گروه شرکت‌های شاتل، فعالیت خود را از سال 1381 با کسب مجوز ISP و ICP از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و با هدف ارایه‌ی خدمات دست‌رسی به اینترنت و با همراهی تیمی متشکل از 20 نفر از کارشناسان و متخصصان کارآزموده آغاز کرد. فعالیت‌های گروه در هنگام تاسیس، به‌طور خاص بر روی ارایه‌ی خدمات دسترسی به اینترنت از طریق تماس تلفنی (Dial Up) و کارت تلفن بین‌المللی متمرکز بود.
پس از گذشت یک سال و هم‌زمان با رشد و توسعه‌ی کاربرد شبکه‌ی جهانی اینترنت و تنظیم مقررات خدمات رادیویی در کشور و همچنین با افزایش نیاز سازمان‌ها به خدمات اینترنت، گروه شرکت‌های شاتل موفق شد مجوز PAP را از میان 300 شرکت ارایه‌کننده‌ی خدمات اینترنت و ارتباطات در ایران از شرکت مخابرات کسب کند و به دنبال آن دامنه‌ی فعالیت‌ها و خدمات خود را به میزان چشم‌گیری گسترش دهد.
گروه شرکت‌های شاتل، پس از دریافت مجوزهای یاد شده، توانست با سرمایه‌گذاری قابل توجه، خدمات اینترنت پرسرعت +ADSL2 و خدمات تکمیلی مرتبط با آن را همچون VPN، VOD، VDSL، بسترسازی برای آموزش مجازی و … به‌صورت گسترده به مشتریان ارایه کند.
با گسترش دامنه‌ی فعالیت‌های گروه، خدماتی همچون ارایه‌ی پهنای باند به صورت DSL و بی‌سیم و همچنین ارایه‌ی راهکارهای اختصاصی برای برقراری ارتباط با شبکه‌های محلی و جهانی برای سازمان‌ها به سبد محصولات و خدمات این شرکت افزوده شد

سرمایه‌های انسانی

هم‌اینک، نیروی انسانی شاتل را بیش از 1300 نفر از دانش آموختگان رشته‌های مختلف دانشگاهی تشکیل می‌دهند که در کنار 2500 نفر نیروی انسانی شاغل در دفاتر نمایندگی این شرکت در سراسر کشور با فعالیت در بخش‌های مختلف این سازمان مشغول ارایه خدمات به مشتریان هستند. گفتنی­‌ست بیش از نود درصد از کارکنان گروه شرکت­‌های شاتل را فارغ‌التحصیلان و دانش آموختگان رشته‌های فنی مهندسی، فناوری اطلاعات، مدیریت، اقتصاد و دیگر رشته‌های وابسته تشکیل می‌دهند.
شرکت شاتل در پیمودن مسیر تعالی، به عنوان یکی از اصلی‌ترین ارکان شرکت، توجه و اهمیت ویژه به نیروی انسانی را در دستور کار قرار داده است. برقراری ارتباط مداوم میان مدیران و کارکنان در سطوح مختلف شرکت از جمله فعالیت‌هایی بوده است که تاکنون استحکام بنیان خانواده‌ی بزرگ شاتل را محقق ساخته است. تقسیم کار دقیق و گسترده میان واحدها و لایه‌های مختلف بر اساس توان­مندی‌ها و علایق کارکنان، آموزش‌های برنامه‌ریزی شده برای لایه‌های مختلف سازمان، استفاده از سیستم‌های مدیریت مشارکتی برای ایجاد انگیزه در سرمایه‌های انسانی و سیستم‌های متنوع رفاهی کارکنان‌، برون‌سپاری بخشی از فعالیت‌ها برای افزایش چابکی سازمان از جمله فعالیت‌­های شاتل در این باره بوده است.

شاتل