آغاز پرداخت معوقات و افزایش حقوق بازنشستگان از دهم شهریور ۱۴۰۵

به نقل از خبرگزاری میزان، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس از پرداخت معوقات و افزایش حقوق بازنشستگان از دهم شهریور ۱۴۰۵ خبر داد.

طبق اعلام سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس در جلسه امروز این کمیسیون با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزیر اعلام کرده است احتمالا شروع پرداخت معوقات متناسب‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از دهم شهریورماه سال جاری باشد.

فضل‌الله رنجبر، نماینده مردم کرمانشاه و سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خانه ملت در تشریح نشست امروز (یکشنبه ۱۸ مردادماه) این کمیسیون با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بعدازظهر امروز همراه دیگر همکارانم در کمیسیون اجتماعی مجلس، جلسه‌ای با حضور احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مصطفی سالاری، رئیس سازمان تامین اجتماعی و معاونین وی با دستور کار بررسی پرداخت حقوق و مزایای بازنشستگان تامین اجتماعی داشتیم و هر کدام از اعضای کمیسیون نکته نظرات خود را درخصوص مشکلات معیشتی و درمانی بازنشستگان مطرح کردند.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: پس از توضیحات رئیس سازمان تامین اجتماعی و وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، وزیر اعلام کرد احتمالا شروع پرداخت معوقات متناسب‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از دهم شهریورماه سال جاری باشد.

رنجبر گفت: در این نشست همچنین موضوع تامین اعتبار برخی مطالبات بازنشستگان مطرح و مقرر شد سازمان تامین اجتماعی رقم ریالی دقیق اعتبارات مورد نیاز را به رئیس کمیسیون اجتماعی اعلام کند، تا با هماهنگی و همکاری دولت و ارائه پیشنهاد به رئیس مجلس شورای اسلامی تدبیر لازم اتخاذ شود.

وی افزود: در این جلسه همچنین مشکلات مربوط به متناسب‌سازی بازنشستگان مخابرات از سوی نمایندگان کمیسیون اجتماعی مطرح و مقرر شد کمیته کارشناسی در جلسات کارشناسی موضوع را بررسی کند و راهکار لازم را ارائه دهد.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس افزایش مبلغ کالابرگ را یکی از مطالبات مهم نمایندگان کمیسیون اجتماعی مجلس از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این جلسه خواند و گفت: طبق اعلام وزیر، تاکنون هیچ رقمی به مبلغ کالابرگ اضافه نشده است؛ اما همچنان پیگیری لازم افزایش مبلغ کالابرگ در کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه دارد.

درحال آماده‌سازی نظرات کاربران ...