هرآنچه که باید درباره روانشناسی رنگ ها بدانید!

 

علم روانشناسی رنگ ها یکی از جالب ترین و بحث برانگیزترین موضوعات روانشناسی است که بسیاری از افراد به آن علاقه مند هستند. اگر بخواهیم به زبان ساده آنرا تعریف کنیم باید بگوییم:روانشناسی رنگ ها، به مطالعه چگونگی تاثیر رنگ ها بر رفتار و ادراک، همچنین خلق و خو و تاثیرگذاری شما بر سایرین می پردازد. در واقع هدف از آشنایی با روانشناسی رنگ ها که با رفتار انسان ها نیز ارتباط مستقیم دارد این است که ببینیم چگونه رنگ ها بر تصمیمات روزمره ما مانند اقلامی که خریداری می کنیم تاثیر می گذارند.

بعنوان مثال:

• آیا رنگ لباس هایی که در یک فروشگاه مشاهده می کنیم ما را مجبور به خرید می کند؟
• آیا رنگ های بسته بندی باعث می شود که یک برندی را به برند دیگری ترجیح بدهیم؟
• آیا رنگ یک آیکون باعث می شود تا ما بر روی آن کلیک کنیم؟
پاسخ کوتاه، بله است. اما برای پاسخ عمیق به سوالات و درک چرایی این موضوع جذاب، پیشنهاد می کنیم ادامه مقاله را مطالعه کنید. همچنین برای مشاهده مقالات بیشتر می توانید به وبلاگ ای استخدام مراجعه کنید.

تاریخچه ی مختصری از روانشناسی رنگها

کشف طیف رنگی توسط نیوتن

 در اواخر قرن هفدهم بود که آیزاک نیوتن طیف رنگی را کشف کرد و بررسی کرد که چگونه هر رنگ با طول موج متفاوتی از نور تعریف می شود. در سال ۱۷۰۴، نیوتن چرخه رنگ را توسعه داد و در اوایل قرن بیستم، کارل یونگ، روانپزشک سوئیسی، تاثیر رنگ ها بر ذهن انسان ها را مورد مطالعه قرار داد. یونگ سرانجام نوعی رشته رنگ درمانی را ایجاد کرد که به بیمارانش اجازه می داد تا خود را با رنگ ها و تصاویر بیان کنند. روند استفاده از رنگ ها و اثرات آن تا به امروز بسیار مهم و حیاتی بوده است. این روزها استفاده از رنگ ها در تبلیغات کاربرد وسیعی دارد که توجه شما را به ادامه محتوا جلب می نماییم.

چرا روانشناسی رنگ ها در تبلیغات بسیار مهم است؟

رنگ ها در برانگیختن و تحریک احساسات انسان ها نقش بسیار مهمی ایفا می کنند. انتخاب رنگ های مناسب برای فعالیت های بازاریابی و تبلیغات کسب و کارتان می تواند برند شما را نسبت به سایر برندها متمایز کند.همچنین با استفاده استراتژیک از رنگ ها در کمپین های تبلیغاتی خود می توانید مخاطبان خود را وادار کنید تا آنچه می خواهید را ببینند و به آنها کمک می کنید تا شما را همانطور که تمایل دارید، درک کنند.

به همین دلیل درک روانشناسی رنگ ها در تبلیغات می تواند برای سازمان شما بسیار مفید فایده واقع شود. این موضوع به شما کمک می کند تا برند خود را آنطور که می خواهید سایرین درک کنند به تصویر بکشید. همانطور که در بالا گفتیم انتخاب رنگ مناسب می تواند درک برند شما را افزایش دهد اما باید بدانید که انتخاب رنگ ضعیف نیز می تواند به برند شما آسیب برساند.

بعنوان مثال: اگر رنگ های اشتباهی را برای محتوای برند یا لوگوی خود انتخاب کنید، می تواند خوانایی کمتری داشته باشد و درک آن برای مخاطبان دشوار باشد یا به کل می تواند باعث نادیده گرفتن برند شما بشود.

اغلب بازاریاب ها می توانند از رنگ برای تاثیرگذاری بر نحوه تفکر و رفتار مردم نسبت به یک نام تجاری و نحوه تفسیر آنها از هر اطلاعاتی استفاده کنند. انتخاب رنگ ها می تواند به افراد کمک کند تصمیم بگیرند چه چیزی مهم است.

 

خبری مهم:

اگر به تست های روانشناسی علاقه مند هستید!

👇 همین الان بر روی دکمه زیر کلیک کنید 👇

مشاهده تست های شخصیت شناسی

فهرست معانی رنگ ها

روانشناسی رنگ ها در تبلیغات

۱. رنگ قرمز

رنگ های بازاریابی مانند قرمز می تواند توجه را به خود جلب کند. معنی رنگ قرمز هیجان، اشتیاق، خطر، انرژی همراه با عمل است. شاید متوجه شده باشید که برخی از برندها از رنگ قرمز برای دکمه های "اکنون سفارش دهید" یا برای بسته بندی خود بعنوان راهی برای برجسته تر شدن در قفسه استفاده می کنند.
در روانشناسی رنگ ها باید بدانید که قرمز شدیدترین رنگ است و می تواند احساسات را بخوبی تحریک کند، از طرفی قرمز می تواند نشان دهنده ی خطر باشد و شما می بایست در استفاده از آن بخوبی دقت کنید.

اگر قصد دارید از رنگ قرمز در وب سایت خود استفاده کنید، پیشنهاد می کنیم این رنگ را برای "دکمه های کال تو اکشن(دعوت به اقدام)" یا "فروش" یا "ذخیره" انتخاب کنید. قرمز رنگی است که برندهای مطرحی مانند: کوکاکولا و یوتیوب از آن استفاده می کنند. از آنجایی این رنگ باعث تحریک اشتها می شود، برندی مانند کوکاکولا از آن بخوبی در کمپین های تبلیغاتی خود استفاده می کند.

یوتیوب به دلیل افزایش هیجان برای تماشای آنلاین ویدیوها از رنگ قرمز استفاده می کند، توجه داشته باشید که در قسمتی از لوگوی قرمز رنگ یوتیوب، آیکون Play (پخش) قرار دارد که مخاطب را وادار به عمل می کند. با مشاهده لوگوی یوتیوب این مفهوم به کاربر القا می شود که می تواند با یک کلیک خیلی فوری به تماشای ویدیو دلخواهش در یوتیوب بپردازد و از آن لذت ببرد.

۲. رنگ نارنجی

رنگ نارنجی، نشان دهنده خلاقیت، ماجراجویی، اشتیاق، موفقیت و تعادل است. رنگ نارنجی بیشتر جنبه ی سرگرم کننده دارد و نسبت به رنگ قرمز از تاثیرگذاری کمتری برخوردار است. بسیاری از بازاریابان دیجیتال، هنوز از رنگ نارنجی برای کال تو اکشن ها یا قسمت های مختلفی از وب سایت استفاده می کنند که می خواهند توجه کاربران را جلب کنند، اما این اقدام دیگر زیاد مورد توجه نیست و صرفا برای جذاب تر کردن بخش های مختلف سایت در ترکیب با سایر رنگ ها استفاده می شود.

رنگ نارنجی در برندهایی مانند Nickelodeon استفاده شده است. این وب سایت که یک سایت کودکانه است، نشان دهنده خلاقیت، شور و شوقی است که یک کودک بازیگوش به آن نیاز دارد. برند Home Depot محصولات لوازم خانگی می فروشد. طبیعتا تمامی انسان ها نیاز دارند برای منزل یا محل کار خودشان از محصولات خلاقانه و جذاب استفاده کنند که این رنگ می تواند توجه مشتریان این برند را بخوبی افزایش دهد.


۳. رنگ زرد

رنگ زرد حول محور آفتاب می چرخد. احساس شادی، مثبت اندیشی، خوش بینی می دهد و تابستان را تداعی می کند. همچنین باعث فریب و هشدار نیز می شود. بسیاری از برندها برای القای احساس شادی به مشتریانشان از رنگ زرد در پس زمینه یا حاشیه وب سایت خود استفاده می کنند. رنگ زرد برای اطلاع رسانی "ارسال رایگان" در نوار بالای سایت می تواند بسیار اثر بخش باشد. کمی رنگ زرد می تواند به بازدیدکنندگان وب سایت شما این حس را القا کند که باید زمان بیشتری برای گشت و گذار در وب سایت شما صرف کنند.
رنگ زرد توسط برندهایی مانند فراری و ایکیا استفاده می شود. بسیاری از مردم که رویای رانندگی با فراری را در سر می پرورانند می دانند که این برند لوکس، احساس شادی، تابستان، سبک زندگی بی دغدغه را به آنها القا می کند.

۴.  رنگ صورتی

صورتی رنگ محبوب برندهایی است که جامعه هدفشان بانوان هستند. در روانشناسی رنگ ها در تبلیغات، رنگ صورتی حول زنانگی، بازیگوشی، ناپختگی، عشق بی قید و شرط می چرخد. برخی از برندها با استفاده از رنگ صورتی برای بسته بندی های اسباب بازی های دخترانه ای که تولید می کنند باعث افزایش فروش محصولات خود شده اند. شما می توانید از رنگ صورتی در لوگو، طراحی وب سایت یا برای برجسته کردن پیام های کلیدی خود برای مخاطبان خانم استفاده کنید. برندهایی مانند ویکتوریا سیکرت و باربی با شدت زیاد از این رنگ ها در قسمت های مختلف سایت و محصولاتشان استفاده می کنند. این رنگ به قدری بر روی قشر بانوان تاثیر گذار بوده است و طرفداران پرو با قرصی داشته است که برند ویکتوریا سیکرت تصمیم گرفت یکی از برندهای خود را صورتی نام گذاری کند. آنها در وب سایت خود از ترکیب صورتی و مشکی برای برجسته کردن پیام های تبلیغاتی خود استفاده می کنند.
نکته ای که می بایست بدانید این است که: اگر قصد دارید از یک رنگ برای جامعه هدفتان استفاده کنید، می بایست در تمامی بخش های کسب و کارتان از آن رنگ واحد، بخوبی استفاده کنید. مثلا در سایت، بسته بندی، و ....

۵. رنگ سبز

رنگ سبز ارتباط زیادی با طبیعت و پول دارد. رشد، باروری، سلامتی و سخاوت بخشی از معانی مثبت این رنگ است. همچنین رنگ سبز باعث تداعی حسادت نیز می شود. اگر در زمینه سلامت یا تناسب اندام هستید، پیشنهاد می کنیم از رنگ سبز بیشتری در سایت یا شبکه های اجتماعی خود استفاده کنید.
استفاده از رنگ سبز توسط برندهایی مانند John Deere و Roots باعث ایجاد محبوبیت آنها شده است. تمامی فعالیت های برند جان دیر حول محور طبیعت می چرخد. خط تولید آنها در زمینه محوطه سازی، کشاورزی، تجهیزات مراقبت از چمن و غیره متمرکز است.
رنگ سبز به قدری در برند آنها ریشه دوانده است که حتی تجهیزات آنها نیز همان رنگ سبز با لوگوی برند آنها می باشد. به این ترتیب، وقتی کسی محصول آنها را می بیند، بلافاصله متوجه می شود که جان دیر است.
همچنین برند Roots یک خرده فروشی آنلاین در زمینه مد و فشن(پوشاک) است. هنگامی که کاربران در وب سایت این برند به مرور تصاویر می پردازند متوجه می شوند که اغلب مدل های آنها در فضای باز تصویربرداری شده اند و این پیام را به مخاطبانشان می رساند که اگر می خواهند در فضاهای باز جذاب به نظر برسند می توانند از این برند خریداری کنند.

۶. رنگ آبی

رنگ آبی به معنای نزدیک بودن به دریا و آسمان است. ثبات، هماهنگی، صلح، آرامش و اعتماد تنها بخشی از احساساتی است که مشتری شما ممکن است در برخورد با این رنگ در مورد برند شما احساس کند. همچنین آبی می تواند دارای معنای منفی مانند افسردگی نیز باشد و باعث ایجاد حس سردی شود.
اما جالب است بدانید بسیاری از برندهای خرده فروشی آنلاین نمادهای ضمانت، گواهی اعتماد یا حمل و نقل رایگان خود را در سایت به رنگ آبی اضافه می کنند تا جنبه اعتمادی کاربران را تقویت کند.

برندهای فناوری مانند فیس بوک، توییتر و اسکایپ اغلب از رنگ آبی در بازاریابی خود استفاده می کنند. همچنین خرده فروشانی مانند Walmart و Oral B نیز از این رنگ بعنوان رنگ سازمانی خود استفاده می کنند. رنگ آبی در لوگوی والمارت می تواند به جایگاه برند بعنوان قابل اعتماد و آرامش بخش بودن کمک کند. اگر در حوزه صنایع غذایی فعالیت می کنید می توانید از ایده رنگی والمارت در کسب و کار خود استفاده کنید.
برند Oral B یک برند سلامت دندان است که مسواک تولید می کند. این برند، معمولا از رنگ آبی در نام تجاری خود استفاده می کنند تا به مردم کمک کند، یک محصول با کیفیت، قابل اعتماد و ایمن را از این برند تهیه کنند.

۷. رنگ بنفش

رنگ بنفش یک رنگ سلطنتی است. معنای رنگ بنفش: قدرت، اشراف، تجمل، خرد و معنویت است. اما استفاده بیش از حد از این رنگ باعث ایجاد احساس نا امیدی می شود. برخی از افراد استفاده بیش از حد آنرا بعنوان غرور زیادی می دانند.
بنفش رنگی است که برندهایی مانند e-estekhdam.com و Yahoo و Hallmark از آن استفاده می کنند. هنگامی که در وب سایت هر دو برند در حال گشت و گذار هستید، متوجه خواهید شد که بنفش یک رنگ برجسته است و بخوبی به چشم می آید.

۸. رنگ سفید

در فرهنگ آمریکای شمالی و همچنین فرهنگ کشور ما، رنگ سفید معصومیت، خوبی، پاکی و فروتنی را به نمایش می گذارد. در برخی از نقاط جهان، رنگ سفید معنای مخالف دارد. شما باید این را بر اساس مخاطب هدفی که به آن خدمت می کنید، در نظر داشته باشید. رنگ سفید جنبه منفی نیز دارد و نماد عقیمی و سردی است. در طراحی وب سایت می توانید برای بالارفتن خوانایی از ترکیب رنگ سفید و سیاه استفاده کنید. سفید رنگی است که ASOS و Adidas در بازاریابی خود از آن استفاده می کنند.

۹. رنگ سیاه

مشکی رنگ بسیار محبوبی در خرده فروشی است. رنگ مشکی نمادی از رمز و راز، قدرت، ظرافت و پیچدگی است. در مقابل، معنای رنگ می تواند احساساتی مانند غم و اندوه و خشم را نیز برانگیزد. بسیاری از خرده فروشان مد از رنگ مشکی برای بالا بردن خوانایی متن استفاده می کنند. برندهایی مانند Chanel و Nike از این رنگ استفاده می کنند.

۱۰. رنگ خاکستری

خاکستری نشان دهنده بی طرفی و تعادل است. معنای رنگ آن احتمالا از سایه بین سفید و سیاه ناشی می شود. با این حال باید بدانید که رنگ خاکستری دارای معانی منفی نیز می باشد. زمانی که صحبت از افسردگی و از دست دادن می شود اولین رنگی که در ذهن تمامی افراد نقش می بندد رنگ خاکستری است.
اپل نمونه ای است که از رنگ خاکستری در برند خود استفاده می کند. به هر حال بسیاری از لپ تاپ های آنها به رنگ خاکستری یا نقره ای هستند، زیرا رنگی خنثی است که هیچ کس را نا امید نمی کند.

۱۱. رنگ قهوه ای

قهوه ای یک رنگ خاکی است. بالاخره رنگ زمین، چوب و سنگ است. رنگ قهوه ای به معنای راحتی، امنیت، طبیعت زمینی مربوط می شود. در بازاریابی متوجه خواهید شد که قهوه ای اغلب برای محصولات طبیعی و مواد غذایی استفاده می شود. قهوه ای رنگی است که به دلیل تضاد در پس زمینه سفید در لوگوها، تصاویر بنر و گاهی اوقات حتی متن خود را نشان می دهد. یو پی اس نمونه ای از برندهایی است که از این رنگ در برندسازی و کمپین های تبلیغاتی خود به خوبی استفاده می کند.

خبری مهم:

با شرکت در تست های شخصیت شناسی، خودت رو بهتر بشناس! 

 👇 اعتماد به نفس خودت رو افزایش بده 👇

شروع تست شخصیت شناسی 

می خواهید جذاب به نظر برسید؟ روانشناسی رنگ ها در لباس را بخوانید...


لتریس آیزمن، متخصص مد و فشن می گوید، تحقیقات نشان داده است که رنگ می تواند کاملا بر خلق و خو، سطح رفتار و استرس شما تاثیر بگذارد. او معتقد است رنگ ها بر روی ضربان قلب، فشار خون، تنفس و واکنش دیگران به ما تاثیر گذار هستند. آیزمن با هزاران نفر مصاحبه کرده است تا ببیند آنها در مورد رنگ های خاص چه فکر می کنند و الگوهای زیادی پیدا کرده است. در ادامه برخی از این الگوها را بررسی خواهیم کرد.

بهترین رنگ ها برای پوشیدن در محل کار اداری

روانشناسی رنگ ها در محل کار اداری

۱. سبز: نشان دهنده تازگی، امنیت و هماهنگی است. همچنین با پول نیز مرتبط است رنگ سبز به چشم ها آرامش می بخشد و کمترین فشار چشم را ایجاد می کند و برای افرادی که ساعت های زیادی که در محل کار هستند، انتخاب خوبی است.


۲. آبی: آبی رنگ حقیقت و حکمت و پایداری است. همچنین اثر آرام بخش دارد و با عقل و درایت مرتبط است. اگر محل کار پر فرط و هیجانی دارید، آبی رنگ بسیار خوبی برای پوشیدن و مقابله با تنش است.


۳. قهوه ای: رنگ قهوه ای رنگ پایداری و مردانه است. اگر شما یک زن در یک محل کار عمدتا مردانه هستید، پوشیدن و کت و شلوار قهوه ای شکلاتی می تواند به شما اعتبار بدهد.


۴. مشکی: این رنگ، قدرتمندی، حس مخفی بودن و پر از رمز و راز و جدیت را منتقل می کند. همچنین خاص و دارای تاثیر عمیق است. اگر می خواهید با شما جدی برخورد شود، کت و شلوار مشکی معمولی با پیراهن سفید، سبز یا آبی معجزه می کند.

بدترین رنگ ها برای پوشیدن در محل کار اداری

۱. رنگ زرد: این شادترین رنگ از همه نظر است و معمولا شادی را تحریک می کند. با این حال، زرد یک رنگ ناپایدار در نظر گرفته میشود و می تواند برای محل کار بیش از حد انرژی بخش باشد و پوشنده را ضعیف به نظر برساند.


۲. خاکستری: خاکستری به این معناست که افراد منفعل، بی درگیری و دارای کمبود انرژی هستند. اگر به پوشیدن خاکستری علاقه دارید، ست کردن آن با رنگ های روشن تری مانند آبی میتواند تاثیر منفی را جبران کند.


۳. قرمز: این رنگ پرخاشگری و دارای اشتیاق است. برای اولین قرار دوستانه عالی است اما برای محل کار به هیچ عنوان پیشنهاد نمی کنیم. این رنگ باعث افزایش سوخت و ساز بدن می شود و فشار خون را بالا می برد. حضور در محیط کار با این رنگ لباس، کمی خصمانه به نظر می رسد، پس قبل از اینکه آنرا بپوشید بخوبی فکر کنید.

رنگ هایی که باید در حد اعتدال استفاده شوند:

۱. نارنجی: این رنگ محرک و باعث اشتیاق است. به اندازه قرمز تهاجمی نیست اما می تواند توجه را جلب کند، بنابراین خوب است که در حد اعتدال بپوشید.


۲. بنفش: بنفش مردم را به یاد سلطنت و تجمل می اندازد، همچنین رنگ سحر و جادو است. روسری، کراوات، یا کیف پول بنفش می تواند افزودنی زیبا و ظریف برای هر لباسی باشد.


۳. سفید: این رنگ تمیزی و کمال را بخوبی نشان می دهد. این همیشه یک انتخاب مطمئن برای پیراهن یا روسری است. اما رنگ سفید بیش از حد، نشان دهنده ترسویی و عقیمی است. برای روابط در محل کار زیادی مناسب نیست.

برای دسکتاپ چه رنگی انتخاب کنیم؟

رنگ هایی که به طور روزانه با آنها سر و کار دارید می توانند بر روی بهره وری شما تاثیر زیادی بگذارند. رنگ هایی مانند رنگ سبز برای چشم ها آرامش بخش است و کمترین خستگی چشم را ایجاد می کند. اگر ساعت های زیادی در مقابل صفحه نمایش هستید، این رنگ بهترین انتخاب برای دسکتاپ های کامپیوتری است.

برای ورزش کردن چه رنگی بپوشیم؟

نارنجی، رنگی محرک و باعث اشتیاق است. این رنگ ترکیب خوبی از شور قرمز و شادی زرد است. تحقیقات نشان داده است که پرتقال اکسیژن رسانی به مغز را افزایش می دهد، اثر انرژی زا ایجاد می کند و فعالیت مغز را تحریک می کند.

خانم ها در قرار ملاقات چه رنگی باید بپوشند؟

قرمز، رنگ شور و هیجان است و باعث پمپاژ خون می شود، خانم ها می توانند این رنگ را بپوشند تا ضربان قلب قرارشان را بالاتر ببرند.

آقایان چه رنگی در قرار ملاقات باید بپوشند؟

آبی یک رنگ پایدار است. زنان عاشق دیدن مردان با ثبات هستند، همچنین آرام بخش است و می تواند به شما و خلق و خوی همکارانتان در ارتباط با شما کمک کند.

اگر می خواهید قوی دیده شوید چه بپوشید؟

اگر می خواهید بعنوان شخصیتی با وقار، باهوش و زیرک، پر رمز و راز به نظر برسید مشکی می تواند انتخابی عالی برای شما باشد. این رنگ بسیار تاثیر گذار است و می تواند توجه سایرین را به شما بخوبی جلب نماید.

دفتر کار بهتر است چه رنگی داشته باشد؟ 

در سال ۱۹۹۹ محققان دانشگاه کریتون دریافتند که رنگ ها به طور قابل توجهی بر احساسات و کارایی کارکنان تاثیر می گذارد. کارگران دفاتری که رنگ آبی در آنجا بکار برده شده است بیشترین تمرکز، آرامش و امیدواری را نسبت به کار خود داشتند. از آنجایی که رنگ آبی می تواند ضربان قلب را کاهش دهد، رنگ سبز نیز اضطراب را کاهش می دهد و با پول مرتبط است، ترکیب آبی و سبز برای محل کار بهترین است.

چه رنگی را نباید در محل کار بپوشید؟

خاکستری، به افراد القا می کند که منفعل باشند. درگیر نباشند و انرژی نداشته باشند. اگر به پوشیدن رنگ خاکستری علاقه دارید، ست کردن آن با رنگ روشن تر به جبران جلوه شما کمک می کند.

 

روانشناسی رنگ ها در طراحی و دکوراسیون

روانشناسی رنگ ها در دکوراسیون

از آنجایی که در متون بالا با معانی رنگ های مختلف آشنا شدید، در این قسمت به بررسی کاربردی تر روانشناسی رنگ ها در دکوراسیون می پردازیم.


۱. قرمز

این رنگ سطح انرژی اتاق را بالا می برد و آدرنالین را پمپاژ می کند. جاه طلبی، عمل و اراده، همگی ویژگی هایی هستند که به این رنگ نسبت داده می شود. به همین دلیل رنگ قرمز یک گزینه عالی برای دفاتر خانگی (Home Office) و فضاهای خلاقانه است. در اتاق نشیمن یا ناهار خوری، رنگ قرمز افراد را به هم نزدیک می کند و گفتگو را تحریک می کند. در یک سالن ورودی، اولین تصور قوی را ایجاد می کند.

۲. زرد

رنگ زرد گرمای نور خورشید را جذب می کند و مثبت اندیشی را بر می انگیزد. این رنگ یک انتخاب عالی برای آشپزخانه ها، اتاق های غذاخوری و حمام است. جایی که انرژی زا و خوشایند است. از سایه های طلایی استفاده کنید و از آن برای روشن کردن گوشه های تاریک خانه استفاده کنید تا احساس نور و فضای روشن ایجاد کنید.

۳. آبی

یکی از قوی ترین طیف رنگ های روانشناسی رنگ، آبی است. اعتقاد بر این است که آبی فشار خون را کاهش می دهد و تنفس و ضربان قلب را کند می کند. رنگ های عمیق و پر رنگ در ایجاد حس اعتماد موثر هستند و با ویژگ هایی مانند وفاداری، اعتماد، صلح و موفقیت مرتبط هستند. از این رنگ اغلب برای اتاق خواب ها، حمام هایی که می خواهید در محیطی آرام ایجاد کنید توصیه می شود.

۴. سبز

ترکیبی از کیفیت نشاط آور آبی و خوش بینی رنگ زرد است، رنگ سبز تقریبا برای هر اتاقی در خانه مناسب است. از نگاه روانشناسی این رنگ تعادل در افکار، رشد و ترمیم را تحریک می کند.

۵. بنفش

این رنگ با طیفی از احساسات مثبت از عمق و خلاقیت گرفته تا فانتزی و اشراف همراه است. این رنگ جذابیت سلطنتی دارد و تجملات را نشان می دهد که حضور واقعی را ارائه می دهد. استفاده از آن در اتاق رختکن برای حداکثر تاثیر در نظر بگیرید یا از آن در راهروی خود استفاده کنید تا در اولین فرصت مهمانان را تحت تاثیر قرار دهید.

۶.خنثی ها

سایه هایی مانند سیاه، خاکستری، سفید و قهوه ای برای پالت طراحان داخلی حیاتی هستند. فضیلت آنها در انعطاف پذیری آنها نهفته است.

کتاب روانشناسی رنگ ها

۱) روانشناسی رنگ ها از ماکس لوشر

ماکس لوشر استاد دانشگاه بازل و اهل سوئیس بود. او یک روان درمانگر بود که با توجه به علاقه ی شدیدش به مبحث روانشناسی رنگها، کتاب روانشناسی رنگ ها را نوشت. این کتاب به مباحث روانشناختی عمیق می پردازد و یک تست دقیق برای استفاده از روانپزشکان، روانشناسان، پزشکان و کسانی که علاقه مند هستند درباره این موارد بدانند نوشته شده است.


۲) کتاب روانشناسی رنگ ها اثر دوی سادکا

این کتاب بر اساس مبحث روانشناسی رنگ ها به شما کمک می کند تا نقاط قوت و ضعف خود را بخوبی بشناسید و دریابید که برای اینکه بهترین خودتان باشید، باید چه اقداماتی انجام دهید.


۳) کتاب روانشناسی رنگ ها اثر مایمی کوپر

این کتاب به واسطه رنگ ها به شما کمک می کند تا برای رشد و پیشرفت خود در زندگی برنامه ای مشخص داشته باشید و بتوانید با دانستن این علم مسیری هموار را برای خود در نظر بگیرید تا بتوانید در زندگی شخصیتان بدرخشید.

جمع بندی

در این مقاله با روانشناسی رنگ ها به طور کامل آشنا شدید و آموختید که در کجاها می توانید از آنها استفاده کنید. الان وقت آن است که از روانشناسی رنگ ها در کسب و کارتان استفاده کنید و از نتایج فوق العاده آن شگفت زده شوید. اگر این مقاله برای شما مفید بود، حتما برای ما در انتهای صفحه کامنت درج کنید.

 

لطفا سوالات و نظرات خود را بیان کنید

ثبت پاسخ