سوالات متداول آزمون استخدامی فراگیر
تیم آموزشی «ای استخدام» با توجه به سوالات پرتکرار کارجویان و کاربران عزیز سایت در خصوص جزئیات آزمون فراگیر دستگاههای اجرایی، در این صفحه تلاش کرده است به شکل شفاف و ساده تمام سوالات را پاسخ گوید. شما کاربران گرامی میتوانید با مطالعه سوالات پرتکرار زیر به جواب خود رسیده و یا در صورت عدم وجود جواب برای سوالتان، آن را در بخش نظرات مطرح نمایید.
سوالات متداول کاربران در خصوص شرایط استخدام آزمون فراگیر دهم
فرایند آزمون فراگیر دهم در سال ۱۴۰۲ آغاز شده و پس از مطالعه دفترچه آزمون سوالات فراوانی در ذهن متقاضیان شکل گرفته است. در این صفحه سعی شده، با تجمیع سوالات به اهم آنها پاسخ داده و راهنمای کاملی برای تمام سوالات متقاضیان گردآوری شود.
سوالات متداول
ثبت نام آزمون فراگیر دهم از تاریخ چهارشنبه ۲۳ فروردین لغایت دوشنبه ۴ اردیبهشت ماه در جریان است. برای ثبت نام در آزمون اینجا کلیک کنید.
حداقل سن مجاز برای شرکت در آزمون ۲۰ سال و حداکثر سن مجاز ۴۰ سال و برای دارندگان مدرک دکتری تخصصی ۴۵ سال تمام است.
خیر، آزمون دبیری به صورت جداگانه برگزار خواهد شد. جزئیات و شرایط آن پس از انتشار دفترچه آن از طریق کانالها و شبکههای اجتماعی «ای استخدام» به اطلاع شما خواهد رسید.
بله. از آنجایی که هر آزمون مجزا از دیگر آزمونها است، متقاضیانی که در آزمونهای دیگر (آموزش و پرورش، بانک ملی، وزارت نفت و...) ثبت نام کردهاند نیز مجاز به شرکت در این آزمون هستند.
آزمون فراگیر دهم شامل قانون بومی گزینی است و متولدین و ساکنین با سابقه ده سال سکونت در یک شهرستان، بومی آن شهرستان محسوب میشوند.
متقاضیانی که در یک شهرستان متولد شده باشند (بر اساس محل تولد در شناسنامه) یا ساکن یک شهرستان باشند (به شرط داشتن ده سال سابقه سکونت)، بومی شهرستان محسوب میشوند. همچنین شاغلین دولتی و خصوصی به شرط پرداخت حق بیمه در یک شهرستان میتوانند از شرط بومی بودن برخوردار شوند.
تاهل و دارا بودن فرزند، یک سال به سقف سنی داوطلب اضافه میکند. حداکثر میزان افزایش سنوات نیز ۵ سال است.
تاهل و دارا بودن فرزند ۲ درصد و حداکثر تا میزان ده درصد به محموع امتیازات متقاضی اضافه خواهد کرد.
مواد عمومی آزمون تغییر خاصی نکرده است. اما درس ریاضی از دروس عمومی آزمون حذف شده و به جای آن درس «آشنایی با قوانین و مقررات اداری» اضافه شده است. دروس عمومی به این ترتیب شامل:
- معارف اسلامی
- زبان و ادبیات فارسی
- آشنایی با قوانین و مقررات اداری
- معلومات عمومی
- زبان انگلیسی عمومی
- هوش و توانمندیهای ذهنی
- فناوری اطلاعات
کتاب جامع درس و نکات آموزشی و اصل سوالات استخدامی وب سایت «ای استخدام» را میتوان به عنوان یک منبع فوقالعاده کاربردی برای این آزمون معرفی کرد. این کتاب با سوالات آزمون فراگیر نهم بروز رسانی شده و برای این آزمون کاملا کاربردی است.
برای آشنایی با قوانین و مقررات اداری لازم است، مجموعه قوانین و مقررات اداری و استخدامی مصوب مجلس شورای اسلامی را مطالعه نمایید.
مطابق شرایط مطروحه در دفترچه آزمون، داوطلبان باید تصویر کارت ملی خود را در مرحله ثبت مدارک در سایت آزمون آپلود نمایند.
هر داوطلب فقط مجاز به ثبت نام در یک عنوان شغلی است.
زمان دریافت کارت آزمون فراگیر دهم در تاریخ سه شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۲ است.
آزمون فراگیر دهم در تاریخ جمعه ۱۲ خرداد ماه ۱۴۰۲ در مراکز استانها برگزاری میشود.
حداقل ۵۰ درصد میانگین نمره مکتسبه سه نفر اول در هر سهمیه شغل شهرستان به عنوان حد نصاب آزمون مطرح است.
پذیرفتهشدکان نهایی آزمون (نه ثبت نام کنندگان) موظفند حداکثر تا یک ماه پس از اعلام تایید گزینش، مدرک مورد تایید مهارتهای هفتگانه خود را که از موسسات تایید صلاحیت شده از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور دریافت کردهاند ارائه دهند.
افراد دارای مدرک تحصیلی بالاتر از مقطع تحصیلی اعلام شده، برای شرکت در آزمون باید مدرک (مقطع، رشته و گرایش) ذکر شده در دفترچه ثبت نام امتحان مشترک فراگیر را داشته باشند.