منتخب تربت حیدریه گفت: با رفع ایرادات نهایی از مصوبه همسانسازی امیدواریم که این مصوبه در همین ماه خرداد نهایی و اجرایی شود.
محسن زنگنه عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، درخصوص سرنوشت تصمیمگیری پیرامون موضوع همسان سازی و عدم اجرای آن تا ماه سوم سال، گفت: یکی دو ایراد جزئی از این مصوبه باقی مانده که ما امروز با هدف رفع این ایرادات جلسهای با مجمع تشخیص مصلحت نظام داریم.
وی ادامه داد: پیش بینی من این است که در جلسه امروز این دو ایراد رفع خواهد شد و پس از آن این مصوبه نهایی می شود که با اعلام تایید نهایی و ابلاغ برای اجرا به قوه مجریه، لازم الاجرا خواهد شد.
زنگنه ابراز داشت: فکر میکنم اجرای این مصوبه در همین ماه خرداد آغاز شود، البته زمان اعمال افزایش ها از ۱ فروردین ۱۴۰۳ خواهد بود.
حقوق و دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴
حقوق دورکاران چگونه محاسبه میشود؟
حقوق همه بازنشستگان کشوری پرداخت شد
نحوه افزایش حقوق مستمریبگیران
پرداخت حقوق مبتنی بر عملکرد در ۳ دستگاه دولتی
پرداخت مابهالتفاوت افزایش حقوق فروردین بازنشستگان بهزودی
انواع مرخصیها که حق نیروی کار است
افزایش سهم کارفرمایی حق بیمه کارگران ساختمانی در سیستان و بلوچستان
تصویب نهایی پرداخت فوقالعاده خاص برای کارکنان دولت و بازنشستگان
خبر خوش؛ افزایش حقوق ماماها از تیر ماه
افزایش ۱۰ درصدی حداقل حقوق کارگران علاوه بر ۴۵ درصد!