گناباد۱۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال است که تاکنون تعداد۱۰۸ طرح در این حوزه به کارگروه مربوطه معرفی شدند واز این تعداد ۹۲ طرح کار خود را شروع کرده اند.
|
درحال آمادهسازی نظرات کاربران ...
|