ایجاد ۸۵ هزار فرصت شغلی را هدف گرفتیم

معاون صندوق کارآفرینی امید در حاشیه افتتاح طرح‌های برتر صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان اظهار کرد: صندوق کارآفرینی امید در کشور حدود ۴۲۰ شعبه دارد و سالانه نزدیک به ۱۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات می‌دهد و ۸۵ هزار فرصت شغلی برای جامع هدفش که جوانان و جویندگان کار هستند ایجاد کرده است.


به گزارش بازارکار، مهندس علی اصحابی ادامه داد: با توجه به سیاست‌های اخیر دولت که توجه به جامعه روستایی به ویژه ایجاد کسب و کارهای توسعه روستایی است منابع خوبی از محل اعتبارات یک و نیم میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای حمایت از واحدهای تولیدی در مناطق روستایی اختصاص یافته است.
معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید کشور در ادامه تصریح کرد: تعداد ۲۷۵۶ طرح در حوزه روستایی قرار است بهره برداری شود که فرصت شغلی خوبی را در مناطق مختلف کشور ایجاد می نماید.
اصحابی با بیان اینکه صندوق کارآفرینی امید به متقاضیان کسب و کار تسهیلات ارزان قیمت ۴ در صد اعطا می کند گفت: ایجاد صندوق های اعتباری خرد زنان روستایی از برنامه های بسیار مثبت صندوق کارآفرینی امید است که ضمن تقویت روحیه مشارکت مردمی موجب رونق بخشی تولید در جامعه روستایی شده است.
معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید کشور گفت: خوشبختانه ایجاد و راه اندازی ۶۰۰ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در سال های ۹۵ و ۹۶ با هدف تامین مالی جهت حمایت از کسب و کارهای کوچک زنان روستایی طراحی و در سطح کشور به مرحله اجرا در آمد و این سیاست در سال ۹۷ نیز با قوت دنبال می شود.
وی همچنین ایجاد خودباوری در زنان روستایی، تقویت اقتصاد خانواده های روستایی و ایجاد فرهنگ کار، تعاون و توسعه کارآفرینی را از جمله مزایای این طرح برشمرد و افزود: هر چه قدر مشارکت مردم در اقتصاد محلی تقویت شود در رشد اقتصاد خانواده های روستایی بسیار موثر خواهد بود.
اصحابی تصریح کرد: امسال با توجه به اقدامات صورت گرفته ۹۰۰ صندوق اعتباری خرد زنان روستایی در ۹۰۰ روستای کشور راه اندازی می شود.

منبع : بازارکار

برای مشاهده آخرین اخبار استخدام صندوق کارآفرینی امید اینجا کلیک نمایید

 

درحال آماده‌سازی نظرات کاربران ...