پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد منتظر فراخوان دستگاه‌ها باشند

۶ نظر

اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران، فرایند استخدام پذیرفته‌شدگان اولیه در دومین آزمون استخدامی خاص فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات؛ نتیجه دومین آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر در حالی روز اول مردادماه ۱۴۰۳ اعلام شد که پذیرفته‌شدگان این آزمون در مورد مراحل بعدی ثبت‌نام و آغازبه‌کار در دستگاه پذیرفته‌شده سوالاتی دارند.

اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران، سوالات مربوط به آزمون یادشده را که از طرف خبرنگار «حیات» پرسیده شده بود، پاسخ داده که در ادامه می‌خوانید.
آیا اسامی پذیرفته‌شدگان در آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر به دستگاه‌ها اعلام شده است؟

بله، فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان به تفکیک با دسترسی سامانه‌ای که مجری برگزاری آزمون در اختیار دستگاه‌ها قرار داده برای انجام مراحل استخدامی به دستگاه‌ها تحویل شده است. همچنین اداره کل اشتغال و کارآفرینی برای هماهنگی‌های بیشتر و پیگیری انجام این مراحل تا شروع به کار قبول‌شدگان نهایی، فهرست اسامی را در اختیار بنیادهای استانی قرار داده است.
استخدام پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر در چه مرحله‌ای است؟

استخدام پذیرفته‌شدگان در مرحله بررسی مدارک است. فهرست اسامی قبول‌شدگان در این مرحله برای انجام بررسی مدارک و مطابقت خوداظهاری این عزیزان با مستندات در دسترس دستگاه‌های مرتبط با هر یک از آنها قرار گرفته است تا با دعوت از آنها به نحو مقتضی فرایند را طی کنند.
آیا مرحله بررسی مدارک در زمانبندی خاصی انجام می‌شود؟

بله، هریک از دستگاه‌ها با توجه به شرایط مختلف خود جدول زمانبندی تهیه کرده و با مشخص کردن محل مراجعه و اعلام مدارک مورد نیاز از پذیرفته‌شدگان برای مراجعه دعوت به عمل می‌آورند و پذیرفته‌شدگان موظف هستند در همان بازه زمانی مراجعه کنند.
اطلاع‌رسانی به پذیرفته‌شدگان توسط دستگاه‌ها به چه نحوی انجام می‌شود؟

هر دستگاه به نحوی با ارسال پیامک، تماس تلفنی و درج اطلاعیه بر روی تارنمای مربوط به همان دستگاه، با پیگیری‌هایی که روزانه اداره کل اشتغال و کارآفرینی از دستگاه ها انجام داده و همچنین استقبال خوب برخی از دستگاه‌ها تاکنون تعدادی زیادی اطلاعیه خود را درج کرده و به پذیرفته‌شدگان خود اطلاع‌رسانی کرده‌اند.

انجام این مرحله در سایر دستگاه‌ها هم در دست اقدام است، به طور مثال سازمان شیلات ایران ضمن اطلاع‌رسانی، فرایند بررسی مدارک عزیزان پذیرفته‌شده را انجام داده و در حال رایزنی برای حل مشکلات پیش روی برخی از عزیزان ایثارگر است و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هم به زودی این مهم را معمول می‌دارد.
ایثارگران پس از مرحله بررسی مدارک چه مراحلی را باید تا شروع به کار طی کنند؟

تاییدیه سازمان اداری و استخدامی کشور، طب کار و گزینش، مراحلی است که ایثارگران باید طی کنند. کلیه پذیرفته‌شدگان بعد از تایید در مرحله بررسی مدارک بایستی سایر فرایند اعم از طب کار و گزینش را برای دریافت کد مستخدم و شروع به کار طی کنند. همچنین برخی از آنها که در شغل‌هایی با شرایط اختصاصی آزمون عملی پذیرفته شده‌اند، می‌بایست این مرحله از استخدام را هم بگذرانند و در صورت پذیرش این مرحله، استخدام شوند.
پذیرفته‌شدگان، مراحل ارزیابی تکمیلی را طی می‌کنند؟

خیر، پذیرفته‌شدگان در این آزمون یک برابر ظرفیت به دستگاه‌ها معرفی شده‌اند و ارزیابی تکمیلی نخواهند داشت.
آیا لازم است پذیرفته‌شدگان پیگیر سایر مراحل جذب خود باشند؟

بنیاد شهید و امور ایثارگران در هر مرحله سعی کرده تا به نحوی به داوطلبین این آزمون در هر مرحله اطلاع‌رسانی کند، اما در این مرحله از فرایند استخدام به دلیل پراکندگی پذیرفته‌شدگان، بهتر است این عزیزان با دستگاه محل پذیرش خود هماهنگ باشند و در صورت بروز هر مشکل و یا موانعی به بنیاد شهر محل پذیرش خود مراجعه کنند.
آیا پذیرفته‌شدگان می‌توانند درخواست جذب در سایر اولویت‌های خود داشته باشند؟

خیر، هر یک از پذیرفته‌شدگان ۵ اولویت به ترتیب تقاضا، حین ثبت نام انتخاب کرده‌اند و به همان ترتیب انتخابی خود در رقابت با سایر شرکت‌کنندگان سنجیده شده و قبول شده‌اند. بنابراین سایر اولویت‌ها، پذیرفته‌شدگان دیگری دارد و جابه‌جایی آن امکان‌پذیر نیست.
این آزمون همانند آزمون اولِ خاص فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر مرحله تکمیل ظرفیت هم دارد؟

البته که بنیاد شهید و امور ایثارگران برای اجرایی شدن بند «ج» ماده ۸۷ قانون برنامه ششم، تنفیذشده در برنامه هفتم پیشرفت، استخدام کلیه فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر را در دستور کار خود قرار داده است و از هیچ فرصتی چشم‌پوشی نخواهد کرد و ان‌شاالله این مرحله از آزمون را بعد از تعیین تکلیف وضعیت قبول‌شدگان و مشخص شدن مانده شغل محل‌ها، پیگیری برای اجرا با اخذ مجوز از سازمان اداری و استخدامی کشور می‌کند.

درحال آماده‌سازی نظرات کاربران ...