خبرگزاری ایسنا: با تصویب مجلس از این پس کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز از مزایای ناشی از اجرای مواد ۷۹ و ۸۳ قانون استخدام نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران برخوردار خواهند شد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس و با پیشنهاد کمیسیون اجتماعی با ۱۵۳ رای به لایحه تسری مواد ۷۹ و ۸۳ قانون استخدام نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به کارکنان ارتش جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ماده واحده آن رای موافق دادند. لذا بر اساس این ماده واحده و طبق متن قانون از تاریخ لازمالاجرا شدن این قانون احکام موضوع مواد ۷۹ و ۸۳ نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۲۰ /۱۲/ ۱۳۸۲ به کارکنان ارتش تسری مییابد.
به گزارش ایسنا، بر اساس این مصوبه از این پس کارکنان ارتش و سپاه نیز از مزایای ناشی از گذراندن دورههای عالی آموزشی و تحصیلی برخوردار خواهند شد و سوابق تحصیلی جدید آنها در ارتقاء جایگاه سازمانی تاثیر میگذارد.
برای مشاهده آخرین اخبار استخدام نیروی انتظامی سال ۹۴ اینجا کلیک نمایید