خبرگزاری پانا: مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش گفت: برای تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی به پیمانی باید دولت مجوز بدهد که در این خصوص هنوز مجوزی صادر نشده است.
سید حسن حسینی در گفت و گو با خبرنگار آموزش و پرورش پانا، در پاسخ به این سوال که تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی به پیمانی در آموزش و پرورش در سال ۹۵، به چه صورت خواهد بود؟، اظهار کرد: دولت مجوز نیروی رسمی به دستگاه های اجرایی نمی دهد و جذب نیروها همه پیمایی خواهد بود.
وی ادامه داد: برای این جذب نیرو نیز نیاز به مجوز از سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور است و بنا به شروطی که در آن ذکر شده می توان مجوز نیورهای پیمانی را گرفت.
فرد بازنشسته شامل رتبه بندی نمی شود
مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که مصوبه ای در خصوص رتبه بندی بازنشستگان داریم؟، اظهار کرد: در این خصوص مصوبه ای نداریم.
حسینی ادامه داد: زمانی که مصوبه ای تصویب می شود برای شاغلین است و دولت برای این افراد ضریب حقوق تعریف می کند.
مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: فردی که بازنشسته شود شامل رتبه بندی نمی شود. تا زمانی که شاغل است کارمند دولت است و شامل طرح رتبه بندی خواهد شد هنگام بازنشستگی حقوق خود را از صندوق بازنشستگان دریافت می کند.
ارسال نظر
برای تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی هنوز مجوزی نداریم
- خانه
- لحظه به لحظه آموزش و پرورش
- برای تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی هنوز مجوزی نداریم
|
درحال آمادهسازی نظرات کاربران ...
|