تهران- ایرنا- سرپرست سازمان تامین اجتماعی از اهتمام این سازمان در اجرای طرح متناسبسازی و صدور احکام بازنشستگان در آبانماه خبر داد و گفت: در حال تامین منابع لازم و تمهیدات قانونی هستیم.
به گزارش ایرنا از سازمان تامین اجتماعی، مصطفی سالاری در جمع کانون عالی بازنشستگان این سازمان در استان گیلان افزود: با توجه به تصریح قانون در اجرای طرح متناسبسازی برای سایر سطوح، تلاش داریم سازوکاری برای پرداخت به حداقلبگیران نیز داشته باشیم.
وی در خصوص موضوع متناسبسازی با توضیح وضعیت سازمان به لحاظ درآمد و هزینه گفت: تا پایان سال برای اجرای تعهدات جاری سازمان با چالشهای تامین مالی مواجهیم. با این حال تلاش داریم تا با مساعدت سران قوا و با استفاده از سایر روشهای تامین مالی از جمله تسویه رقم باقی مانده از ردیف رد دیون دولت به سازمان که در قانون بودجه سال جاری پیشبینی شده، موضوع متناسبسازی را اجرایی کنیم.
سرپرست سازمان تامین اجتماعی با تاکید بر پیگیری ویژه وزیر تعاون، کار و رفته اجتماعی و تلاش سازمان برای اجرای طرحمتناسبسازی اظهار داشت: با توجه به تصریح قانون متناسبسازی ذیل بند « ۲ »؛ جز «ر» ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم بر اجرای طرح متناسبسازی برای سایر سطوح، هزینه اجرای این طرح برای سایر سطوح در سازمان تامین اجتماعی، بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان است و اگر بخواهیم برای حداقلبگیران نیز به منظور حفظ قدرت خرید پرداختی داشته باشیم، هزینه اجرای طرح بالغ بر ۴۰ هزار میلیارد تومان است.
سالاری با تبیین رویکرد این سازمان در موضوع توسعه خدمات درمانی یادآورشد: در موضوع بیمه تکمیلی هم باید توجه داشته باشیم در میان خدمات و تعهدات مختلف سازمان آنچه اولویت دارد، پرداخت به موقع مستمری و تامین درمان است؛ لذا این دو وظیفه اصلی موضوع عمده تمرکز سازمان است. با این حال در موضوع بیمه تکمیلی در تلاشیم تا با ارتقای بسته بیمه پایه، بخشی از هزینههای بیمه تکمیلی را در بخش بیمه پایه جبران کنیم.
احکام متناسبسازی بازنشستگان در آبان صادر میشود
وی افزود: همزمان تلاش میکنیم تا به سمت صفر کردن هزینههای درمان حرکت کنیم و البته این راهبرد مستلزم اجرایی شدن موضوعاتی نظیر پزشک خانواده و نظام ارجاع و البته همراهی سایر نهادها است و با توجه به تاکید رئیس جمهور در موضوع پزشک خانواده، میکوشیم تا این رویکرد را با جدیت دنبال کنیم.
سالاری با اشاره به وجود احکامی در لایحه بودجه ۱۴۰۴ مبنی بر تسویه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی از پیگیری و ارائه پیشنهادهایی ذیل این دو لایحه خبر داد و در مورد طرحهای خدمات رفاهی نظیر طرح کرامت رضوی گفت: تلاش میکنیم تا با بازنگری این طرحها به سمت توسعه عادلانهتر این خدمات حرکت کنیم. در موضوع تسهیلات نیز در تلاشیم تا در تعامل با بانک رفاه، ظرفیت تسهیلات را از حیث عددی افزایش دهیم.
وی با تاکید بر اهمیت سوددهی در شرکتهای سرمایهگذاری سازمان گفت: در موضوع «شستا» مهمترین چالش، مداخله افراد ذینفوذ است. لذا در تلاشیم تا در فرآیندی شفاف، با ارزیابی افراد توانمند در چند سطح تعریف کنیم و به نحوی عمل شود که با توجه به اهمیت سوددهی، اعمال سلیقههای شخصی تا حد امکان کاهش یابد و سهم شستا در تامین منابع سازمان را که در شرایط فعلی بسیار کم است، افزایش دهیم.