خبرگزاری فارس : مجید علیرضایی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اهواز، با اشاره به تصویب قانون استخدام مهندسین ناظر تولیدات کشاورزی در ۱۳ بهمنماه سال ۹۰ و بر اساس ماده ۴۶ قانون خدمات کشوری و بر اساس مصوبه هیئت وزیران در ۲۲ مهرماه سال ۸۹ که مشاغل کارکنان جهادکشاورزی را حاکمیتی بیان کرده، از نحوه استخدام مهندسین ناظر به صورت رسمی، آزمایشی خبر داد و اظهار کرد: در حالی که حدود یک سال است که این افراد به صورت رسمی آزمایشی مشغول خدمت هستند لیکن مدتی است که سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور با تفسیر نابهجا از ماده ۴۵ قانون خدمات کشوری، استخدام ناظرین را پیمانی میداند و دلیل آن را غیرحاکمیتی بودن مشاغل این کارکنان میخواند.
وی اضافه کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور همچنین طی نامهای به وزارت جهادکشاورزی ابلاغ کرده که احکام ناظرین از رسمی آزمایشی به پیمانی تنزل یابد و به این بهانه با وجود درخواستهای مکرر وزارتخانه تاکنون برای احکام کارگزینی رسمی آزمایشی کارکنان جدیدالاستخدام، کد مستخدمی صادر نکرده است.
رئیس شورای بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان تصریح کرد: بر اساس بند الف ماده ۸ قانون مدیریت خدمات کشوری که به صراحت حاکمیتی بودن، پستهای جهادکشاورزی را بیان میکند و همچنین بر اساس مصوبه هیئت وزیران (مورد ۴ بند الف: که اموری مانند صدور مجوزها، تایید صلاحیت و نظارت را به عنوان مشاغل حاکمیتی شناخته است) و با توجه به عنوان مهندس ناظر، تمام پستهای واگذار شده به این افراد به صورت نظارت و در شرح وظایف ابلاغ شده از سوی وزارت و سازمان جهادکشاورزی برای این افراد به صراحت به موارد اعلام شده است.
علیرضایی ادامه داد: با توجه به این موضوع که افراد مشمول قانون قریب به ۱۲ سال از عمر خود را به صورت فنی و تخصصی و حضور دائم بر سر مزارع در خدمت جهادکشاورزی بوده و پس از گذشت چهار سال تلاش بیوقفه نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان وزارت جهادکشاورزی توانسته به ثبات شغلی و حق قانونی خود برسند، حال سازمان مدیریت و برنامه ریزی باعث تشویش خاطر و نگرانی این قشر زحمتکش شده است.
وی در پایان، از مسئولان خواست در خصوص اجرای مصوبه قانونی استخدام ناظرین و رعایت ماده ۴۶ قانون مدیریت خدمات کشوری (استخدام بهصورت رسمی آزمایشی) و عدم تنزل آن به پیمانی مساعدت لازم را اقدام کنند.
برای مشاهده اخبار استخدام وزارت جهاد کشاورزی اینجا کلیک کنید