امسال ۳۶۰ معلول در آموزش و پروش استخدام می شوند

۱ نظر

در سومین روز از هفته گرامیداشت سی و نهمین سالگرد تاسیس سازمان بهزیستی و با دستور دکتر وحید قبادی دانا معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور۶۴ طرح و برنامه معاونت امور توانبخشی در ۲۴ استان صبح امروزبصورت ویدئو کنفرانس افتتاح شد.


به گزارش بازارکار به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل ، رییس سازمان بهزیستی کشور در این مراسم که بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد ، ضمن گرامیداشت هفته بهزیستی و تقارن آن با دهه کرامت گفت : با افتتاح این طرح ها امکان حضور بیش از هزار و ۸۰۰ نفر از افراد دارای معلولیت درمراکز توانبخشی روزانه درسراسر کشور ، همچنین زمینه افزایش نگهداری هزار و ۸۰۲ نفر از معلولی در مراکز شبانه روزی نگهداری می شود فراهم می شود .
به گفته وی ، سیاست سازمان بهزیستی این است که شرایطی را فراهم کند تا افراد دارای معلولیت یک زندگی مستقل و باعزت را در بستر جامعه و درون خانه داشته باشند که برای رسیدن به این مهم باید شرایط لازم برای توانمند سازی این افراد و همچنین مناسب سازی محیط و وسایل حمل و نقل برای جابجایی آنها دراماکن دولتی و عمومی و فضاهای تفریحی و آموزشی صورت بگیرد.
دکتر قبادی دانا ، با اشاره به افتتاح همزمان ۵ طرح در ۵ استان گیلان ، فارس ، هرمزگان ، خراسان جنوبی و آذربایجان شرقی که بطور همزمان افتتاح شدند افزود : همزمان با افتتاح این طرح ها ۵۹ طرح دیگر نیز در سراسر کشور، افتتاح و شروع به کار می کنند.
وی با قدردانی از همکاران استانهای گلستان ، خوزستان و لرستان بیان داشت : همکاران این استانها علی رغم درگیر بودن با موضوع سیل ، تمام تلاش خود را برای افتتاح طرح های حوزه توانبخشی انجام دادند.
به گفته رییس سازمان بهزیستی کشور ، ۱۵ طرح از مجموع این ۶۴ طرح ها مربوط به مراکز توانبخشی شبانه روزی افراد دارای معلولیت و ۳۶مراکز توانبخشی روزانه ، بیماران جسمی حرکتی ، بیماران روانی مزمن و مرکز اجتماع محور بود که در ۲۴ استان افتتاح شد.
وی بیان داشت : ما دست همکاران را در استانداریها و شهرداریها برای تسریع امر مناسب سازی محیط و معابر به گرمی می فشاریم . چرا که می خواهیم هیچ فرد دارای معلولیت در کنج خانه ها نداشته باشیم و حضور آنها را بصورت فعال در بستر جامعه شاهد باشیم .
رییس سازمان بهزیستی در ادامه درباره هزینه تمام شده لوازم توانبخشی و خدمات توانبخشی برای یک فرد معلول گفت : این خدمات براساس تعرفه دولتی و تعرفه بخش خصوصی مصوبه هیات وزیران اجرا و ارایه می شود که بعد از اعلام آن ، مراکز موظف هستند براساس آن عمل کنند. البته قیمت تمام شده لوازم با توجه به تامین و نگهداشت تجهیزات متفاوت است ،اما می بایست طوری عمل شود تا همه افراد معلول از آنها بهره مند شوند.
وی تحت پوشش قرار گرفتن خدمات توانبخشی مثل کار درمانی ، گفتار درمانی و غیره در قالب بیمه را یکی از روش هایی ذکر کرد که می توان با یک همکاری بین بخشی در ماهها ی آینده به آن دست پیدا کرد .
وی ادامه داد : اگر بخواهیم از بعد اقتصاد بهداشت و درمان به موضوع نگاه کنیم ، خدمات توانبخشی علاوه بر کاهش هزینه ها موجب توانمندی افراد و پیشگیری از معلولیت های ثانویه و ثالثیه خواهد شد .
رییس سازمان بهزیستی درد ادامه در خصوص برنامه سازمان برای خرید تجهیزات توانبخشی برای معلولان خاطر نشان ساخت : امسال بودجه تجهیزات توانبخشی در سال ۹۸ ، ۹۸ درصد وبودجه وسایل بهداشتی نیز ۱۲۶ درصد افزایش پیدا خواهد کرد ، البته به شرط تامین اعتبار حداقلی بودجه و تخصیص مناسب برای قانون حامایت از حقوق افراد دارای معلولیت .
به گفته وی ، این مبلغ قبل از تورم و وضعیت اقتصادی ، ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود که در همان زمان بودجه ای که درلایحه بودجه پیش بینی شد هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان بود که قرار بود از محل هدفمندی یارانه ها تامین شود .
وی ادامه داد : در این خصوص مذاکراتی با سازمانهای مدیریت و برنامه ریزی و هدفمندی یارانه ها داشتیم که امیداواریم این اعتبار بصورت ماهانه به میزان ۳/۸ درصد تخصیص داشته باشیم تا بتوانیم هزینه کرد آن را شروع کنیم چرا که در سال گذشته مبلغ ۲۰۰ میلیارد توما ن پیش بینی شده بود که متاسفانه تخصیصی نداشت .
دکتر قباید دانا در خصوص قیمت تمام شده ویلچر گفت : سرانه ویلچر که قبلا پرداخت می شد براساس قیمت واقعی ویلچر ۸۰۰ هزار تومان بود که این رقم ثابت مانده است اما امروزهزینه ویلچر دو سه برابر شده است البته قیمت آن بستگی به نوع ویلچر دارد .
به اعتقاد رییس سازمان بهزیستی کشور ، باید یک برآورد مناسبی از نیازهای وسایل توانبخشی بطور واقعی در کشوربه ثبت برسد تا براساس آن به سمت تامین بودجه در این خصوص حرکت کرد .البته باید گفت که شرایط اقتصادی کار ما را مشکل کرده که لازم است در این زمینه از ظرفیت خیرین استفاده کنیم.
وی به برگزاری نخستین همایش خیرین که توسط خود خیرین در مشهد روز چهارشنبه هفته جاری برگزار می شود اشاره کرد و بیان داشت : با برگزاری این همایش اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد .
امسال ۳۶۰ معلول در آموزش و پروش استخدام می شوند
دکتر محمد نفریه معاون توانبخشی سازمان بهزیستی نیز در این مراسم به قانون جامع حمایت از معلولان اشاره کرد وگفت : در حال حاضر برخی از مواد قانون جامع حمایت از معلولان مثل تحصیل و اشتغال ۳ درصدی آنها در سازمانها محقق شده است که براساس آن یا معلول ما جذب شد و یا سهمیه آن محفوظ مانده است .
وی افزود: برای سهمیه امسال نیز در حال رایزنی با سازمانها هستیم .البته اسال گذشته تمام سهمیه آموزش و پرورش محقق شد ه و قرار است امسال نیز ۳۶۰ نفر از معلولان استخدام این وزارت شوند.
دکتر نفریه به افتتاح ۶۴ طرح در ۲۴ استان که امروز همزمان در سراسر کشور بصورت ویدئو کنفرانس صورت گرفت اشاره کرد و گفت : امروزدر استان های آذربایجان شرقی ۴ طرح ، اردبیل ۴ طرح ، اصفهان ۳ طرح ، البرزدو طرح ، ایلام یک طرح، تهران ۵ طرح ، چهارمحال بختیاری ۳ طرح ، خراستان جنوبی ۳ طرح ، خراسان رضوی ۳ طرح، خوزستان یک طرح ، زنجان یک طرح ، سمنان یک طرح ، سیستان و بلوچستان ۴ طرح ، کردستان ۵ طرح ، کرمان ۶ طرح ، گلستان ۳ طرح ، گیلان دو طرح ، لرستان یک طرح ، مرکزی یک طرح ، هرمزگان دو طرح و همدان یک طرح در حوزه توانبخشی افتتاح شد.
وی ، افتتاح مراکز روزانه ضایعات نخاعی ، مراکز روزانه توانبخشی اتیسم ، مرکز خانواده و کودک کم بینا و نابینا ، مرکز روزانه معلولان ذهنی ، مرکز شبانه روزی سالمندان ، بیماران روانی مزمن و غیره را از جمله طرح هایی ذکر کرد که امروز مورد بهره برداری قرار گرفتند.

 منبع : بازار کار

برای مشاهده اخبار استخدام معلولین اینجا کلیک کنید

برای مشاهده اخبار لحظه به لحظه استخدام آموزش و پرورش اینجا کلیک کنید

ای استخدام

از تجربیات دیگران استفاده کنید!

مطالعه تجربیات شرکت کنندگان آزمون‌های استخدامی سازمان‌های مختلف در دوره های گذشته می تواند نقش بسزایی در قبولی شما در سازمان مورد نظر داشته باشد.

۱ نظر برای امسال ۳۶۰ معلول در آموزش و پروش استخدام می شوند

  • م
    منیره غایب
    ۱۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۳۵
    امیدوارم به افراد کم توانمند رسیدگی های بهتری شود

    لطفا سوالات و نظرات خود را بیان کنید

    ثبت پاسخ