به نقل از خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر از آغاز مرحله اول متناسب سازی حقوق بازنشستگان روستایی از تابستان ۱۴۰۵خبر داد.
قادرمرزی گفت: در صورت تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه، مجموع مستمری مستمریبگیران این صندوق در سال ۱۴۰۵ حدود ۵۵ درصد افزایش مییابد.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین قربانی - حامد قادرمرزی، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر در حاشیه مراسم بیستویکمین سالگرد تاسیس این صندوق در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز رسما آغاز مرحله اول متناسبسازی مستمری مستمریبگیران صندوق را اعلام کردیم. بر اساس اصلاح فرآیندهای داخلی و از محل منابع داخلی صندوق، ۱۰ درصد به افزایش ۲۰ درصدی مستمری سال ۱۴۰۵ اضافه شده است.
او با اشاره به مرحله دوم متناسبسازی افزود: طبق جزء ۳ بند "ب" ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم، ۲۵ درصد دیگر نیز باید به مستمریها افزوده شود که این موضوع منوط به تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه است. مصوبه هیئت امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوقهای تابعه در این خصوص ابلاغ شده و اکنون در سازمان برنامه و بودجه است.
قادرمرزی تصریح کرد: اگر این ۲۵ درصد هم تامین و اجرا شود، مجموع افزایش مستمری مستمریبگیران صندوق در سال ۱۴۰۵ به حدود ۵۵ درصد خواهد رسید. تا امروز نیز مستمری همه مستمریبگیران صندوق نسبت به سال گذشته حدود ۳۰ درصد افزایش یافته است.
وی درباره هزینه اجرای مرحله دوم گفت: عدد مورد نیاز برای اجرای این مرحله حدود دو دهم همت است و عدد بزرگی نیست. انتظار داریم سازمان برنامه و بودجه بهعنوان مجری و ناظر بر اجرای برنامه هفتم، این اعتبار را اختصاص دهد.
مدیرعامل صندوق در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره زمان اجرای افزایش ۲۵ درصدی اظهار داشت: پیشبینی من این است که این افزایش در تابستان امسال عملیاتی شود.