هلدینگ فناپ، وابسته به گروه مالی پاسارگاد، به عنوان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های ICT خصوصی ایران با تکیه بر توانایی سرمایه‌های انسانی و دانش بنیانی خود، در شش حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات شامل پرداخت و تجارت الکترونیکی، ارتباطات و سرویس‌های ارزش افزوده، خدمات مالی (بورس، بانک و بیمه)، سلامت هوشمند و خدمات عمومی، راهکارهای جامع یکپارچه فناوری اطلاعات و پروژه‌های بزرگ فناوری اطلاعات در قالب EPC فعالیت می‌کند. این شرکت در حال حاضر حدود 2500 نفر پرسنل دارد. 

ماموریت اولیه فناپ در ابتدا، طراحی و تهیه راهکار بانکی بومی ایرانی با توجه به تخصص و دانش روز جوانان ایرانی بود که با عنایت خداوند محقق گردید. پس از این موفقیت، فناپ فعالیت‌های خود را در صنعت فناوری اطلاعات با ارائه راهکارهای جامع مالی، راهکارهای جامع بیمه‌گری، بورس و مدیریت و پردازش تراکنش‌های مالی گسترش داد که هم‌اکنون بخشی از بزرگ‌ترین بانک‌های خصوصی و دولتی کشور، سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها و موسسات مالی و اعتباری، شرکت‌های بیمه و کارگزاران بورس، در حال استفاده و بهره‌برداری از آن‌ها هستند. توسعه و پیاده سازی راهکار حمل و نقل هوشمند باتکیه بر دوربین¬های ثبت تخلف و سرعت¬سنج، نخستین تجربه فناپ در حوزه¬های غیرمالی و بانکی بود و در ادامه با ارائه خدمات ارزش افزوده محتوایی و پرداخت بر بستر موبایل و راه¬اندازی اپراتور ارتباطات ثابت مخابراتی، در بخشهای مختلف زنجیره ارزش فناوری ارتباطات نقش¬آفرین شد. راه¬اندازی نخستین تلویوزیون اینترنتی کشور، طراحی و پیاده سازی راهکار جامع سازمانی و صنعتی در قالب بزرگترین پروژه نرم¬افزاری کشور و راه¬اندازی مرکز نوآوری و شتابدهی کسب وکارهای نوپا بخش دیگری از دستاوردهای گروه فناپ تا به امروز بوده است.

 

 

کارهای شما دیده می شود

برای بسیاری از ما مهمترین موضوع در مورد کارمان این است که نتیجه زحماتمان مورد استفاده قرار گیرد. وقتی می بینیم حرفه مان تاثیرات بزرگی روی جامعه و زندگی مردم داشته، با غرور از شغلمان یاد می کنیم .

 

شغلی که دوستش دارید
در دنیای امروز که بخش زیادی از وقتمان را در محیط کار میگذرانیم، داشتن شغلی متناسب با علایق و توانمندی هایمان؛ و کار در محیطی خلاق و در کنار تیمی حرفه‌ای می‌تواند ایده‌آلی دوست داشتنی باشد تا هر روز با لبخند روانه محل کارمان شویم.

مدیر عامل
دکتر شهاب جوانمردی

هر کسی میتواند هدف مقدسی داشته باشد، واین هدف را بیرون از مسائل روزمره ی مادّی جست‌وجو کند.آنگاه این هدف انگیزه ی مقدسی است که انسان را به جوش و خروش میاندازد، اینکه میخواهیم برای کشورمان کاری کنیم، میخواهیم برای جوانها کاری کنیم، میخواهیم اشتغال ایجاد کنیم، میخواهیم سنگی را از جلوی پای مردم کشورمان برداریم، آنچیزی است که آدمها را در این کشور پای کار نگه میدارد.

فناپ
فناوری مالی و پرداخت

حوزه فناوری مالی و پرداخت

در اهمیت و گستردگی بازار فناوری‌های مالی و پرداخت (فین‌تک) همین بس که بازار شبکه الکترونیکی پرداخت کشور (شاپرک) به تنهایی گردش مالی بیش از رقم تولید ناخالص داخلی کشور (GDP) دارد. با توجه به خاستگاه هولدینگ فناپ در گروه مالی پاسارگاد و ماموریت این هولدینگ در توسعه و تکمیل زنجیره ارزشی این گروه در حوزه ICT، فناوری‌های مالی و پرداخت قلب تپنده این هولدینگ و مرکز ثقل توسعه است؛ تا آنجا که چشم‌انداز فناپ نیز بازآفرینی زیست‌بوم دیجیتال ایرانیان در صنعت مالی و پرداخت ترسیم شده است.

هولدینگ فناپ در حوزه فناوری مالی و پرداخت از دامنه فعالیت گسترده‌ای برخوردار است؛ این فعالیت‌ها و ماموریت‌ها شامل عرصه‌های مختلف و متعدد در چهار بستر اصلی بانک‌داری الکترونیک، پرداخت الکترونیک، تجارت الکترونیک و بیمه و بورس الکترونیک می‌شود. خدمات فناپ در هر یک از چهار ماموریت فوق، به‌واسطه چندین شرکت زیرمجموعه این هولدینگ یعنی داتین، فناپ‌پلاس، پرداخت الکترونیک پاسارگاد، فناپ‌تک، پارسا، آدونیس، سپندار، داتکس و ققنوس ارائه می‌شود.

  • شرکت­‌های داتین، داتکس و ققنوس در زمینه راهکارهای جامع مالی (بانکی، بیمه، بورس و سایر بازارهای مالی) فعالیت می‌کند.
  • شرکت‌های پرداخت الکترونیک پاسارگاد، فناپ تک، پارسا، آدونیس، سپندار در زمینه راهکارهای جامع، سرویس ها و تجهیزات پرداخت خدمات ارائه می‌کنند.
  • فناپ‌پلاس و پاد در زمینه راهکارهای جامع تجارت الکترونیک در این حوزه فعال است.

حورزه فناوری زیرساخت و ارتباطات

فناوری زیرساخت و ارتباطات به عنوان یکی از مهم‌ترین محورهای توسعه، تنها به رشد و توسعه کشورها محدود نشده و توسعه انسانی را نیز شامل می‌شود. این حوزه شامل عرصه‌های بسیاری نظیر توسعه شبکه‌های مخابراتی، سیستم‌های رادیویی و صوتی و تصویری سیار، سیستم‌های ماهواره‌ای، اینترنت و شبکه داده‌ها و ... می‌شود. فارغ از اهمیت هر یک از این عرصه‌ها، فناوری زیرساخت و ارتباطات یکی از ملزومات تحقق «شهر هوشمند» نیز به شمار می‌رود؛ پدیده‌ای که به عنوان یکی از دستاوردهای ICT، اینک در کانون توجهات بازیگران اصلی این صنعت قرار دارد.

هولدینگ فناپ در حوزه فناوری زیرساخت و ارتباطات، محصولات و خدمات خود را در 5 عرصه ارائه کرده است:

  • خدمات ارتباطی ثابت و همراه
  • مراکز داده و رایانش ابری
  • پایش و کنترل هوشمند ترافیک
  • خدمات پیمانکاری حوزه ICT (EPCF و MCC)
  • خدمات توزیع محتوا و امنیت داده

فناپ در این زمینه پروژه‌ها و خدمات خود را به‌واسطه نقش‌آفرینی چندین شرکت زیرمجموعه خود یعنی فناپ تلکام، فرابرد، فناپ زیرساخت، ابرآروان و کاراطیس، پیش می‌برد.

 

فناپ
فناوری زیرساخت و ارتباطات
فناپ
خدمات محتوا و ارزش افزوده

حوزه خدمات محتوا و ارزش افزوده

حوزه خدمات محتوا و ارزش افزوده به طور کلی به سه دسته تقسیم‌بندی می‌شود؛ نخست، خدمات ارزش افزوده رفتار مشتری (مانند سرویس‌های رای‌گیری و نظرسنجی)، دوم، خدمات ارزش افزوده شبکه‌ای (مانند تلویزیون‌های آنلاین یا همان IPTV) و در نهایت، خدمات ارزش افزوده سازمانی (مانند اپلیکیشن‌های بانکی). انواع خدمات ارزش افزوده (Value Added Services) که به اختصار VAS نامیده می‌شود، شامل پرداخت‌های موبایلی (USSD)، اپلیکیشن‌های کاربردی، پخش یا دانلود موسیقی، بازی آنلاین و مواردی از این دست می‌شود.

مجموعه فناپ محصولات و خدمات خود در حوزه خدمات محتوا و ارزش افزوده را در عرصه‌های زیر ارائه می‌کند:

  • ارائه خدمات تجمیع‌کنندگی و نشر بر بستر اپراتورهای تلفن همراه
  • بازاریابی دیجیتال
  • راه‌اندازی شبکه‌های تلویزیونی و خدمات پخش اینترنتی فیلم و سریال

این موارد از طریق دو شرکت زیرمجموعه فناپ یعنی شرکت‌های فناپ‌پلاس و باران‌تلکام محقق می‌شود. محصولات و خدمات فناپ در این حوزه با عرصه‌های اپراتور تلفن همراه مجازی، اپراتور ارتباطات ثابت و در نهایت تلویزیون اینترنتی مرتبط است. از محصولات فناپ در حوزه خدمات محتوا و ارزش افزوده می‌توان به تلویزیون اینترنتی آیو اشاره کرد.

فناپ
نوآوری و سرمایه‌گذاری

حوزه نوآوری و سرمایه‌گذاری جسورانه

صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه، حلقه مفقوده میان دانش، شرکت‌های دانش‌بنیان و ثروت‌آفرینی را پر می‌کنند و فعالیت‌های آنها به هم‌افزایی میان علم و ثروت منتهی می‌شود. در شرایطی که استارت‌آپ‌ها، برای حرکت از ایده به محصول و تجاری‌سازی آن، به منابع مالی نیاز دارند و بنگاه‌های سنتی تامین سرمایه نیز ریسک سرمایه‌گذاری در این کسب‌وکارهای نوپا را نمی‌پذیرند، تنها صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه هستند که با حمایت از ایده‌های تازه، باعث رشد نوآوری می‌شوند و راه‌های تازه‌ای را پیش روی صنایع و کسب‌وکارها می‌گشایند.

فناپ با تاسیس صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه، تلاش کرده است برای نقش‌آفرینی هرچه بیشتر در اکوسیستم فناوری و پیشرفت کسب‌وکارهای بومی نوپا، گامی اساسی بردارد. این مجموعه علاوه بر تاسیس صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه شناسا، با راه‌اندازی شتاب‌دهنده تریگ‌آپ اقدام به شناسایی استارت‌آپ‌های صاحب ایده کرده و با تربیت تیم‌های آنها، مسیر رشدشان را هموارتر می‌کند. فناپ‌ همچنین با هدف «تسهیل زندگی شهروندی»، پلتفرم جامع و قدرتمندی به نام «سرزمین هوشمند پاد» تولید کرده که در آن طیف گسترده و متنوعی از خدمات، از لایه‌های زیرساختی و پلتفرمی برای کسب‌وکارها تا نیازمندی‌های کاربران عرضه می‌شود. پاد، بستر مناسبی برای رشد استارت‌آپ‌ها و ایجاد رقابت برای تقویت نوآوری در کسب‌وکارهای نوپا است. این پلتفرم، هشت حوزه دیجیتالی سبد مصرف خانوار ایرانی شامل گردشگری، بازی و سرگرمی، حمل‌ونقل، نیازهای روزمره، خدمات بانکی و مالی، آموزش، انرژی و سلامت را شامل می‌شود.

 

حوزه راهکارهای جامع سازمانی و دولت الکترونیکی

متناسب با رشد صنایع و پیچیده‌تر شدن سازمان‌ها، نیاز به راهکارها و نرم‌افزارهای پیشرفته‌تر برای مدیریت نیز تشدید می‌شود. تعدد فرآیندها، اجرای انبوه عملیات اداری و صنعتی، بالا رفتن تعداد کارکنان و مواردی از این دست، باعث می‌شود مدیریت این نوع کسب‌وکارها بدون راهکارهای جامع و یکپارچه نرم‌افزاری، غیرممکن شود. از سوی دیگر، دولت‌ و نهادهای حاکمیتی نیز در اجرای فرایندهای سازمانی و ارائه خدمات به مردم، به شدت به راهکارهای نرم‌افزاری نیاز دارند، چرا که افزایش کارآمدی، کاهش هزینه‌ها، رضایت ارباب‌رجوع و دسترسی همگانی، برای این نهادها اهمیت فراوانی دارد و این موارد تنها از طریق به کارگیری راهکارهای دولت الکترونیک، امکان‌پذیر خواهد بود.

فناپ با تولید زیرساخت‌های نرم‌افزاری از قبیل پلتفرم‌ها و Engine اختصاصی، در کشور امکان تولید راهکارهای مقیاس بزرگ در سطح ملی را فراهم کرده و این نوع محصولات را بر اساس نیازها و ویژگی‌های سازمان‌ها و صنایع بزرگ کشور توسعه داده است.
طراحی، تولید و پیاده‌سازی راهکار برنامه‌ریزی منابع سازمانی (ERP) در هولدینگ صنعتی و معدنی میدکو، از مهم‌ترین دستاوردهای فناپ در بومی‌سازی راهکارهای سازمانی و صنعتی است. اهمیت و عظمت این مگاپروژه، به حدی است که بزرگ‌ترین پروژه نرم‌افزاری کشور لقب گرفته است.

در فناپ‌، همچنین راهکارهایی با هدف اجرای دولت الکترونیکی، حل مشکلات دستگاه‌های اجرایی و تکریم هرچه بیشتر ارباب‌رجوع، تولید می‌شود که «راهکار پنجره واحد خدمات سرمایه‌گذاری»، نمونه‌ای از این نوع راهکارهاست. این راهکار در حال پیاده‌سازی توسط فناپ در استانداری خوزستان است که به‌موجب آن، در حال حاضر فرآیندهای مرتبط با دریافت مجوز سرمایه‌گذاری در 23 سازمان تابعه استانداری به صورت یکپارچه به‌یکدیگر متصل شده است. بدین‌ترتیب، تمام خدمات در یک پنجره واحد به سرمایه‌گذاران ارائه شده و باعث تسهیل و تسریع سرمایه‌گذاری در استان می‌شود.

فناپ
راهکارهای جامع سازمانی و دولت الکترونیکی