در سیصدو چهل و سومین جلسه هیات عالی جذب اعضای هیات علمی با حضور قائم مقام بنیاد ملی نخبگان مقرر شد: سازمان اداری و استخدامی ردیفهای استخدامی مورد نیاز نخبگان را برای تسریع در جذب نخبگان به بنیاد ملی نخبگان تخصیص دهد.
به گزارش ایسنا، سیصدو چهل و سومین جلسه هیات عالی جذب اعضای هیات علمی به ریاست دکتر محمدعلی کینژاد رئیس هیات عالی جذب و با حضور سعید خدایگان قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و سعید سهرابپور مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان در محل سازمان امور اداری و استخدامی کشور برگزار شد.
در این نشست، پیش از دستور ۱۵ عدد از پرونده شکایتهای رسیده به هیات عالی جذب، مطرح شد و به تایید اعضای هیات عالی جذب رسید. سپس محمدعلی کینژاد، رئیس هیات عالی جذب گزارشی از نشست تربت حیدریه ارائه کرد و دلیل تشکیل این نشست را راهاندازی هیات اجرایی جذب مستقل تربت حیدریه عنوان کرد.
همچنین چنگیزی آشتیانی، رئیس دبیرخانه هیات مرکزی جذب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بند ۸ نامه سازمان اداری و استخدامی در خصوص اعطای ردیف استخدامی به متعهدین خدمت، نیروهای قراردادی و طرح سرباز را قرائت کرد.
در ادامه سلمانی، معاون نیروی انسانی سازمان اداری و استخدامی تاکید کرد: طبق مصوبه برنامه هفتم توسعه کلیه دانشگاهها باید استخدام و جذب را با مجوز مشترک سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه انجام دهند و باید استخدامهای جدید از منابع عمومی را وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تایید کنند.
در ادامه معاون نیروی انسانی سازمان امور اداری و استخدامی کشور اشاره کرد: وزارتین نیاز واقعی را اعلام و سند آمایش ۵ ساله را ارائه کنند تا در این خصوص تصمیم گیری شود.
در ادامه جلسه مقرر شد سازمان اداری و استخدامی مستندات وزارتین در خصوص اخذ مجوزهای استخدامی را تا جلسه آینده بررسی و ارائه کنند. توافق کمیته منتخب در جلسه، مصوبه هیات عالی جذب است.
سپس کینژاد، رئیس هیات عالی جذب در خصوص دیدار نخبگان با مقام معظم رهبری مطالبی ارائه کرد.
در این نشست دکتر سعید خدایگان، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان به بیان گزارشی در خصوص فرآیند اخذ مجوزهای جذب نخبگان از سازمان امور اداری و استخدامی کشور در مقاطع زمانی گذشته، حال و آینده پرداخت.
وی گفت: بنیاد ملی نخبگان در سال ۱۳۹۹، ۲۵۰ ردیف استخدامی از سازمان اداری و استخدامی اخذ کرد و تا سال ۱۴۰۲، ۶۲ ردیف استخدامی برای جذب نخبگان استفاده شد. بنیاد ملی نخبگان در این سال درخواست اداری ۱۶۰ ردیف استخدامی را داشت که در دی ماه ۱۴۰۲ با آن موافقت شد.
خدایگان ادامه داد: هماکنون ۱۰۰ نفر در مرحله ابلاغ رای هستند و تا پایان امسال ۱۵۰ نفر ردیف استخدامی نیاز است که در این خصوص مکاتبه با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و وزرای علوم و بهداشت صورت گرفته است. از آنجا که همه دستگاههای اجرایی موظفند ۲۰ درصد اعضای هیات علمی خود را از نخبگان تامین کنند، وزارتین باید ۲۰ درصد از ردیف استخدامی خود را به نخبگان تخصیص دهند.
همچنین در این جلسه مقرر شد: سازمان اداری و استخدامی ردیفهای استخدامی مورد نیاز نخبگان را برای تسریع در جذب نخبگان به بنیاد ملی نخبگان تخصیص دهد.
در ادامه جلسه مصوب شد منادی(حقوقی) و دکتر باقری فرد(حقیقی) به عنوان اعضاء هیات مرکزی جذب در جلسات هیات مرکزی جذب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شرکت کنند. در ادامه جلسه مصوب شد ردیفهای استخدامی اعضای هیات علمی گروه معارف برای وزارتین پادار شود.
در این جلسه دکتر قبادی، رئیس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص نبود اسناد نظارت و ارزیابی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به بیان مطالبی پرداخت.
رئیس گروه نظارت و برنامهریزی هیات عالی جذب در خصوص عدم ساختار نظارت در دوره قبلی مرکز جذب وزارت علوم نکاتی را مطرح کرد و تشکیل کارگروه نظارت جذب و تهیه شیوهنامه نظارتی مشترک را خواستار شد.
سپس تخصیص ۱۰۰۰ ردیف استخدامی توسط سازمان اداری و استخدامی برای جذب اعضای هیات علمی دانشگاه فرهنگیان مطرح شد. معاون نیروی انسانی سازمان اداری و استخدامی با تامین ردیف استخدامی موافقت کرد.
به نقل از پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، در پایان جلسه کینژاد، رئیس هیات عالی جذب خطاب به وزارتین گفت: ردیف استخدامی اعضای هیات علمی دانشگاهها تامین شود، بعد فراخوان اعلام شود. همچنین در دانشگاههایی که شکایت شاکیان را به مواد ۲۱و ۱۵ اجرا نکردند، سهمیه فراخوان داده نشود. اگر دانشگاهها تقویم زمانی را رعایت نکردند، به آنها تا ۱۵ آبان ماه فرصت داده شود و در صورت اتمام پروندهها تا فراخوانهای ۱۴۰۲ سهمیه داده شود.
در این نشست، اعضای هیاتهای اجرایی جذب و کارگروه صلاحیت عمومی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی علوم پزشکی البرز، علوم پزشکی همدان، خوارزمی، الزهرا و امام باقر(ع) تایید صلاحیت شدند.