همگام با رشد روزافزون میزان مصرف شیشه تخت در ایران، پس از انجام مطالعات و مقدمات احداث کارخانجات شیشه توسط بانک صنعت و معدن، سرانجام کارخانه شیشه قزوین درســـــال1344 با سرمایه اولیه بالغ بر یک میلیارد ریال در زمینـــی به مساحت260,000 مترمربع با تخصیص زیربنای 100,000 مترمربع به مجموعه ای از سالنهای تولید، انبارها، واحد های اداری، خدماتی و تعمیراتی در کیلومتر 3 جاده قزوین- رشت راه اندازی شد.

بدین صورت بزرگترین کارخانه شیشه تخت کشور با نام «کارخانه شیشه قزوین» و با استفاده از فناوری روز دنیا وارد عرصه تولید شد. در آن زمان شیشه تولید شده در این کارخانه در نوع خود از مرغوبترین تولیدات خاور میانه به حساب می آمد. در خلال سالهای آتی افزایش چشمگیر تقاضای بازار داخلی برای انواع شیشه تخت، شرکت را بر آن داشت تا با استفاده از فناوریهای جدید، ارتقای دانش و تکیه بر پشتکار افزون پرسنل مجرب، علاوه بر احداث کارخانه شیشه مشجر نسبت به تاسیس کارخانجات شیشه فلوت و صنایع جانبی (شیشه فرآوری شده) اقدام نماید تا علاوه بر تامین مصارف داخلی از توان رقابتی مضاعف در بازارهای خارجی نیز بهره مند گردد.

فعاالیتهای این واحد صنعتی تا به امروز ادامه یافته و می توان گفت در حال حاضر مساحت کل کارخانجات شرکت شیشه قزوین بالغ بر 3,000,000 مترمربع است

شیشه قزوین

از آنجاکه حفظ کیفیت محصول، اجتناب از آسیب دیدگی، چیدمان منظم و جلب رضایت مشتری برای شرکت شیشه قزوین در اولویت قرار دارد و با توجه به لاینفک بودن دو مقوله «بسته بندی» و «حمل و نقل»، این شرکت با استفاده از پرسنل کارآمد و آموزش دیده بستر مناسبی برای بسته بندی و حمل شیشه بر مبنای نوع محصول و مقصد و محل تحویل ایجاد نموده است.
بسته بندی محصولات با توجه به نیاز مشتریان بصورت فله ای، شیرینکی و جعبه ای انجام می شود. بنا به ساختار شیشه، حمل محصول توسط وسیله ای به نام خرک در اشکال مختلف ( A فریم و L فریم و . . . .) صورت می پذیرد.

شیشه قزوین
شیشه قزوین
شیشه قزوین