استخدام شهرداری کرج سال ۹۱

شهرداری کرج درنظر دارد به استناد مجوز شماره ۲۷۸۱/۹۱/۳۰/۳/ش مورخ ۴/۵/۹۱ شورای محترم اسلامی شهر کرج تعداد ۱۶۰ نفر از داوطلبان مرد و زن بومی واجد شرایط ذیل را درسطح کارشناسی و بالاتر پس از بررسی مدارک و درصورت کسب امتیاز لازم و طی مراحل گزینش به صورت قرارداد موقت در چهارچوب مقررات استخدامی مستخدمین موقت شهرداریها تا پایان سالجاری بکارگیری نماید . ضمناً ، زمان ثبت نام از ساعت ۸ صبح روز یکشنبه ۲۶/۶/۹۱ لغایت ساعت ۲۴ روز پنج شنبه  مورخ ۳۰/۶/۹۱ خواهد بود و زمان ثبت نام اولویت و تاثیری در پذیرش نهایی نخواهد داشت .

تمدید ثبت نام  +  لینک ویرایش اطلاعات

الف : شرایط عمومی استخدام :

  • تابعیت جمهوری اسلامی ایران .
  • حداقل هجده و حداکثر سی و پنج سال تمام سن تا زمان انتشار آگهی.
  • انجام خدمت وظیفه عمومی یا معافیت دائم ( ویژه برادران ) .
  • اعتقاد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی .
  • تدین و عاملیت به احکام اسلام یا پیروی یکی از ادیان رسمی مصرح در قانون اساسی .
  • عدم اعتیاد به مواد مخدر .
  • عدم محکومیت به محرومیت از حقوق اجتماعی .
  • داشتن توانایی جسمی و روانی متناسب با شغل مورد تقاضا.
  • عدم تجاهر به فسق و داشتن شایستگی اخلاقی لازم و حسن سابقه .
  • عدم اشتغال در سایر موسسات دولتی و نهادهای انقلاب اسلامی و عدم بازخرید سنوات و بازنشستگی
    (اعم از کارگری و یا کارمندی ) .
  • داشتن مدرک کارشناسی و بالاتر در رشته های تحصیلی مورد نیاز الزامی است .
  • داشتن شرایط بومی مندرج در بند اول فرم امتیازات .

 ب : مدارک موردنیاز :

۱-تکمیل فرم اطلاعات درخواستی مندرج در سایت .
۲-تصویر آخرین مدرک تحصیلی .
۳-تصویر پشت و رو کارت پایان خدمت یا معافیت دائم ( ویژه برادران ) .
۴-تصویرصفحه اول شناسنامه ( درصورت داشتن توضیحات ، تصویر صفحه آخرشناسنامه ارسال گردد) .
۵-اصل رسید بانکی مبنی بر پرداخت مبلغ ۱۰۰۰۰۰ ریال به حساب جاری شماره ۷۰۰۷۸۵۳۱۳۷۹۵ نزد بانک شهر شعبه میدان توحید بعنوان حق ثبت نام داوطلبان ( برای  داوطلبین  ایثارگر ۵۰ درصد مبلغ مذکور و فرزندان شاهد معاف از پرداخت وجه می باشند و فرزندان شاهد به جای شماره فیش پرداختی کد ایثارگری درج گردد) .
۶-دوقطعه عکس ۴×۳ جدید با درج مشخصات داوطلب در ظهر آن ( یک قطعه عکس برروی برگ درخواست شغل الصاق گردد ).
۷-تکمیل و ارسال کلیه مدارک و مستندات مربوط به فرم امتیاز بندی  .

ج : نحوه ارسال مدارک :

داوطلبان واجد شرایط می توانند پس از تکمیل اطلاعات مندرج در سایت مدارک مورد نیاز را پس از اعلام قبولی درسایت ،حداقل ۵ برابر ظرفیت حداکثر تا پایان وقت اداری تعیین شده درسایت از طریق پست سفارشی به نشانی کرج میدان توحید ، بلوار هفت تیر ، ساختمان مرکزی شهرداری کرج طبقه اول – مدیریت امور اداری و سرمایه انسانی ارسال نمایند .
تبصره: تاریخ ارسال مدارک پنج برابر ظرفیت واجدین شرایط از طریق سایت اعلام خواهد گردید.

د : سایر شرایط :

۱-ایثارگران شامل جانبازان و آزادگان و افراد خانواده معظم شهدا ، اسرا و مفقودین و همچنین رزمندگان که حداقل ۶ ماه متوالی یا ۹ ماه متناوب بطور داوطلبانه در جبهه های جنگ تحمیلی حضور داشته اند به شرط دارابودن شرایط مذکور در آگهی و با رعایت قوانین و مقررات مربوطه از جمله مصوبات شورای امور اداری و استخدامی کشور از اولویت مقرر قانونی بهره مند خواهند گردید ( استناد قانونی) .
۲-بسیجیانی که حداقل ۴ سال سابقه عضویت فعال و مستمر در گردانهای عاشورا داشته باشند در شرایط مساوی با داوطلبان غیرایثارگر در اولویت خواهند بود . ( مستندات قانونی ) .
۳-معلولین عادی بشرط دارابودن شرایط مذکور در آگهی از سهمیه قانونی مربوطه بهره مند خواهند بود .
۴-مشمولین بندهای ۱، ۲و۳ تذکرات ( ایثارگران ، بسیجیان و معلولین عادی ) ضروری است گواهی خود را از مراجع ذیصلاح ( بنیاد شهید و امورایثارگران - سپاه پاسداران انقلاب اسلامی – امور جهادگران وزارت جهادکشاورزی    وسازمان بهزیستی ) حسب مورد اخذ و همراه سایر مدارک ارسال دارند . گواهی جانبازان حتماً باید با قید درصد جانبازی به تایید بنیاد شهیدو امور ایثارگران  ذیربط رسیده باشد .
۵-پذیرفته شدگان نهایی در مسابقه استخدامی باید حداکثر یک ماه پس از اعلام نتیجه گواهی تاییدیه تحصیلی خود را ارائه نمایند .
۶-مصاحبه تخصصی در زمینه شغل موردتقاضا توسط کارگروه تخصصی مربوطه در صورت داشتن شرایط و امتیاز مساوی متقاضیان .
۷-کلیه پذیرفته شدگان نهایی امتیازبندی ملزم به طی دوره آموزشی دوماهه مرتبط با شغل مورد تقاضا می باشند و درصورت موفقیت در طی دوره، شروع بکار آنان پس از اعلام نظر مثبت هسته گزینش امکانپذیر خواهد بود.

 هـ : تذکرات :

۱-به مدارک ناقص یا مدارکی که پس از مهلت مقرر به پست تحویل شده باشد ترتیب اثر داده نخواهد شد .
۲-وجوه پرداختی بابت ثبت نام و مدارک ارسالی به هیچ وجه مسترد نخواهد شد و ثبت شماره فیش واریزی جهت ورود به سامانه ضروری است.
۳-محاسبه امتیازات فقط براساس بندهای مربوطه در فرم های ارائه شده در سایت صورت پذیرفته و نحوه گزینش نیز مطابق با حداکثر امتیاز مکتسبه انجام خواهد شد .
۴-افرادی که بیش از یک بار ثبت نام نمایند از روند مسابقه استخدامی حذف خواهند شد .
۵-تکمیل فرم درخواست شغل با دقت و صحت اطلاعات و امتیازات الزامی بوده و در صورت مغایرت در مستندات و اطلاعات از روند مسابقه حذف خواهد شد .
۶-فرم های امتیازبندی و درخواست شغل قابلیت اصلاح مجدد در سایت را ندارد لذا رعایت دقیق موارد در زمان ثبت کاملاً ضروری می باشد .
۷-امتیاز مکتسبه هیچ گونه حقی را از لحاظ جذب و بکارگیری ایجاد نمی نماید و نتیجه نهایی پس از بررسی کمیته پرسنلی و تطبیق مستندات و مدارک با امتیازات داده شده و براساس رتبه اخذ شده اعلام می گردد .
۸-هر متقاضی فقط برای یک شغل می تواند ثبت نام نماید. (براساس رشته های تحصیلی مورد نیاز شهرداری ذکر شده در جداول ذیل)
۹-با توجه به اینکه بکارگیری بصورت قراردادی موقت می باشد شهرداری هیچگونه تعهدی در رابطه با تمدید قرارداد منعقده و ارتقاء شغلی و مزایای مندرج در آیین نامه استخدامی را نخواهد داشت .
۱۰-هر گونه تمدید قرارداد با توجه به نیاز شهرداری به رشته تخصصی پذیرفته شده به رضایت از نحوه عملکرد و تایید مدیر مربوطه و تایید کمیته پرسنلی که در صورت تامین اعتبار در بودجه مصوب سالیانه خواهد بود .
۱۱-ارائه سابقه بیمه پردازی افرادی که سابقه فعالیت در بخش خصوصی داشته باشند ضروری می باشد.

 و : زمان اعلام نتایج :

زمان اعلام نتایج متعاقباً از طریق سایت شهرداری به اطلاع خواهد رسید .

کاربر گرامی:  لطفا جهت ثبت نام از مرورگر IE  ورژن ۷ و بالاتر استفاده نمایید.

روی عکس ها کلیک کنید

لطفا برای ادامه روند ارسال اطلاعات استخدامی خود اینجا کلیلک نمایید .

لینک جدید برای ثبت نام شما.

 


جیب :: سیستم حسابداری شخصی

28 نظر برای «استخدام شهرداری کرج سال ۹۱»

  1. چشم انتظار

    ی سلام به همه دوستان چشم انتظار.اقا یکی نیست بگه این فرم هایی که واسه امتیازبندی شهرداری پرکردبیم جی شد%تورو خداهرکی میدونه ی جوابی بده.

    پاسخ دادن

  2. محمد

    سلام خسته نباشید.
    من ۲۸/مهر/۱۳۹۱در آزمون استخدامی شهرداری البرز (آتش نشانی )شرکت کردم .
    ولی هنوز نتایج رو در سایت سنجش اعلام نکردن .
    میخواستم ببینم من دقیقا باید از کدوم منبع منتظر جواب باشیم .سنجش یا آتش نشانی البرز یا شهرداری البرز .
    خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

    پاسخ دادن

  3. ناهید

    نتایج آزمون آتش نشانی شهرداری کرج کی اعلام میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو سایت نوشته بود تا ۲۲ بهمن اعلام میشه.۲۲ بهمن هم گذشت ولی نتایج هنوز اعلام نشده!!!

    پاسخ دادن



  4. وارش

    سلام روز بخیر
    لطفا اگه کسی از نتایج امتیاز بندی شهرداری کرج خبر داره به منم بگه
    خسته شدم از بس به سایت سر زدم اما خبری نبود

    پاسخ دادن

  5. علی

    سلام.
    این نتایج کی اعلام می شه نکنه همش سرکاری بود؟مگه می شه بعدازچندماه هیچ خبری نشه واقعا نامردی این همه پول از مردم می گیرن بعدشم هیچ

    پاسخ دادن

  6. طاهره

    با سلام وخسته نباشید
    ببخشید آزمون شهرداری که قبولی در آن بر حسب امتیازبود ,نتایج آن چه وقت اعلام می شود.

    با تشکر

    پاسخ دادن

  7. پرنیان

    سلام
    میخواستم بدونم این استخدام آزمون داره یا برحسب امتیازات نتیجه رو اعلام میکنند.اگه کسی خبر داره بگه من همچنان منتظرم ها…..

    پاسخ دادن



  8. سید علی

    سلام .من ۳۱ شهریور سربازیم تموم شده ولی هنوز کارت پایان خدمتم واسم نیومده آیا میتونم در آزمون استخدامی شرکت کنم ؟

    پاسخ دادن





  9. arvin

    باسلام خدمت مسئولین محترم شهرداری کرج
    من خانم ۳۸ ساله ای هستم که سال ۱۳۷۷ از دانشگاه تربیت معلم فارغ التحصیل شدم از آن زمان تا حالا دنبال کار گشتم هیچ جا به من کار ندادند هرکس به یه بهانه ای بنده را رد کرد و حالا هم که سن ام بالا رفته صاحب هیچ چیزی در زندگی نیستم من حتی برای کارگری هم رفتم ولی بعد از یک سال یا یک سال ونیم به بهانه تعدیل نیرو من و تعدادی را اخراج می کردند . خواهش میکنم در رابطه با سن استخدام نیرو تجدید نظر بفرمائید چون افراد ۳۵ سال بالاتر هم در همین جامعه زندگی میکنند و همان نیازهایی را دارند که افراد با سن و سال پائین تر نیاز دارند در زمانی که ما لیسانس گرفتیم کشور مدینه فاضله نبود که همه کار داشته باشند من و تعدادی بسیار زیاد ی امثال من قربانی وضعیت بد اقتصادی شده ایم .

    پاسخ دادن

    • مهدیس

      سلام دقیقا منم با حرفهای دوست خوبمون موافقم به نظر من ۳۸ سن بازنشستگی به ویژه برای خانمها نیست . ‌بنده هم دارنده لیسانس ادبیات انگلیسی هستم اما چرا به ماها نیاز ندارند واقعا نیم دونم و من به صورت خود جوش کار مترجمی را آغاز نمودم با دانشگاه همکاری می کنم و دفاتر فنی ولی هیچ وقت حقوق ثابتی نداشتم چون هیچ وقت ما را در همون موقع هم که لیسانس گرفتیم به خدمت نگرفتند.پس سعی کنید در سن استخدامی تجدید نظر بفرمایید.سپاس

      پاسخ دادن



    • Admin

      سلام:
      الف:داوطلب متولد کرج یا شناسنامه صادره ازکرج
      ب:سابقه بالای ۱۵ سال سکونت در شهر کرج
      ج :سابقه ۱۰ تا ۱۵ سال سکونت در شهر کرج
      توضیح:مستندات قابل قبول:
      ۱٫سند ملکی بیش از ۱۰ سال
      ۲٫حکم کارگزینی والدین شاغل در شهر کرج
      ۳٫پروانه کسب معتبر مبنی بر معرفی شغل والدین
      ۴٫کارنامه های تحصیلی مقاطع ابتدایی،راهنمایی،دبیرستان و یا دانشگاه
      ۵٫گواهی اشتغال به خدمت نیروهای مسلح
      ۶٫شناسنامه های فرزندان صادره از شهر کرج

      پاسخ دادن


دیدگاه خود را بیان کن

  •  براي اطلاع از آخرين آگهي هاي مربوط به رشته و شهر خود اينجا را کليک کنيد.
  • نتايج در همين صفحه به اطلاع شما ميرسد براي دريافت نتايج در ايميل خود اينجا کليک کنيد.
  • زمان آزمون در همين صفحه به اطلاع شما ميرسد براي دريافت زمان آزمون در ايميل خود اينجا کليک کنيد.
  • در صورتی که در مورد سوالات استخدامی سوالی دارید اينجا کليک کنيد.