منتخب تربت حیدریه گفت: با رفع ایرادات نهایی از مصوبه همسانسازی امیدواریم که این مصوبه در همین ماه خرداد نهایی و اجرایی شود.
محسن زنگنه عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، درخصوص سرنوشت تصمیمگیری پیرامون موضوع همسان سازی و عدم اجرای آن تا ماه سوم سال، گفت: یکی دو ایراد جزئی از این مصوبه باقی مانده که ما امروز با هدف رفع این ایرادات جلسهای با مجمع تشخیص مصلحت نظام داریم.
وی ادامه داد: پیش بینی من این است که در جلسه امروز این دو ایراد رفع خواهد شد و پس از آن این مصوبه نهایی می شود که با اعلام تایید نهایی و ابلاغ برای اجرا به قوه مجریه، لازم الاجرا خواهد شد.
زنگنه ابراز داشت: فکر میکنم اجرای این مصوبه در همین ماه خرداد آغاز شود، البته زمان اعمال افزایش ها از ۱ فروردین ۱۴۰۳ خواهد بود.
حقوق اداره کار ۱۴۰۴
کاهش نارضایتی کارکنان با پرداخت عملکردی
زمان واریز عیدی ۱۴۰۵ بازنشستگان مشخص شد
کدام کارگران عیدی کامل میگیرند؟
قانون مبنای تعیین دستمزد ۱۴۰۵ باشد
لزوم بروز و پرداخت معوقه حق مسکن کارگران در سال ۱۴۰۵
جزئیات عیدی پایان سال کارگران
بررسی «فوقالعاده ویژه» کارکنان وزارت علوم از سال ۱۴۰۱
میزان افزایش حقوق در سال ۱۴۰۵ رسما اعلام شد
افزایش ۶۰ درصدی حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاهها
دستمزد ۱۴۰۵ کارگران باید هم راستا با تورم افزایش یابد