آزمون استخدام فراگیر دستگاههای اجرایی
آزمون استخدام فراگیر، آزمونی جهت ورود متقاضیان کار در سازمانها، وزارتخانهها و... دولتی است که به صورت سالانه و با انتشار اطلاعیه در طول سال برگزار میشود. سیزدهمین دوره آزمون استخدام فراگیر دستگاههای اجرایی کشور از ۱۱ تیر ۱۴۰۴ آغاز خواهد شد و اطلاعیهها و منابع مطالعاتی مناسب این آزمون در صفحه آزمون استخدامی فراگیر دستگاههای اجرایی قرار گرفته است.
خبر ۱۱ تیر ۱۴۰۴-انتشار دفترچه و شروع ثبت نام آزمون استخدام فراگیر سال ۱۴۰۴
کاربران عزیز سیزدهمین آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی منتشر و ثبت نام آزمون آغاز شد. لطفا بعد از مطالعه کامل دفترچه در صورت واجد شرایط بودن در مهلت زمان مقرر اقدام به ثبت نام نمایید.
زمان ثبت نام: تا ۲۰ تیر ۱۴۰۴
زمان آزمون: ۱۴ شهریور ۱۴۰۴
- جهت آمادگی برای حضور در جلسه سیزدهمین آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی میتوانید از منابع و سوالات مفید موجود در صفحه آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی استفاده کنید.
سوالات و منابع مطالعاتی
آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی منابع جدید و مختلفی را دارا است. لذا برای آمادگی حضور در جلسه آزمون میتوانید از بستههای مندرج در کلید زیر استفاده نمایید:
سوالات و منابع مطالعاتی آزمون فراگیر استخدامی
شرایط، جزئیات و آشنایی با آزمون فراگیر سیزدهم
- شرایط سنی:
ملاک تعیین سن اولین روز ثبتنام آزمون است. لذا باید دقت فرمایید تا سن شما (در صورت نداشتن سهمیههای مختلف) از این مقدار کمتر و یا بیشتر نباشد.- حداقل ۲۰ و حداکثر ۴۰ سال است.
- برای مدرک تحصیلی دکتری حداکثر سن ۴۵ سال است.
- آزمون دارای شرایط افزودن به سقف سنی نیز هست. این موارد عبارتند از:
- طرح جوانی و جمعیت که به ازای تاهل و هر فرزند یک سال به سقف سنی متقاضی اضافه میکند.
- موارد مربوط به قوانین ایثارگری نیز موجب معافیت از سقف سنی افراد خواهد شد.
- حداکثر زمان مجاز برای فراغت از تحصیل یا پایان خدمت:
- دو ماه پس از آخرین روز ثبت نام خواهد بود، این تاریخ برای تمام مشاغل مندرج در دفترچه مشترک است.
- در کدام بخش ها مجاز به ثبتنام خواهید بود؟
- افراد فقط مجاز به انتخاب یک کد شغل محل در این آزمون هستند.
- مقطع تحصیلی مجاز در آزمون چیست؟
- طبق اعلام دفترچه مقاطع تحصیلی دیپلم، کاردانی، کارشناسی (لیسانس) و کارشناسی ارشد( فوق لیسانس) و دکتری مجاز به شرکت در آزمون می باشند.
- آیا میتوان با رشته و گرایشی متفاوت شرکت کرد؟
- مقطع، رشته و گرایش مندرج در متن گواهینامه موقت یا دانشنامه مدرک تحصیلی داوطلبان، لازم است مطابق با شرایط احراز مشاغل قید شده در دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون باشد.
- آیا آزمون دارای شرط معدل است؟
- این آزمون شرط و یا امتیاز معدل ندارد.
- شرایط بومی گزینی در آزمون به چه صورت است؟
- شهرستان محل تولد و محل تقاضای شغل محل یکی باشد
- احراز بومی بودن به موجب سکونت به مدت حداقل ده سال (استشهاد)
- بخشی از ده سال میتواند با سوابق تحصیلی احراز شود.
- بخشی از ده سال به کمک سوابق بیمه دولتی یا عناوین مشابه در بخش خصوصی احراز شود.
- شهرستان تهران و مراکز استانها بومی گزینی ندارند.
- امتیاز بومیگزینی ضریب ۱.۵ بوده که در نمره کتبی داوطلب ضرب شده و به آن نمره مکتسبه میگویند.
- امتیاز جوانی جمعیت در آزمون
- امتیاز جوانی جمعیت در این آزمون به صورت زیر است:
- در شهرهایی با نرخ زادآوری کمتر از ۲.۵ (جدول ۱ در صفحه ۲ دفترچه) به ازای تاهل و هر فرزند دو درصد به نمره کتبی و ۱ سال به سقف سنی داوطلبان اضافه میشود.
- مراحل دعوت به مصاحبه و ارزیابی آزمون استخدامی فراگیر سیزدهم
- کسب حدنصاب حداقل ۵۰ درصد میانگین نمره سه نفر اول آزمون در کد شغل شهرستان
- ارزش وزنی هفتاد درصد برای مرحله کتبی و سی درصد برای مرحله ارزیابی نهایی است.
- ارزش وزنی حیطه عمومی ۳۰ و اختصاصی ۷۰ درصد است.
- نکات ویژه مرحله ثبتنام
- در هنگام ثبتنام به نام رشته و گرایش احراز شده در هر شغل نسبت به نام رشته و گرایش تحصیلیتان دقت فرمایید.
- داوطلبان گرامی، رشتهها و گرایشهای بسیار متنوعی در آزمون امسال احراز شدهاند! لذا حتما دفترچه آزمون را دانلود کرده و تمامی بخشهای آن را پیش از ثبتنام به دقت مطالعه فرمایید
جهت مطالعه تمام جزئیات شرایط استخدام دستگاه های اجرایی، به صفحه «شرایط استخدام فراگیر» مراجعه نمایید.
مفاهیم و تعاریف برخی از اصطلاحات بکار رفته در متن دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی به شرح ذیل است:
الف) دستگاه اجرایی
کلیه موسسات دولتی، موسسات یا نهادهای عمومی غیردولتی، شرکت های دولتی و کلیه دستگاه هایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر و یا تصریح نام است، از قبیل شرکت ملی نفت ایران، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، بانک مرکز ی، بانک ها و بیمه های دولتی، (کلیه دستگاه های موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری) دستگاه اجرایی نامیده می شوند.
ب) ایثارگران
ب - ۱) ایثارگران سهمیه بیست و پنج (۲۵) درصد شامل:
ایثارگان سهمیه ۲۵ درصد |
---|
جانبازان |
آزادگان |
همسر و فرزندان شهدا |
همسر و فرزندان جانبازان بیست و پنج درصد و بالاتر |
همسر و فرزندان آزادگان دارای یک سال و بالای یک سال اسارت |
پدر مادر خواهر و برادر شهید |
ب - ۱) ایثارگران سهمیه پنج (۵) درصد شامل:
ایثارگران سهمیه ۵ درصد |
---|
رزمندگان با سابقه حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه ها |
همسر و فرزندان رزمندگان با سابقه حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه ها |
فرزندان جانبازان زیر بیست و پنج درصد |
فرزندان آزادگان کمتر از یک سال اسارت |
تذکر: مراجع تائید مدت حضور داوطلبانه در جبهه ها عبارتند از:
۱- معاونت نیروی انسانی هر یک از رده های نیروهای مسلح در مورد رزمندگان متبوع خود؛
۲- معاونت نیروی انسانی سازمان بسیج مستضعفان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مورد بسیجیان و نیروهای مردمی اعم از مستخدمین دولت و صاحبان مشاغل و صنوف آزاد و افراد فاقد شغل؛
۳- معاونت توسعه و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی در مورد جهادگران
ج) داوطلب بومی شهرستانی(به استثنای شهرستان تهران و شهرستان مراکز استان ها)
با توجه به قانون اصلاح ماده (۴۴) قانون مدیریت خدمات کشوری (مصوب سال ۱۳۹۹) مبنی بر ایجاد اولویت برای داوطلبان بومی شهرستانی (به استثنای شهرستان تهران و شهرستان های مراکز استان ها) در آزمون های استخدامی موضوع این دستورالعمل، داوطلبی بومی شهرستان تلقی می شود که «متولد» یا « ساکن با سابقه ده سال سابقه سکونت» در همان شهرستان مورد تقاضا باشد. داوطلبان بومی شهرستان نسبت به سایر داوطلبان غیربومی دارای اولویت می باشند. اولویت بومی به این شرح اعمال می شود: «نمره مکتسبه داوطلب بومی شهرستانی در آزمون کتبی با ضریب یک و پنج دهم (۱/۵) محاسبه و برای انجام سایر مراحل ملاک عمل قرار می گیرد.»
بومی بودن افراد به طریق ذیل احراز میگردد:
۱- یکسان بودن شهرستان محل تولد مندرج در شناسنامه داوطلب با شهرستان مورد تقاضا.
تبصره: باتوجه به تغییرات تقسیمات کشوری در سال های مختلف، در صورت اختلاف نظر یا ابهام در خصوص شهرستان محل تولد، ملاک عمل نظر اداره کل ثبت احوال استان مربوطه می باشد.
۲- «ساکن بودن با ده سال سابقه سکونت» داوطلب در شهرستان مورد تقاضا، که به روش های ذیل باید به صورت توامان حاصل گردد:
الف) «ساکن بودن» در شهرستان مورد تقاضا:
ارائه استشهاد محلی (براساس فرم پیوست) ممهور به مهر فرمانداری یا نیروی انتظامی (پاسگاه یا کلانتری محل) در شهرستان مورد تقاضا به همراه تصویر سند مالکیت و یا اجاره نامه دارای « کد رهگیری از سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور» محل سکونت به نام داوطلب، همسر، پدر و یا مادر داوطلب در زمان ثبت نام در آزمون مشترک فراگیر.
ب) احراز «ده سال سابقه سکونت» در شهرستان مورد تقاضا که به یکی از روش های ذیل صورت می گیرد:
- داشتن گواهی تحصیل در مقاطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان در شهرستان مورد تقاضا حسب مورد با تائید اداره آموزش و پرورش شهرستان مربوطه؛
- داشتن گواهی اشتغال بکار رسمی، پیمانی، قراردادی و یا شرکتی داوطلب و یا همسر وی (با در نظر گرفتن تاریخ عقد دائم) و یا گواهی اشتغال بکار رسمی، پیمانی، قراردادی و یا شرکتی پدر و یا مادر داوطلب در دستگاه های اجرایی، نیروهای نظامی و انتظامی، بخش غیردولتی مشروط به پرداخت حق بیمه؛
تبصره: هر یک از حالت های ذکر شده در بندهای فوق می توانند به عنوان تمام یا قسمتی از سابقه ده سال سابقه سکونت در شهرستان مورد تقاضا (مشروط به عدم همزمانی تاریخ اعمال آنها)، ملاک محاسبه قرار گیرند.
د) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
بر اساس ماده (۱۵) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت (موضوع مصوبه شماره ۶۹۳۸۵/۲۷۸ مورخ ۱۴۰۰/۰۸/۱۹ مجلس شورای اسلامی)؛
۱- به ازای تاهل، یک سال و داشتن هر فرزند، یکسال به سقف محدوده سنی داوطلب اضافه می شود.سنوات قابل افزایش برای تاهل و داشتن فرزند موضوع این ماده، حداکثر پنج (۵) سال می باشد.
۲- به ازای تاهل دو (۲) درصد و نیز هر فرزند دو (۲) درصد، مجموعا حداکثر تا ده (۱۰) درصد به امتیاز مکتسبه آزمون کتبی داوطلب اضافه می شود.
تبصره: اعمال امتیازات و افزایش سقف سنی موضوع این ماده مشروط به آن است که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه پدر یا فرزند، بالای ۲/۵ نباشد.
۱- داشتن تابعیت ایران؛
۲- اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران؛
۳- التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران؛
۴- انجام خدمت دوره ضرورت یا معافیت قانونی برای مردان؛
تبصره :با عنایت به ماده (۸) مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانش آموختگان برتر مشمول تسهیلات خدمت نظام وظیفه تخصصی بنیاد ملی، نخبگانی که پروژه تحقیقاتی جایگزین خدمت مورد تائید مرکز نخبگان و استعدادهای برتر نیروهای مسلح را شروع نموده و دوره آموزش نظامی خود را طی نمودهاند، میتوانند قبل از صدور کارت پایان خدمت در آزمون های استخدامی دستگاه های اجرایی مشمول ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری ثبت نام نمایند. این دسته از افراد در صورت پذیرفته شدن در آزمون استخدامی، حداکثر تا یکسال (۱۲ ماه) پس از تاریخ برگزاری آزمون مورخ ۱۴۰۵/۰۶/۰۷ نسبت به ارائه گواهی پایان خدمت خود به دستگاه اجرائی استخدام کننده اقدام نمایند. در صورت عدم ارائه گواهی پایان خدمت توسط افراد مذکور در زمان مقرر، ادامه فرایند استخدامی آنها متوقف گردیده و حتی در صورت قبولی نهایی در آزمون مربوطه، استخدام و بکارگیری آنها کان لم یکن تلقی می شود. همچنین صدور شماره مستخدم، انعقاد قرارداد پیمانی و صدور حکم کارگزینی در بازه زمانی تعیین شده منوط به ارائه کارت پایان خدمت یا معافیت دائم می باشد.
۵- داشتن سلامت جسمانی و روانی و توانایی برای انجام کاری که استخدام می شوند؛
۶- عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر؛
۷- نداشتن سابقه محکومیت جزایی موثر؛
۸- عدم وجود هرگونه ممنوعیت استخدام در دستگاه های اجرایی توسط آراء مراجع قضایی و ذیصلاح؛
۹- داوطلبان استخدام نباید جزء نیروهای بازخرید خدمت دستگاههای اجرایی و همچنین بازنشسته باشند؛
۱۰- به استناد ماده (۹۴) قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده واحده قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل و پست سازمانی، کارکنانی که تصدی یکی از پست های سازمانی در هر یک از دستگاه های اجرایی را به صورت رسمی یا پیمانی دارا می باشند، پس از پذیرفته شدن در آزمون مشترک فراگیر در زمان استخدام، نباید جزء مستخدمین رسمی یا پیمانی سایر دستگاه های اجرایی باشند.
تبصره: مسئولیت قبول یا عدم قبول استعفای پذیرفته شده نهایی بر اساس قوانین و مقررات مربوطه توسط دستگاه اجرایی، در زمان صدور شماره مستخدم و انعقاد قرارداد پیمانی و یا صدور حکم کارگزینی، به عهده داوطلب پذیرفته شده آزمون می باشد.
۱۱- داشتن حداقل سن بیست (۲۰) سال تمام و داشتن حداکثر چهل (۴۰) سال تمام برای استخدام و برای متخصصین با مدرک تحصیلی دکتری چهل و پنج (۴۵) سال تمام بر اساس بند (الف) ماده (۴۲) قانون مدیر یت خدمات کشوری.
تبصره ۱: جانبازان، آزادگان، فرزندان شهدا، فرزندان جانبازان بیست و پنج درصد و بالاتر و فرزندان آزادگان یک سال اسارت و بالاتر، از شرط حداکثر سن معاف می باشند.
تبصره ۲: موارد ذیل به شرط ارائه مدارک و مستندات لازم از مراجع ذیربط، به حداکثر سن مقرر اضافه خواهد شد (موضوع قانون اصلاح حداکثر سن داوطلبان استخدام مصوب ۱۳۷۱/۰۲/۲۲):
۱- پدر و مادر و همسر و برادر و خواهر شهید به میزان پنج سال؛
۲- داوطلبانی که در جبهه ها به طور داوطلبانه خدمت نموده اند به میزان حضور در جبهه و همچنین مدت زمان بستری شدن و یا استراحت پزشکی رزمندگان داوطلب در اثر مجروحیت در جبهه ها؛
۳- داوطلبانی که به صورت غیررسمی و تماموقت در وزارتخانه ها و موسسات و شرکت های دولتی، بانک ها و شرکت های تحت پوشش آنها، شرکت های بیمه دولتی، شهرداری ها و موسسات و شرکت های دولتی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر یا تصریح نام است، موسسات و شرکت های ملی و مصادره شده که به نحوی از بودجه و کمک دولت استفاده می کنند، نهادهای انقلاب اسلامی و شرکت های تحت پوشش آنها از تار یخ ۱۳۵۷/۱۱/۲۲ به خدمت اشتغال داشته اند به میزان مدت خدمت غیررسمی آنها.
تبصره ۳: به موجب بند (الف) ماده ۱۵ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به ازای تاهل «یک سال» و داشتن هر فرزند «یک سال» به سقف محدوده سنی داوطلب اضافه خواهد شد. حداکثر سنوات قابل افزایش برای تاهل و داشتن فرزند، پنج (۵) سال می باشد.
تذکر: با توجه به اینکه اعمال افزایش سن در نظر گرفته شده در تبصره های (۲ و ۳) بر اساس اطلاعات خوداظهاری داوطلبان می باشد، در صورتی که در مرحله بررسی مدارک و مستندات، داوطلب فاقد مدارک مثبته بوده و شرایط سنی مندرج در دفترچه آزمون مشترک را نداشته باشد، از سایر فرآیند استخدام حذف می شود.
مواد مطالعاتی آزمون به شرح زیر است:
حیطهها | مواد آزمون | سهم در آزمون کتبی | بسته مرتبط |
---|---|---|---|
حیطه عمومی | معارف اسلامی | ۴ | کلیک کنید |
زبان و ادبیات فارسی | ۴ | کلیک کنید | |
اطلاعات عمومی و دانش اجتماعی | ۴ | کلیک کنید | |
قوانین و مقررات اداری و قانون اساسی | ۴ | کلیک کنید | |
ریاضی و آمار مقدماتی | ۴ | کلیک کنید | |
توانمندیهای ذهنی و ویژگیهای رفتاری | ۴ | کلیک کنید | |
زبان خارجی | ۳ | کلیک کنید | |
فناوری اطلاعات | ۳ | کلیک کنید | |
جمع کل حیطه عمومی | ۳۰ |
حیطه اختصاصی و تخصصی هر رشته متفاوت بوده و برای آشنایی با مواد آزمون این حیطه باید به بخش نهم، حیطه اختصاصی هر شغل محل/ دستگاه مراجعه فرمایید.
آزمون استخدام فراگیر سیزدهم منابع جدید و مختلفی را دارا است. لذا برای آمادگی حضور در جلسه آزمون میتوانید از بستههای مندرج در کلید زیر استفاده نمایید:
الف) سهمیه ایثارگران
جذب ایثارگران مورد تائید بنیاد شهید و امور ایثارگران از طریق شرکت در آزمون و از محل سهمیه های قانونی ۲۵ و ۵ درصد از مجموع مجوزهای هریک از دستگاه های اجرایی و با رعایت ساز و کارهای ذیل صورت می پذیرد:
در دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون مشترک فراگیر، شغل-محلهای مربوط به مشمولین سهمیه بیست و پنج (۲۵) درصد ایثارگران با هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و مشمولین سهمیه پنج (۵) درصد ایثارگران با هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و مراجع ذیربط، مشخص می گردد و داوطلبان ایثارگر تائید شده مشمول سهمیه های اعلام شده، با رعایت موارد ذیل صرفا باید در شغل-محلهای تعیین شده ثبت نام نمایند.
۱- هر داوطلب در صورت مشمول بودن در بیش از یک سهمیه قانونی (بیست و پنج (۲۵) درصد و پنج (۵) درصد ایثارگران و سه (۳) درصد معلولان)، صرفا مجاز است در یکی از سهمیه های تعیین شده بر اساس ضوابط مربوطه، ثبت نام نماید.
۲- معرفی ایثارگران بیست و پنج (۲۵) درصد و پنج (۵) درصد به عنوان پذیرفته شده نهایی در سهمیه استخدامی مربوط به آنها، صرفا از میان آن دسته از ایثارگران واجد شرایطی می باشد که سهمیه ثبت نامی، آزمون کتبی و «ارزیابی نهایی» آنان در سهمیه ایثارگران مربوطه صورت گرفته باشد.
۳- در صورتی که مشمولین سهمیه بیست و پنج (۲۵) درصد و پنج (۵) درصد ایثارگران در شغل-محل های سهمیه آزاد شرکت نمایند، کسب حد نصاب نمره کتبی آزمون مشترک فراگیر در شغل-محل مربوطه الزامی است و شرایط و ضوابط داوطلبان آزاد بر ا ین افراد حاکم بوده و سای ر مراحل آزمون و استخدام را به عنوان داوطلب آزاد ادامه خواهند داد.
۴- استخدام مازاد بر سهمیه استخدامی بیست و پنج (۲۵) درصد و پنج (۵) درصد ایثارگران، درصورت کسب حدنصاب، با توجه به نمرات مکتسبه از طریق رقابت با داوطلبان سهمیه آزاد، به شرط وجود شغل-محل-جنسیت ثبت نامی، به عنوان داوطلب سهمیه آزاد امکان پذیر است. این رقابت صرفا در مرحله معرفی افراد برای بررسی مدارک در همان شغل-محل-جنسیت انجام می پذیرد.
ب) سهمیه معلولین
جذب معلولین مورد تائید سازمان بهزیستی کشور از طریق شرکت در آزمون و از محل سهمیه قانونی سه (۳) درصد (قانون جامع حمایت از معلولان) از مجموع مجوزهای هر یک از دستگاه های اجرایی و با رعایت ساز و کارهای ذیل صورت می پذیرد:
۱- سهمیه استخدامی مربوط به مشمولین سهمیه ۳ درصد معلولین مورد تائید سازمان بهزیستی کشور در دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون مشترک فراگیر مشخص گردیده است. داوطلبان معلول تائید شده مشمول این سهمیه، برای اعمال سهمیه مذکور صرفا باید شغل محل های مشخص شده در سهمیه معلولان را انتخاب نمایند.
۲- معلولین باید توانایی لازم برای انجام کاری که جهت آن استخدام می شوند را داشته باشند.
۳- بر اساس ماده (۵) آئین نامه وزیران عضو کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک، استخدام معلولان به شرط آنکه به تشخیص سازمان بهزیستی کشور، معلولیت آنان مانع از ماموریت کاری آنها نباشد، بلامانع می باشد.
۴- استخدام مازاد بر سهمیه استخدامی سه (۳) درصد معلولان، درصورت کسب حدنصاب، با توجه به نمرات مکتسبه از طریق رقابت با داوطلبان سهمیه آزاد، به شرط وجود شغل-محل-جنسیت ثبت نامی، به عنوان داوطلب سهمیه آزاد امکان پذیر است. این رقابت صرفا در مرحله معرفی افراد برای بررسی مدارک در همان شغل-محل-
جنسیت انجام می پذیرد.
تذکر:
۱- معرفی نهایی معلولین در سهمیه استخدامی مربوط به آنها صرفا از میان آن دسته از معلولین واجد شرایطی خواهد بود که سهمیه ثبت نامی و شرکت در آزمون کتبی آنان در سهمیه معلولین صورت گرفته باشد.
۲- در صورتی که داوطلب معلول براساس نمره فضلی در آزمون کتبی در رقابت با داوطلبان سهمیه آزاد در همان شغل محل جنسیت به عنوان داوطلب آزاد معرفی شده باشد، سایر مراحل آزمون و فرآیند استخدام خود را به عنوان داوطلب سهمیه آزاد ادامه خواهد داد.
۳- پس از انجام ارزیابی نهایی، اعلام نتایج نهایی داوطلبان بر مبنای سهمیه معرفی شده داوطلب، برای مرحله ارزیابی نهایی انجام خواهد پذیرفت.
ج) سایر امتیازات
۱- بومی شهرستانی (به استثنای شهرستان تهران و شهرستان مراکز استانها)
داوطلبان بومی شهرستانی (به استثنای شهرستان تهران و شهرستان مراکز استان ها) نسبت به سایر داوطلبان غیربومی دارای اولویت می باشند. اولویت بومی به این شرح اعمال خواهد شد. «نمره مکتسبه داوطلب بومی شهرستانی در آزمون کتبی (مجموع وزن سی درصد (۳۰) برای حیطه عمومی و هفتاد درصد (۷۰) برای حیطه تخصصی) با ضریب «یک و پنج دهم» (۱/۵) محاسبه و ملاک عمل قرار می گیرد.»
تذکر: امتیاز مطروحه پس از تعیین حد نصاب و قبل از معرفی افراد مشمول برای سایر مراحل استخدام، محاسبه و ملاک عمل قرار می گیرد.
۲- قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
به ازای تاهل دو ( ۲) درصد و نیز هر فرزند دو (۲) درصد، مجموعا حداکثر تا ده (۱۰) درصد به امتیاز مکتسبه آزمون کتبی داوطلب اضافه می شود.
تذکرات:
۱- امتیازات مطروحه در بند فوق الذکر، مشروط به آن است که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه داوطلب یا فرزند وی، بالای ۲/۵ نباشد. مبنای تعیین نرخ باروری، آخرین اعلام رسمی وزارت کشور در زمان برگزاری آزمون مشترک فراگیر مشترک میباشد.
۲- امتیاز مطروحه پس از تعیین حدنصاب و قبل از معرفی افراد مشمول برای سایر مراحل استخدام، محاسبه و ملاک عمل قرار می گیرد.
۳- با توجه به اینکه محاسبه امتیازات فوق الذکر بر اساس اطلاعات خوداظهاری داوطلبان در بازه زمانی ثبت نام ملاک عمل قرار میگیرد، لذا در صورتی که در مرحله بررسی مدارک و مستندات، داوطلب فاقد مدارک مثبته باشد، در این صورت وضعیت اصلاحی این داوطلبان از طریق سامانه آزمون های استخدامی به موسسه مجری منعکس می گردد. موسسه مجری پس از بررسی نمره مکتسبه جدید داوطلب با سایر داوطلبان نسبت به معرفی نفرات برتر از لحاظ نمرات مکتسبه در صورت کسب حد نصاب و مشمولیت در زمره دو برابر ظرفیت، اقدام خواهد نمود.
۳- حافظان قرآن کریم
در آزمون های استخدامی دستگاه های اجرایی به داوطلبان دارای درجات (۱ تا ۵) حفظ قرآن، ده (۱۰) درصد نمره مکتسبه در آزمون کتبی به «نمره آزمون کتبی» و ده (۱۰) درصد نمره مکتسبه در ارزیابی نهایی به نمره «ارزیابی نهایی» داوطلب اضافه می شود.
ثبت نام داوطلبان، به صورت اینترنتی از روز چهارشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۴ شروع و تا پایان روز جمعه ۲۰ تیرماه ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت. به متقاضیان تاکید می شود در مدت زمان فوق، نسبت به ثبت نام و یا ویرایش اطلاعات خود اقدام نموده و از موکول نمودن آن به روزهای پایانی خودداری نمایند.
الف) مطالعه شرایط آزمون
داوطلب متقاضی آزمون فراگیر، باید در زمان ثبتنام، شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در این دفترچه را داشته باشد. دفترچه آزمون در صفحه اول سامانه جهت دریافت و مطالعه داوطلبین قرار گرفته است. اکیدا توصیه می شود داوطلبین محترم، قبل از هرگونه اقدام بر روی سامانه، شرایط و ضوابط آزمون را مطالعه و سپس نسبت به پرداخت هزینه و ثبتنام در آزمون اقدام نمایند.
ب) تهیه فایل اسکن شده از مدارک
۱- عکس پرسنلی: داوطلب باید یک قطعه عکس پرسنلی خود را با مشخصات زیر، اسکن نموده و فایل آن را برای ارسال از طریق سامانه ثبت نام اینترنتی در اختیار داشته باشد:
- عکس ۳ در ۴ (تمام رخ) که در سال جاری گرفته شده باشد؛
- با فرمت JPG باشد. اندازه عکس اسکن شده باید حداقل ۳۰۰ در۲۰۰ و حداکثر ۴۰۰ در۳۰۰ پیکسل باشد؛
- تصویر داوطلب باید واضح، مشخص و فاقد اثر مهر، منگنه و هرگونه لکه باشد؛
- حجم فایل ذخیره شده باید حداقل ۱۵ کیلوبایت و حداکثر ۷۰ کیلوبایت باشد؛
- حاشیه های زائد عکس اسکن شده باید حذف شده باشد؛
- حتی الامکان عکس رنگی و دارای زمینه سفید باشد؛
تذکر۱: اسکن و استفاده از عکس روی کارت های شناسایی (کارت ملی، شناسنامه و ...) قابل قبول نیست و لازم است داوطلبان از اصل عکس پرسنلی و مطابق با توضیحات فوق، اقدام به اسکن نمایند.
تذکر ۲: عکس خواهران باید با حجاب بوده و صورت کامل آنان مشخص باشد.
تذکر ۳: در صورت ارسال عکس غیر معتبر، ثبت نام داوطلب باطل شده و حق شرکت در آزمون از وی سلب می گردد. لازم به ذکر است با توجه به مشکلات به وجود آمده در آزمون های بکارگیری، درخصوص اشتباه در ارسال عکس داوطلبان، که این موضوع اکثرا برای داوطلبانی که در کافی نت ثبت نام می کنند رخ داده است، تاکید می گردد چنانچه ثبت نام خود را توسط کافینت ها انجام می دهید، علاوه بر کنترل اطلاعات ثبت نامی، حتما نسبت به کنترل عکس ارسالی دقت نمایید تا اشتباها عکس داوطلب دیگری به جای عکس شما ارسال نگردد. بدیهی است که در صورت ارسال عکس اشتباه از طرف داوطلب، تخلف محسوب شده و مطابق مقررات با وی رفتار خواهد شد.
۲- کارت ملی: داوطلب باید تصویر کارت ملی خود را به صورت فایل با فرمت JPG و با وضوح و کیفیت بالا در سامانه بارگذاری نماید. حجم این فایل حداقل ۳۰ کیلوبایت و حداکثر ۲۰۰ کیلوبایت باشد و حاشیه های زائد حذف و ترجیحا رنگی باشد.
ج) پرداخت وجه
متقاضیان جدید واجد شرایط، باید با مراجعه به منوی «آزمون» در صفحه اول سامانه، بر روی گزینه «پرداخت هزینه» کلیک کرده و مبلغ ۵ر۱۲۰ر۰۰۰ ریال هزینه ثبت نام در آزمون را به اضافه ۵۰ر۰۰۰ ریال هزینه خدمات پیامکی پرداخت نمایند. جهت این امر، داشتن کـارت بـانکی به همـراه رمـز اینتـرنتی و کد ۲CVV مورد نیاز می باشد.
داوطلبان ثبت نام شده قبلی، صرفا با ورود به پروفایل خود، می توانند اقدام به ویرایش نموده و نیاز به پرداخت هزینه جدید نمی باشد.
«توکن پرداخت»، کد منحصر به فرد و مخصوص هر داوطلب است که در صورت اقدام موفق، جهت پرداخت هزینه ثبت نام به داوطلب اختصاص می یابد. لذا ضروری است داوطلبین، این کد «توکن پرداخت» را (که به شماره تلفن همراه داوطلب نیز پیامک می گردد) تا پایان مراحل ثبت نام و دریافت «کد رهگیری» نزد خود نگهداری نمایند.
همچنین این کد، با شماره ملی و شماره تلفن همراه ثبت شده در ابتدای فرآیند پرداخت، در سامانه قابل بازیابی خواهد بود.
تذکر۱: در صورتی که داوطلب بلافاصله پس از پرداخت هزینه، امکان ثبت نام و انجام فرآیند مربوط به آن را نداشته باشد، با در دست داشتن کد رهگیری پرداخت، میتواند در زمان دیگری اقدام به ثبت نام نماید. برای این امر، می بایست از منوی آزمون (در صفحه اول سامانه)، گزینه «ثبت نام در آزمون» را انتخاب و پس از وارد کردن اطلاعات درخواستی، اقدام به ثبت نام نماید.
تذکر ۲: در صورتی که داوطلب به هر دلیل پس از پایان موفقیت آمیز مراحل پرداخت هزینه، به توکن پرداخت خود دسترسی نداشته باشد، برای بازیابی توکن پرداخت، از منوی آزمون (در صفحه اول سامانه)، گزینه «بازیابی کدرهگیری/توکن» را انتخاب و پس از وارد کردن اطلاعات درخواستی، دوباره توکن پرداخت برای ایشان پیامک می شود.
تذکر ۳: به ثبت نام های ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد و وجوه پرداختی، به هیچ وجه مسترد نمیگردد.
د) شروع فرآیند ثبت نام
فرآیند ثبت نام در سامانه، در هفت مرحله انجام می پذیرد تا داوطلب بتواند در هر مرحله، به راحتی اطلاعات خود را وارد سامانه نماید.
مرحله۱: بارگذاری مدارک
در این بخش، مدارک مشخص شده در «بند ب» بارگذاری می گردد.
مرحله ۲: اطلاعات فردی
مشخصات فردی داوطلب در این بخش در سامانه ثبت می گردد.
مرحله ۳: اطلاعات تحصیلی
اطلاعات تحصیلی داوطلب در این بخش وارد سامانه می گردد.
مرحله ۴: سهمیه و سابقه کار
در این مرحله، سهمیه و سابقه کار (صرفا مواردی که در همین دفترچه مورد تائید است) وارد می شود
مرحله :۵ شغل مورد درخواست
در این مرحله، سامانه با توجه به اطلاعات ثبت شده داوطلب در مراحل قبلی، شغل های قابل انتخاب را به داوطلب نمایش داده و داوطلب می تواند از بین آنها تنها یک مورد را به عنوان شغل مورد درخواست خود، انتخاب نماید.
تذکر: داوطلب، فقط حق انتخاب یک شغل را خواهد داشت.
مرحله :۶ اطلاعات تکمیلی
اطلاعات تکمیلی شامل اطلاعات تماس با داوطلب و آدرس محل سکونت می باشد.
محل دقیق برگزاری آزمون، بر روی کارت ورود به جلسه ذکر می گردد.
مرحله ۷: کد رهگیری
تاکید می گردد صرفا در صورتی ثبت نام فرد به پایان می رسد که داوطلب وارد این مرحله شده و از سامانه «کد رهگیری» دریافت نماید.
ه) ویرایش اطلاعات
در زمانی که سامانه جهت ویرایش اطلاعات داوطلبان باز می باشد، داوطلبان جدید و ثبت نام شدگان قبلی می توانند با مراجعه به پروفایل کاربری خود و کلیک بر روی بخش «ویرایش اطلاعات» اقدام به ویرایش اطلاعات ثبت شده خود نمایند.
در زمانی که سامانه جهت ویرایش اطلاعات داوطلبان آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی باز می باشد، داوطلبان جدید و ثبتنام شدگان قبلی میتوانند با مراجعه به پروفایل کاربری خود و کلیک بر روی بخش «ویرایش اطلاعات» اقدام به ویرایش اطلاعات ثبت شده خود برای آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی ۱۴۰۴ نمایند.
کارت شرکت در آزمون، از روز سه شنبه ۱۱ شهریور ماه ۱۴۰۴ برای مشاهده و پرینت بر روی سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی قرار خواهد گرفت.
آزمون در روز جمعه ۱۴ شهریورماه ۱۴۰۴ در تهران و در صورت لزوم در مراکز استان ها حسب مورد، برگزار خواهد شد.
ساعت شروع و محل برگزاری آزمون بر روی کارت شرکت در آزمون درج و به هنگام چاپ کارت به آگاهی داوطلبان خواهد رسید.
لازم به ذکر است صدور کارت شرکت در آزمون، به منزله تائید اطلاعات ارسالی از سوی داوطلبان نبوده و اصل مدارک داوطلبان پس از اجرای آزمون، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
زمان اعلام نتایج آزمون کتبی آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی ۱۴۰۴، حداکثر یک ماه پس از برگزاری آزمون خواهد بود.
الف) تعیین حدنصاب
کسب حداقل پنجاه درصد (۵۰) میانگین نمره مکتسبه سه نفر اول با ارزش وزنی سی درصد (۳۰) برای حیطه عمومی آزمون و هفتاد درصد (۷۰) برای حیطه تخصصی آزمون در هر شغل-شهرستان و سهمیه استخدامی در هر یک از دستگاه های اجرایی.
تذکر: داوطلبان فاقد حد نصاب، از ادامه سایر مراحل استخدامی حذف و صرفا کارنامه آزمون کتبی از طریق درگاه الکترونیکی مرکز آزمون جهاد دانشگاهی جهت اطلاع برای آنها قابل مشاهده خواهد بود.
ب) انتخاب و اعلام لیست چند برابر ظرفیت جهت بررسی مدارک از بین دارندگان حدنصاب
دستگاه های اجرایی مکلفند نسبت به انجام ارزیابی نهایی از پذیرفته شدگان آزمون اقدام نمایند. شرط لازم برای معرفی افراد جهت انجام «ارزیابی نهایی»، تائید مدارک و مستندات خوداظهاری داوطلبان و کسب حد نصاب می باشد. در صورت مغایرت و یا نقص مدارک و مستندات خوداظهاری و عدم امکان رفع نواقص مدارک و مستندات مربوطه در زمان تعیین شده برای بررسی مدارک، ادامه فرایند برای جذب نفر ذخیره (که توسط موسسه مجری اعلام شده است)، براساس نمره فضلی انجام می گردد.
تبصره: در صورتی که تعداد افراد دارای حد نصاب در شغل محل های مورد تقاضا کمتر از ظرفیت پذیرش باشد، همه افراد دارای حد نصاب برای انجام سایر مراحل مربوط معرفی خواهند شد.
- دستگاه اجرایی موظف است پس از برگزاری «ارزیابی نهایی» و اعلام نتایج نهایی توسط موسسه مجری، نسبت به معرفی پذیرفته شدگان به میزان یک و دو دهم (۱/۲) برابر ظرفیت پذیرش به گزینش، بر اساس مجموع نمره فضلی آنان با احتساب وزن هفتاد درصد (۷۰) برای آزمون کتبی و سی درصد (۳۰) برای «ارزیابی نهایی» اقدام نماید.
تبصره ۱: پس از اعلام نظر گزینش، در صورت مساوی بودن مجموع نمرات مکتسبه داوطلبان در آزمون کتبی و ارزیابی نهایی، اولویت انتخاب با داوطلبانی خواهد بود که نمره مکتسبه آنان در آزمون کتبی بالاتر باشد.
تبصره ۲: دستگاه اجرایی مکلف است نسبت به انجام ارزیابی نهایی تمامی داوطلبان معرفی شده واجد شرایط و ثبت نمره مربوطه در سامانه آزمون موسسه مجری اقدام نماید.
- دستگاه اجرایی موظف است حداکثر پانزده (۱۵) روز پس از وصول نظر گزینش، نسبت به اطلاع رسانی به پذیرفته شدگان نهایی به میزان سهمیه استخدامی اقدام نماید و پذیرفته شدگان نیز باید حداکثر ظرف مدت پانزده (۱۵) روز پس از اعلام دستگاه، جهت ادامه مراحل جذب و استخدام به دستگاه اجرایی مربوط مراجعه نمایند.
۱- ملاک عمل در خصوص تاریخ فراغت از تحصیل (تاریخ فارغ التحصیلی مندرج در متن گواهینامه موقت یا دانشنامه) و در ارتباط با اتمام خدمت دوره ضرورت (تاریخ مندرج در قسمت خاتمه خدمت کارت پایان خدمت) و همچنین در خصوص معافیت دائم (تاریخ مندرج در قسمت صدور کارت معافیت دائم)، دو ماه پس از آخرین روز ثبت نام آزمون مشترک فراگیر می باشد.
۲- ملاک عمل در بررسی مدارک و مستندات خوداظهاری داوطلبان در آزمون های مشترک فراگیر، وضعیت داوطلبان از جمله شرایط عمومی استخدام، مقطع و رشته تحصیلی، شرایط بومی بودن، قانون جوانی جمعیت و سایر موارد مطروحه در این دستورالعمل، در بازه زمانی ثبت نام آزمون مشترک فراگیر می باشد. اما ملاک محاسبه سن داوطلبان، اولین روز ثبت نام می باشد.
۳- به منظور احراز مهارت های پایه و عمومی فناوری اطلاعات افراد واجد شرایط جهت استخدام در مشاغل تخصصی، کارشناسی و بالاتر (موضوع تبصره (۲) ماده (۴۲) قانون مدیر یت خدمات کشور ی) داوطلبان استخدام موظفند حداکثر یک ماه پس از اعلام تائید گزینش، مدارک مربوط به کسب مهارت های هفت گانه (ICDL) صادره از مراکز و موسسات تائید صلاحیت شده توسط سازمان را به دستگاه استخدام کننده ارائه نمایند. مراکز تعیین صلاحیت شده در بخش اعتبارسنجی موسسات آموزشی (با عنوان موسسات تعیین صلاحیت شده) که در درگاه الکترونیکی سازمان ادار ی و استخدامی کشور قابل مشاهده می باشد.
۴- هر داوطلب در صورت مشمول بودن در بیش از یک سهمیه قانونی (بیست و پنج (۲۵) درصد و پنج (۵) درصد ایثارگران و سه (۳) درصد معلولان)، صرفا مجاز است در یکی از سهمیه های تعیین شده بر اساس ضوابط مربوطه، ثبت نام نماید.
۵- استخدام افراد با رعایت قوانین و مقررات مربوطه، برای تمامی دستگاه های اجرایی به صورت پیمانی خواهد بود.
۶- داوطلبان صرفا در صورتی می توانند در آزمون مشترک فراگیر ثبت نام نمایند که مقطع، رشته و گرایش مندرج در متن گواهینامه موقت یا دانشنامه مدرک تحصیلی آنان، مطابق با شرایط احراز مشاغل قید شده در دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون مشترک فراگیر باشد. بنابراین در این خصوص، داوطلبان ملزم به رعایت موارد ذیل می باشند:
الف) در صورتی که برای برخی از رشته های تحصیلی در دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون، گرایش خاصی ذکر شده باشد، صرفا فارغ التحصیلان همان رشته و گرایش تحصیلی می توانند در آزمون ثبت نام نمایند. اما در صورتی که هر یک از رشته های تحصیلی بدون ذکر گرایش و یا با عبارت «همه گرایش ها» در دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون مشترک فراگیر درج شده باشد، فارغ التحصیلان کلیه گرایش های آن رشته تحصیلی در مقطع مورد نظر، می توانند در آزمون استخدامی ثبت نام نمایند و در صورتی که یک رشته تحصیلی با عبارت «بدون گرایش» در دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون مشترک فراگیر ثبت شده باشد، صرفا آن رشته تحصیلی به صورت تنها و بدون گرایش مدنظر میباشد.
ب) در صورتی که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بنا به مقتضیات زمانی بدون تغییر در عناوین درسی و محتوای رشته های تحصیلی صرفا تغییراتی را در عناوین رشته های تحصیلی تائید و اعلام نماید و براساس (دادنامه شماره ۱۳۵۸ الی ۱۳۷۳ مورخ ۱۳۹۹/۱۱/۱۹ هیئت عمومی دیوان عدالت اداری) تطابق رشته های تحصیلی را با عناوین رشته های تحصیلی پیش بینی شده در شرایط احراز مشاغل در آزمون مشترک فراگیر اعلام نماید، داوطلبان میتوانند در آزمون مشترک فراگیر ثبت نام نمایند.
۷- مدارک تحصیلی پایین تر از مقاطع تحصیلی اعلام شده در شرایط احراز مشاغل در دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون مشترک فراگیر و همچنین مدارک معادل، برای شرکت در آزمون مشترک فراگیر و استخدام مجاز نمی باشد.
۸- افراد دارای مدارک تحصیلی بالاتر از مقاطع تحصیلی اعلام شده در دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون مشترک فراگیر، در زمان ثبت نام می بایست یکی از مقاطع تحصیلی آنان با مقطع، رشته و گرایش تحصیلی ذکر شده در دفترچه مذکور مطابقت داشته و داوطلب بر اساس آن مقطع و رشته تحصیلی مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون مشترک فراگیر ثبت نام نمایند.
۹- داوطلبان پذیرفته شده آزمون کتبی موظفند اصل دانشنامه و یا گواهی معتبر موقت تحصیلی خود را که به تائید دانشگاه محل تحصیل رسیده است، در زمان بررسی مدارک به منظور شرکت در «ارزیابی نهایی» ارائه نمایند.
۱۰- کارمندانی که صرفا به منظور تبدیل وضعیت استخدامی از «پیمانی به رسمی آزمایشی» در آزمون شرکت می نمایند، میبایست در یکی از شغل های اعلام شده در هر یک از آزمون های دستگاه های اجرایی متناظر با همان شغل مورد تصدی در دستگاه مربوطه (در مشاغل اختصاصی) و سایر دستگاه ها (در مشاغل عمومی) ثبت نام نموده و نمره حدنصاب «آزمون کتبی» در آزمون مشترک فراگیر را کسب نمایند.
۱۱- بر اساس بند (ز) ماده (۴۲) قانون مدیریت خدمات کشوری و آیین نامه وزیران عضو کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک، داوطلبان استخدام می بایست سلامت جسمانی، روانی و توانایی برای انجام کاری که استخدام می شوند را داشته باشند (با در نظر گرفتن بند (ب) «سهمیه معلولین»، بخش (۴) امتیازات و سهمیه های قانونی)، در صورت عدم تائید توانایی داوطلبان استخدام توسط دستگاه مربوطه در مرحله بررسی مدارک و معاینه پزشکی، مرجع رسیدگی به اعتراض داوطلبان، شورای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان مربوطه می باشد.
۱۲- مسئولیت بررسی مدارک، مستندات و اطلاعات خوداظهاری داوطلبان برعهده دستگاه اجرایی می باشد. ضمنا مسئولیت ناشی از عدم رعایت دقیق ضوابط و شرایط اعلام شده در مفاد آگهی و یا ارائه مدارک به صورت ناقص در فرایند بررسی مدارک، «ارزیابی نهایی» و گزینش بر عهده داوطلب خواهد بود و چنانچه در هر مرحله از مراحل جذب و استخدام محرز شود داوطلب با توجه به شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه آزمون مشترک، اطلاعات و مستندات خلاف واقع ارائه داده است، به نحوی که شرایط وی با شرایط مندرج در دفترچه مذکور انطباق نداشته باشد، فرد موصوف از انجام مراحل بعدی محروم گردیده و در صورت صدور حکم استخدامی، حکم مزبور لغو و بلااثر می شود.
۱۳- مسئولیت ثبت نام در آزمون به عهده داوطلب بوده و تاکید می گردد با توجه به اشتباهات پیش آمده در زمان ثبت نام داوطلبان توسط سایر افراد (در مواردی نظیر اطلاعات شخصی، تحصیلی، سهمیه های قانونی، بومی، قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و ...)، که امکان اصلاح آنها پس از پایان زمان های تعیین شده برای ثبت نام و ویرایش اطلاعات وجود ندارد، بنابراین ضروری است داوطلبان نسبت به کنترل دقیق اطلاعات خود اقدام لازم را به عمل آورند.
۱۴- به منظور رعایت عدالت استخدامی و ای جاد فرصت برابر برای تمامی داوطلبان آزمون، پس از اتمام مهلت ثبت نام و زمان های تعیین شده برای ویرایش اطلاعات داوطلبان، امکان ه یچگونه تغ˺ر و اصلاح در اطلاعات خوداظهاری داوطلبان وجود نداشته، بنابراین داوطلبان می بایست در زمان های تعیین شده برای ثبت نام و ویرایش اطلاعات در تکمیل فرم ثبت نام آزمون دقت لازم را به عمل آورند.
۱۵- با توجه به مصوبه شورای عالی ادار ی، استخدام در واحدهای تخصصی ستاد مرکزی دستگاه های اجرایی در چارچوب شرایط احراز مشاغل، صرفا از میان دارندگان مدارک تحصیلی کارشناسی ارشد و بالاتر امکانپذیر است.
۱۶- دستگاه اجرایی موظف است پس از برگزاری «ارزیابی نهایی» و اعلام نتایج نهایی توسط موسسه مجری، نسبت به معرفی پذیرفته شدگان به میزان یک و دو دهم (۱/۲) برابر ظرفیت پذیرش به گزینش، بر اساس مجموع نمره فضلی آنان با احتساب وزن هفتاد درصد (۷۰) برای آزمون کتبی و سی درصد (۳۰) برای «ارزیابی نهایی» اقدام نماید.
۱۷- اسامی پذیرفته شدگان نهایی از طریق درگاه الکترونیکی مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.
۱۸- مدارک تحصیلی فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی در صورت پذیرفته شدن در آزمون، حداکثر دو ماه پس از اعلام نتیجه نهایی باید به تائید سازمان مرکزی دانشگاه مذکور برسد.
- سازمان تعزیرات حکومتی
پذیرفته شدگان در شغل کارشناس حقوقی، در پست منشی شعبه و کارشناس حقوقی بکارگیری می شوند.
- سازمان حفاظت محیط زیست
شرایط اختصاصی شغل «مامور اجرایی محیط زیست»:
۱- داوطلبان باید دارای حداقل قد ۱۷۰ سانتی متر و شاخص حجم بدن (BMI) بین ۱۸ر۵ الی ۲۹ر۹ باشند.
۲- با توجه به ماهیت شغل محیط بانی، داوطلب باید آمادگی لازم برای خدمت به صورت شبانه روزی در پاسگاه های محیط بانی استان مورد درخواست را دارا باشند.
۳- پذیرفته شدگان نهایی حداکثر تا دو ماه پس از اعلام نتایج گزینش ملزم به اخذ گواهینامه پایه دوم و یا سوم اتومبیل و موتورسیکلت می باشند.
۴- موفقیت در سنجش آمادگی جسمانی و کسب حداقل ۵۰ درصد نمره الزامی است و در صورت عدم کسب نمره لازم، داوطلب از ادامه فرایند استخدام حذف خواهد شد.
۵- در مورد شغل مامور اجرایی محیط زیست:
- مامور اجرایی محیط زیست (۱): در پست محی طبان اسلحهدار بکارگیر ی میگردد.
- مامور اجرا یی محیط زیست (۲): در پست محیطبان راننده بکارگیر ی میگردد .
- مامور اجرا یی محیط زیست (۳): در پست محیطبان نگهبان بکارگیر ی میگردد.
- مامور اجرا یی محیط زیست (۴): در پست محی طبان بکارگیر ی میگردد.
- مامور اجرا یی محیط زیست (۵): در پست محیطبان جانشین بکارگیر ی میگردد.
- مامور اجرا یی محیط زیست (۶): در پست محیطبان فرمانده بکارگیر ی میگردد.
۶- دوره آموزش پذیرفته شدگان به صورت شبانه روزی در محل مرکز آموزش محیط زیست و آموزش محیط بان واقع در استان البرز - کرج برگزار خواهد شد.
- سازمان هواشناسی کشور
۱- خدمت در مشاغل پیش بین هواشناسی، کارشناس زیرساخت ارتباطات هواشناسی و کارشناس هواشناسی همدیدی، به صورت نوبتکاری (شیفتی) می باشد.
۲- در مشاغل کارشناس تجهیزات هواشناسی و کارشناس زیرساخت ارتباطات هواشناسی، ماموریت در شهرستان ها حسب مورد صورت خواهد پذیرفت.
۳- شغل حسابدار:
- در استان های بوشهر، تهران، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، کردستان، مرکزی و همدان، برا ی پستهای کارپرداز و جمعدار می باشد.
- شغل حسابدار در استان های البرز، فارس و خوزستان، برای پست حسابدار می باشد.
- در استان های آذربایجان غربی و لرستان، برای پستهای حسابدار و کارپرداز می باشد.
دفترچه تفکیک شده راهنمای آزمون استخدامی فراگیر سیزده
آزمون فراگیر دولت یکی از مهمترین رویدادهای استخدامی کشور است که هر ساله برای جذب نیروی انسانی به دستگاههای اجرایی برگزار میشود. در سال ۱۴۰۴، احتمالا شاهد انتشار دفترچه راهنمای این آزمون در خرداد ماه خواهیم بود و برگزاری آن نیز در تیر ماه برنامهریزی شده است. آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی ۱۴۰۴ برای استخدام افراد در ۱۵ دستگاه دولتی برگزار میشود که فرصتهای شغلی مهمی را برای داوطلبان فراهم میکند.
اگرچه آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی در سالهای گذشته به طور مداوم برگزار شده، اما استخدام فراگیر تنها بخشی از فرآیند است. داوطلبان برای شرکت در سیزدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور باید به خوبی از شرایط و نحوه ثبتنام آگاه باشند. آزمون فراگیر سیزدهم با توجه به ویژگیها و زمانبندی خاص خود، میتواند فرصتی بینظیر برای ورود به دنیای کار در دستگاههای اجرایی کشور باشد.
لازم به ذکر است که آزمون دستگاههای اجرایی ۱۴۰۴ برای جذب نیرو در نهادهای دولتی و سازمانهایی است. هنوز زمان دقیق و جزئیات کامل این آزمون منتشر نشده و استخدامی دستگاههای اجرایی ۱۴۰۴ ممکن است تغییراتی داشته باشد که داوطلبان باید به آن توجه کنند.
آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی میتواند به عنوان یک فرصت بزرگ برای شغلهای دولتی محسوب شود، همچنان برخی شرایط و تغییرات ممکن است در روند استخدام فراگیر تاثیرگذار باشند. این آزمون فرصتی است برای داوطلبانی که به دنبال ورود به سیستم دولتی هستند، اما باید توجه داشت که شرایط آن ممکن است تحت تاثیر عوامل مختلف تغییر کند.
آخرین اخبار آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی
تهران- ایرنا- معاون منابع انسانی سازمان اداری و استخدامی شرایط جدید شرکتکنندگان در آزمون استخدامی سال جاری را اعلام و تاکید کرد که حداکثر سن مجاز ۴۰ سال است.
شیراز-ایرنا- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فاس از صدور مجوزهای لازم برای جذب ۷۱ نفر نیروی جدید با هدف ارائه خدمت کیفیتر به جامعه کار و تولید این استان خبر داد.
جهت دسترسی به آخرین وضعیت استخدامهای جدید و در جریان دولتی در سال ۱۴۰۴، به صفحه استخدامهای جدید و درجریان مراجعه نمایید.
بستههای ویژه آمادگی آزمون
بستههای ویژه «ای استخدام»
بستههای تکدرس «ای استخدام»
لینکهای مفید و کاربردی به همراه منابع مطالعاتی
منابع مطالعاتی برای مصاحبه
آرشیو صفحات آزمون های فراگیر دستگاه های اجرایی
لیست سازمانهای حاضر در سیزدهمین آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی
سوالات متداول
زمان ثبت نام آزمون استخدام فراگیر سیزده از چهارشنبه ۱۱ تیرماه تا جمعه ۲۰ تیرماه ۱۴۰۴می باشد. در صورتی که میخواهید ازآخرین اخبار مرتبط با برگزاری دوره سیزدهم جا نمانید در سایت ثبت نام کنید.
زمان دریافت کارت آزمون استخدام سیزده فراگیر از روز سهشنبه ۱۱ شهریورماه ۱۴۰۴ خواهد بود.
آزمون استخدام فراگیر سیزده جمعه ۱۴ شهریورماه ۱۴۰۴ خواهد بود.
برای مشاهده بهترین منبع مطالعاتی برای آزمون استخدامی فراگیر دستگاههای اجرایی به صفحه منابع مطالعاتی آزمون فراگیر مراجعه کنید.