۴۰ درصد از تعهدات اشتغال در استان تحقق یافته است

استاندار گیلان گفت: تا پایان هفته 16 هزار و 200 نفر از کسانی که اشتغال یافته‌اند اما هنوز وارد سامانه نشده‌اند، در سامانه رصد گیلان ثبت شوند چرا که عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان در این سامانه توسط مسئولان در تهران بررسی می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه گیلان، کیهان هاشم‌ نیا امروز در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‏ گذاری گیلان که در استانداری برگزار شد، در خصوص عملکرد دستگاه‌های اجرایی در سامانه رصد گیلان اظهارکرد: سهم اشتغال استان 41 هزار و 391 نفر بوده که تا امروز 11 هزار و 366 نفر در سامانه ثبت شده است که دستگاه‏‌ها باید سامانه را بروز کنند تا این عقب ماندگی جبران شود. وی در ادامه با بیان اینکه ما به 40 درصد از تعهدات‏‌مان در زمینه اشتغال استان عمل کرده‌ایم، افزود: باید تا پایان هفته 16 هزار و 200 نفر نیز که اشتغال یافته‌اند اما هنوز وارد سامانه نشده‌اند در سامانه رصد گیلان ثبت شوند چرا که عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان در این سامانه توسط مسئولان در تهران بررسی می‌شود. هاشم‌نیا در خصوص مشاغل خانگی و کسب و کار خرد گفت: 135 میلیارد تومان در سال 91 سهم استان بود که تاکنون حدود 49 میلیارد تومان کسب شده ‌است زبرا برای برخی از بانک‌ها سهمی را که سال گذشته در نظر گرفته شده ‌بود، تحقق نیافته و تاکنون بانک ملی و ملت بهترین عملکرد را در این خصوص داشته‌اند. استاندار گیلان با بیان اینکه با توجه به زیرساخت‌های موجود در گیلان اولین پارک فرهنگی کشور در گیلان احداث می‌شود، تصریح کرد: این پارک در فضایی به مساحت 400 هکتار در حال احداث است که در آن مکان نمادهای فرهنگی بومی و محلی استان، ملی و بین‏ المللی به نمایش گذاشته می‌شود تا دانش‌آموزان و دانشجویانی که قادر به سفر کردن به نقاط مختلف کشور نیستند با مراجعه به این پارک با نمادهای ارزشمند کشورمان و همین‏ طور جهان آشنا شوند. وی افزود: این پارک می‌تواند مرکزی برای برگزاری جشنواره‌های ملی، بومی و محلی باشد و همچنین با جذب سرمایه‌گذار می‌توان اقامتگاه‌های طبیعی براساس تاریخ گیلان را تاسیس کرد. هاشم‌نیا با بیان اینکه بنیاد مستضعفان پذیرفته بخشی از سرمایه‌گذاری‌های خود را در گیلان انجام دهد، بیان کرد: زراعت چوب در مساحت 500 هکتاری و احداث کارخانه بزرگ ام دی اف در شرق گیلان دو مورد از کارهایی است که قرار است توسط سرمایه‌ گذاری این بنیاد در گیلان انجام شود. استاندار با تاکید بر توسعه و پرورش گیاه استویا گفت: استویا گیاهی است که 300 برابر شیرین‌تر از قند معمولی است که جذب بدن نمی‌شود و برای بیماران دیابتی مضر نیست، گز اصفهان نیز از همین گیاه تولید می‌شود و همچنین برای سلامت جامعه و جلوگیری از بیماری در صنایع تولید شیرینی و نوشابه می‌توان از آن استفاده کرد. وی با بیان اینکه گیاه استویا در حال حاضر حدود 7 سال در 4 هکتار از مزارع گیلان تولید می‌شود، گفت: برای اینکه گسترش استویا انجام شود باید عرصه‌های غیر قابل کاشت درخت و عمدتاً در جنگل‌ها فضایی که به دلیل وجود فشار قوی بلااستفاده است برای کشت و پرورش گیاه استویا استفاده شود که توجیه اقتصادی خوبی نیز برای استان خواهد داشت؛ این گیاه در حال حاضر به صورت پودر تولید می‌شود و کشور چین بزرگترین تولیدکننده این گیاه است  

وی افزود: این پارک می‌تواند مرکزی برای برگزاری جشنواره‌های ملی، بومی و محلی باشد و همچنین با جذب سرمایه‌گذار می‌توان اقامتگاه‌های طبیعی براساس تاریخ گیلان را تاسیس کرد. هاشم‌نیا با بیان اینکه بنیاد مستضعفان پذیرفته بخشی از سرمایه‌گذاری‌های خود را در گیلان انجام دهد، بیان کرد: زراعت چوب در مساحت 500 هکتاری و احداث کارخانه بزرگ ام دی اف در شرق گیلان دو مورد از کارهایی است که قرار است توسط سرمایه‌ گذاری این بنیاد در گیلان انجام شود. استاندار با تاکید بر توسعه و پرورش گیاه استویا گفت: استویا گیاهی است که 300 برابر شیرین‌تر از قند معمولی است که جذب بدن نمی‌شود و برای بیماران دیابتی مضر نیست، گز اصفهان نیز از همین گیاه تولید می‌شود و همچنین برای سلامت جامعه و جلوگیری از بیماری در صنایع تولید شیرینی و نوشابه می‌توان از آن استفاده کرد. وی با بیان اینکه گیاه استویا در حال حاضر حدود 7 سال در 4 هکتار از مزارع گیلان تولید می‌شود، گفت: برای اینکه گسترش استویا انجام شود باید عرصه‌های غیر قابل کاشت درخت و عمدتاً در جنگل‌ها فضایی که به دلیل وجود فشار قوی بلااستفاده است برای کشت و پرورش گیاه استویا استفاده شود که توجیه اقتصادی خوبی نیز برای استان خواهد داشت؛ این گیاه در حال حاضر به صورت پودر تولید می‌شود و کشور چین بزرگترین تولیدکننده این گیاه است..

استاندار گیلان گفت: تا پایان هفته 16 هزار و 200 نفر از کسانی که اشتغال یافته‌اند اما هنوز وارد سامانه نشده‌اند، در سامانه رصد گیلان ثبت شوند چرا که عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان در این سامانه توسط مسئولان در تهران بررسی می‌شود. به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه گیلان، کیهان هاشم‌ نیا امروز در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‏ گذاری گیلان که در استانداری برگزار شد، در خصوص عملکرد دستگاه‌های اجرایی در سامانه رصد گیلان اظهارکرد: سهم اشتغال استان 41 هزار و 391 نفر بوده که تا امروز 11 هزار و 366 نفر در سامانه ثبت شده است که دستگاه‏‌ها باید سامانه را بروز کنند تا این عقب ماندگی جبران شود. وی در ادامه با بیان اینکه ما به 40 درصد از تعهدات‏‌مان در زمینه اشتغال استان عمل کرده‌ایم، افزود: باید تا پایان هفته 16 هزار و 200 نفر نیز که اشتغال یافته‌اند اما هنوز وارد سامانه نشده‌اند در سامانه رصد گیلان ثبت شوند چرا که عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان در این سامانه توسط مسئولان در تهران بررسی می‌شود. هاشم‌نیا در خصوص مشاغل خانگی و کسب و کار خرد گفت: 135 میلیارد تومان در سال 91 سهم استان بود که تاکنون حدود 49 میلیارد تومان کسب شده ‌است زبرا برای برخی از بانک‌ها سهمی را که سال گذشته در نظر گرفته شده ‌بود، تحقق نیافته و تاکنون بانک ملی و ملت بهترین عملکرد را در این خصوص داشته‌اند. استاندار گیلان با بیان اینکه با توجه به زیرساخت‌های موجود در گیلان اولین پارک فرهنگی کشور در گیلان احداث می‌شود، تصریح کرد: این پارک در فضایی به مساحت 400 هکتار در حال احداث است که در آن مکان نمادهای فرهنگی بومی و محلی استان، ملی و بین‏ المللی به نمایش گذاشته می‌شود تا دانش‌آموزان و دانشجویانی که قادر به سفر کردن به نقاط مختلف کشور نیستند با مراجعه به این پارک با نمادهای ارزشمند کشورمان و همین‏ طور جهان آشنا شوند. وی افزود: این پارک می‌تواند مرکزی برای برگزاری جشنواره‌های ملی، بومی و محلی باشد و همچنین با جذب سرمایه‌گذار می‌توان اقامتگاه‌های طبیعی براساس تاریخ گیلان را تاسیس کرد. هاشم‌نیا با بیان اینکه بنیاد مستضعفان پذیرفته بخشی از سرمایه‌گذاری‌های خود را در گیلان انجام دهد، بیان کرد: زراعت چوب در مساحت 500 هکتاری و احداث کارخانه بزرگ ام دی اف در شرق گیلان دو مورد از کارهایی است که قرار است توسط سرمایه‌ گذاری این بنیاد در گیلان انجام شود. استاندار با تاکید بر توسعه و پرورش گیاه استویا گفت: استویا گیاهی است که 300 برابر شیرین‌تر از قند معمولی است که جذب بدن نمی‌شود و برای بیماران دیابتی مضر نیست، گز اصفهان نیز از همین گیاه تولید می‌شود و همچنین برای سلامت جامعه و جلوگیری از بیماری در صنایع تولید شیرینی و نوشابه می‌توان از آن استفاده کرد. وی با بیان اینکه گیاه استویا در حال حاضر حدود 7 سال در 4 هکتار از مزارع گیلان تولید می‌شود، گفت: برای اینکه گسترش استویا انجام شود باید عرصه‌های غیر قابل کاشت درخت و عمدتاً در جنگل‌ها فضایی که به دلیل وجود فشار قوی بلااستفاده است برای کشت و پرورش گیاه استویا استفاده شود که توجیه اقتصادی خوبی نیز برای استان خواهد داشت؛ این گیاه در حال حاضر به صورت پودر تولید می‌شود و کشور چین بزرگترین تولیدکننده این گیاه است.

درحال آماده‌سازی نظرات کاربران ...