ایجاد ۵۵ هزار ردیف شغلی برای معلمان در مهر ماه سال آینده

۱۴۴ نظر

رییس دانشگاه فرهنگیان از ایجاد ۵۵ هزار ردیف شغلی برای معلمان در مهر ماه سال آینده و تایید تمام مصوبه‌های این دانشگاه از سوی رییس‌جمهور خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حدود ۱۴ ماه از ریاست حسین خنیفر بر دانشگاه فرهنگیان می‎گذرد؛ در طی این مدت جبران کمبود معلم، پرداخت معوقات معلمان و استادان مدعو، افزایش کیفیت دروس روانشناختی و تربیتی از اولویت‌های او بوده‌است. وی برای پیشبرد کارهای خود برنامه‌های یک ساله، پنج ساله، ده ساله و حتی صد ساله دارد که درباره جزییات این برنامه‌ها با وی گفت‌وگو کردیم. به باور خنیفر اگر تا ده سال آینده در هر استان ۱۰۰ هکتار برای ایجاد فضای دانشگاه فرهنگیان در نظر گرفته شود تا به تربیت معلم بپردازند؛ کف نیاز آموزش و پرورش به معلم تامین می‌شود. او در این گفت‌وگو به تشریح فعالیت‎های ۱۴ ماه اخیر این دانشگاه پرداخته است که در ادامه می‌خوانید:

تاکنون برای بهبود وضعیت دانشگاه فرهنگیان چه اقداماتی انجام داده‌اید؟

دانشگاه فرهنگیان یک دانشگاه حاکمیتی- ماموریتی و جزو دانشگاه‌های بزرگ است. این دانشگاه ۷ سال پیش و در سال ۱۳۹۰ پایه‌ریزی می‌شود و در سال ۹۱ حدود ۲۱ هزار دانشجو می‌پذیرد که این آمار در سال ۹۵ به سه هزار نفر رسید، یکی از کارهایی که امسال کردیم، این بود؛ روند ریزشی که از ۲۱ هزار نفر به سه هزار نفر داشتیم را تغییر و دوباره شتاب دادیم و آن را به ۴۰ هزار نفر رساندیم.

فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های دیگر دنبال کارند، اما دانشجویان ما وقتی وارد دانشگاه می‌شوند، ردیف استخدامی‌شان مشخص است.

فرق ما با دانشگاه‌های دیگر این است که فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های دیگر دنبال کارند، اما دانشجویان ما وقتی وارد دانشگاه می‌شوند ردیف استخدامی‌شان مشخص است. نه اینکه ما بخواهیم نیرو به بدنه دولت اضافه کنیم، بلکه ما نیرویی تربیت می‌کنیم که کلاس‌های خالی منتظرشان است.

بنابر آماری که ارائه کردید تا چند سال دیگر نیاز کشور به معلم حل خواهد شد و دیگر آموزش و پرورش کمبود نیروی انسانی نخواهد داشت؟

در حال حاضر ۷۸ هزار کلاس خالی داریم و در حقیقت برای این خلاء و نیاز نیرو تربیت می‌کنیم، نه اینکه بخواهیم برای تحمیل فارغ‌التحصیل نیرو تربیت کنیم. ما مطالعات آینده‌پژوهشی کردیم و می‌دانیم که تا سال ۱۴۰۴ حدود ۲۰۸۰ هیات علمی می‌خواهیم، البته امکان دارد این رقم بالا و پایین شود. تا سال ۱۴۰۴ اگر با همین شیب یعنی جذب سالی ۳۰ تا ۴۰ هزار نفر پیش برویم، نیاز کشور به معلم حل می‌شود. امکان دارد در این میان ۱۰ هزار نفر هم اضافه تربیت کنیم که این مساله مشکلی ندارید، زیرا در اینجا از کمیت به کیفیت می‌رسیم و می‌توانیم کلاس‌های ۴۰ نفره را ۳۰ نفره کنیم.

مطالعات آینده‌پژوهشی کردیم و می‌دانیم که تا سال ۱۴۰۴ حدود ۲۰۸۰ هیات علمی می‌خواهیم، البته امکان دارد این رقم بالا و پایین شود.

بنابراین کشور ما تا هفت، هشت سال آینده هر چه سرمایه‌گذاری کند، کم است. تجربه هم نشان داده است، معلمانی که از طریق کنکور و آموزش چهار ساله دروس پداگوژی (کارورزی، روانشناسی، فنون تدریس) را می‌گذرانند، معلمان خوب و تراز بالایی هستند، وگرنه ما از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های دیگر هم استفاده می‌کنیم. امسال هم ۴۰ هزار نفر دانشجو پذیرفته‌ایم که جمع دانشجویانمان ۷۰ هزار نفر شده‌اند. ما تلاش می‌کنیم که پاسخگوی نیازهای مهر ماه سال‌های آینده باشیم تا با کمترین کلاس بی‌معلم مواجه باشیم.

تربیت این تعداد معلم نیاز به فضای آموزشی دارد، برای تامین فضای آموزشی چه اقداماتی انجام داده‌اید؟

در بحث فضای آموزشی ما یک میلیون مترمربع فضای کالبدی داریم. در سال ۱۳۹۰ حدود ۴۰۰ پردیس داشتیم که ۳۰۲ پردیس تعطیل شد و ۹۸ مورد دیگر باقی ماند. در حال حاضر ۶۴ پردیس و ۳۴ مرکز داریم که بیش از ۶۰ تا ۷۰ درصد این مراکز نیاز به مقاوم‌سازی و بهسازی دارند. این بازسازی‌ها در حال انجام است، اما بودجه‌مان کم است. یک بحث دیگری که دنبال آن هستیم بحث چابک‌سازی و ساختار است که امیدواریم این درخواست مورد توجه هیات امنا قرار بگیرد.

در حال حاضر ۶۴ پردیس و ۳۴ مرکز داریم که بیش از ۶۰ تا ۷۰ درصد این مراکز نیاز به مقاوم‌سازی و بهسازی دارند.

یکی از مواردی که امسال و در همین هفته انجام شد، این بود که رییس جمهور محترم تمام مصوبات چند ساله عقب مانده دانشگاه فرهنگیان را از سال ۹۳ تاکنون امضا کردند، یعنی هرآنچه که در هیات امنا مصوبه داشتیم، توسط آقای روحانی امضا شدند. یک نوید دیگر این که برای ۵۵ هزار ردیف سال آ‌ینده ما موافقت شده است. وضعیت اشتغال در جامعه ما به خصوص برای فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها اصلا وضعیت خوبی نیست، اما وقتی ما آن چهل هزار نفر را گرفته‌ایم و می‌خواهیم سال آینده برای ۵۵ هزار نفر ردیف شغلی ایجاد کنیم، جامعه از بابت تامین معلم یک نفس راحت می‌کشد. برای مهر ماه سال آینده ۵۵ هزار نفر استخدام رسمی درحوزه آموزش و پرورش خواهیم داشت.

شما برنامه‌ای صد ساله برای دانشگاه فرهنگیان در نظر گرفته‌اید، این برنامه شامل چه چیزهایی است و آیا با تغییر مدیریت امکان اجرایی شدن یک برنامه صد ساله وجود دارد؟

در مدیریت یک نوع تفکر سنتی و نوع دیگر سیستمی است. تفکر سنتی بر اساس اتفاقات است، اما تفکر سیستمی بر اساس پیش‌بینی و بر اساس داده‌ها است. در اینجا بر اساس تفکرات سیستمی حرف می‌زنیم. ما یک برنامه یک ساله داشتیم و گفتیم که یک ساله ظرفیت خالی موجود را پر می‌کنیم. یک کشور وسیع هستیم و ۲۳ کشور جهان در خاک کشور ما جای می‌گیرد. به عنوان مثال کشور ژاپن اندازه مازندران و خراسان است و ۵۲ دانشگاه تربیت معلم دارد. طبق مطالعاتی که داشتیم، قبلا این استان‌ها که اندازه ژاپن هستند، ۲۵ مراکز خالی داشتند که ما آن را پر کردیم.

اگر با همین فرمان جلو بروم و مانعی نباشد تا ۵ سال دیگر کف نیاز آموزش و پرورش حل می‌شود، یعنی ما دیگر مشکلی بابت نیروی انسانی نخواهیم داشت.

برنامه ۵ ساله من به این صورت است که اگر با همین فرمان جلو بروم و مانعی نباشد تا ۵ سال دیگر کف نیاز آموزش و پرورش حل می‌شود یعنی ما دیگر مشکلی بابت نیروی انسانی نخواهیم داشت. البته به نظر من می‌تواند زودتر هم آن را حل کرد، در صورتی که مساعدت در این مورد صورت بگیرد.برنامه ۱۰ سال من نیز در مورد راه‌اندازی طرح ۳۱-۱۰۰ است. من اعتقاد دارم مثل خیلی از کشورها که نظام تعلیم و تربیت را اولویت قرار داده‌اند ما هم باید آن را اولویت قرار دهیم، از این رو باید ۱۰۰ هکتار در هر استان برای فضای تربیت معلم در نظر بگیریم. الان یکی دو استان این طرح را آغاز کرده‎اند. ترجیج ما این است که این ۱۰۰ هکتار در مرکز شهر باشد تا به دانشگاه مادر نزدیک‌تر باشد و تردد هم برای دانشجویان بهتر صورت بگیرد.ما بعد از رقم زدن طرح ۳۱-۱۰۰ می‌توانیم ادعا کنیم که تا ۱۰۰ سال دیگر خیالمان از تربیت معلم راحت است و این همان طرح صد ساله است. وقتی فضا و شرایط فراهم باشد، من فکر می‌کنم که هر استان می‎تواند ۳۰ هزار معلم تربیت کند و بعد دانشگاه فرهنگیان به نسبت نیاز آموزش و پرورش قابلیت انعطاف پیدا خواهد کرد.

فکر نمی‌کنید با اوضاعی نامناسب معیشیتی که معلمان دارند، در سال‌های آینده آمار داوطلبان کاهش پیدا کند؟

امسال نزدیک پنج برابر تعداد مورد نیاز ما در دانشگاه ثبت‌نام کردند، قطعا آنها برای تحصیل و شغل خود غربالگری کردند تا بهترین راه را انتخاب کنند. گلایه معلمان اغلب به خاطر معوقات است و الان حقوق معلمان به نسبت قبل بهتر شده است. به خصوص با این ۲۰ درصدی که سال آینده اضافه می‌شود، وضعیت معلمان بهتر خواهد شد. معلمان جزو نجیب‌ترین انسان‌های حقوق بگیر دولت هستند، البته کارگران و سایر اقشار هم همینطور و اگر هم اعتراضاتی می‌کنند، درباره مطالبات مغفول مانده است و آن را یادآوری می‌کنند و این یکی از ویژگی‌ جامعه‌ متمدن است. با توجه به وضعیت اشتغال در دنیا که پایان قرن بیستم را پایان عصر استخدام‌های رسمی می‌دانند، مطمئنا برای شغل معلمی استخدام خواهد بود، زیرا دیگر استخدامی نداریم.

گفته بودید که ۱۰۷ میلیارد از آموزش و پرورش طلب دارید و دستمزد استادان مدعو از سال ۹۴ به تعویق افتاده است. قرار است این معوقات چه زمانی و چگونه پرداخت شود؟

وزیر آموزش و پرورش دستور دادند، در سال آینده فکری برای این مساله شود، آقای اللهیار ترکمن هم قول دادند در این زمینه کمک کنند. این معوقات مربوط به قبل از ۱۴ ماهی است که من به دانشگاه فرهنگیان آمده‌ام. چاله‌چوله‌هایی که در دانشگاه فرهنگیان وجود دارد از قبل کنده شده و یکی از وظایف مدیریت‌ها و قبول مسئولیت‌ها پیگیری مطالبات مسبوق است.

همواره در جذب دانشگاه فرهنگیان و آزمون‎های استخدامی آموزش و پرورش شائبه‌هایی وجود داشته است، حتی گفته شده بود، داوطلبانی که رتبه بالایی داشته‌اند، جذب نشدند. آیا از نظر شما وجود بی‌عدالتی در نهادی مثل آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان که رکن اصلی آموزش در جامعه است، به عرصه آموزش کشور آسیب نمی‌زند؟

مدارک را به ما نشان دهید و من در این زمینه جواب می‌دهم و پیگیری می‌کنم، گاهی این موارد نادر است.ما یک خطای تعمیم داریم به این صورت که ما یک مدرسه زیبا و با امکانات در آلمان می‎بینیم و بعد که به ایران آمدیم، بگوییم تمام مدارس آلمان عالی هستند، درحالی که اینطور نیست. ما مواردی داشتیم که رتبه خوبی داشته‌اند، اما شاید مشکل خاصی داشته‌اند که نه سیاسی است و نه اخلاقی، به همین دلیل در مصاحبه رد شده‌اند. ما در استخدام معلم استانداردهایی در زمینه قد، سن، معدل و ... و حتی شاخص‌هایی مثل عدم لکنت زبان داریم که شخص باید همه این استانداردها را داشته باشد. البته در قانون آمده است که فرزند رزمنده، جانباز و شهید ۲۰ درصد سهمیه دارند و آن هم زمانی لحاظ می‌شود که ۶۵۰۰ تراز را بیاورند.

در استخدام معلم استانداردهایی در زمینه قد، سن، معدل و حتی شاخص‌هایی مثل عدم لکنت زبان داریم که شخص باید همه این استانداردها را داشته باشد.

در کشورهایی خارجی به سربازانی که در جنگ جهانی آسیب دیده بودند، رسیدگی‌های زیادی می‌شود، حتی اگر لازم باشد هر کدام سه پرستار دارند و تا نوه‌هایشان تامین هستند، اما ما به رزمنده‌های جنگ تحمیلی هیچ چیزی ندادیم. فرزندان شهدا حاضرند استخدام‎ها و پست‌ها را بدهند، اما یک روز سایه پدر را داشته باشند. اگر کسی برای ادعای خود اسناد و مدارکی دارد به ما بدهد و ما سعی می‌کنیم که پیگیری کنیم و نمی‌گذاریم در حق کسی اجحاف شود.

اخیرا خبرهای زیادی در خصوص تنبیه‌بدنی در مدارس می‌شنویم. اکنون این سوال مطرح است که در دانشگاه فرهنگیان به معلمان آینده چه آموزش‌هایی داده می‌‎شود تا در مدرسه اقدام به تنبیه بدنی نکنند؟

من خودم مخالف تنبیه بدنی هستم، ما دو نوع تنبیه بدنی داریم؛ تنبیه‌بدنی روانی یا کلامی و جسمی یا فیزیکی. به قول تیپی شپرد در کتاب "آموزش و پرورش زنده" تنبیه جسمی تن را می‌آزاد و تنبیه روحی استخوان‌ها را خورد می‌کند و هر دو مردود است. اگر اَنگ و برچسبی به دانش‌آموز زده شود تا آخر عمر با او همراه است. تنبیه جسمی نیز عزت نفس دانش‌آموز را از آن می‌گیرد، در حالی که الان روش‌های تنبیه روانشناختی داریم؛ مثل بی‌توجهی موقت یا عدم مشارکت در گروه‌های قوی، اینها باعث می‌شود، دانش‌آموز متنبه شود.

تنبیه جسمی تن را می‌آزاد و تنبیه روحی استخوان‌ها را خورد می‌کند و بنابراین هر دو مردود است.

این بچه‌ها در ایستگاه رشد هستند و ما از بچه شش ساله تا دبیرستانی نباید توقع رفتار بزرگسال داشته باشیم. من شخصا به عنوان یک معلم و مدیر آموزشی کاملا مخالفم، اما تنبیه در طول تاریخ بوده است و حالا به خاطر شبکه‌های اجتماعی خیلی پررنگ می‌شود. آیا ثابت شده اینهایی که تنبیه می‌کنند، تربیت شده دانشگاه ما هستند؟ یا از معلمان ماده ۲۸، خرید خدمات، نهضت سواد آموزی، سرباز معلم و...هستند؟ ما اعتقاد داریم، معلم راستین آن معلمی است که چهار سال دوره تربیت معلم را بگذراند. آیا آن شخصی که آن اتفاق ناگوار را در مدرسه منطقه دو تهران رقم زد از معلمان ما بوده است؟ خیر. اما آن معلمی که سرخود را تراشید تا دانش‌آموز مبتلا به سرطان در کلاس درس خجالت نکشد، معلم ما بود.

یعنی هیچ انتقادی در این زمینه به دانشگاه فرهنگیان وارد نیست؟

در میان معلمان ما شاید خطاهایی وجود داشته باشد، اما ما باید درس‌های تربیتی و روانشناختی را قوی‌تری و یک مقداری از محتواهای آموزشی کم کنیم. گاهی اوقات اگر در بین معلمان ما تنبیه‌گر وجود داشته باشد، ناشی از درس‌های روانشناختی و تعلیم و تربیت است که نیاز به بازنگری دارد. یک نکته دیگر این است که باید از آن طرف نیز به مساله نگاه کنیم. دانش‌آموز فقط شش ساعت در اختیار ماست و ۱۸ ساعت در اختیار جامعه، فضای اجتماعی و خانواده است که این‌ها هم نقش مهمی دارند و فضای مجازی وضع نابه‌هنجاری ایجاد کرده است. از طرفی معلم هم یک نفر است و گاهی اداره کلاس از دستش خارج می‌شود. انسان خشمگین نابیناست، وقتی یکی به خشم می‌آید اداره کردن کلاس در مدارسی که فضایی ورزشی مناسب برای تخلیه انرژی ندارد، کار دشواری است.

انسان خشمگین نابیناست، وقتی یکی به خشم می‌آید اداره کردن کلاس در مدارسی که فضایی ورزشی مناسب برای تخلیه انرژی ندارد، کار دشواری است.

نمی‌خواهم این رفتارها را تطهیر کنم، ولی باید عوامل مختلف تنبیه را در نظر بگیریم، اما ما انسانیم و انسان محل خطاست، ولی به طور کل تنبیه بدنی مردود و خطاست. باید دید عوامل مقصر و موثر چیست و چه دوره‌هایی برای آموزش و تربیت در نظر گرفته شده است.من هیچ وقت تنبیه بدنی چه از نوع جسمی و چه از نوع روانی را تایید نمی‌کنم، زیرا روان و عزت نفس دانش‌آموز را زیر سوال می‌برد. باید برای این مساله فکر کرد تا به روزی برسیم که دیگر هیچ تنبیه بدنی در کشور وجود نداشته باشد. معلم قدرتی با دست خالی است. من همچنین بخشی از خشونت‌های مردود در مدارس را ناشی از نوع تربیت خانواده می‌دانم.

منبع: خبرگزاری ایلنا

برای مشاهده اخبار لحظه به لحظه استخدام آموزش و پرورش اینجا کلیک کنید

 برای مشاهده آخرین اخبار استخدام دانشگاه فرهنگیان اینجا کلیک نمایید

 

 

ای استخدام

از تجربیات دیگران استفاده کنید!

مطالعه تجربیات شرکت کنندگان آزمون‌های استخدامی سازمان‌های مختلف در دوره های گذشته می تواند نقش بسزایی در قبولی شما در سازمان مورد نظر داشته باشد.

۱۴۴ نظر برای ایجاد ۵۵ هزار ردیف شغلی برای معلمان در مهر ماه سال آینده

  • ی
    یوسف
    ۲۳ اسفند ۱۳۹۷، ۲۰:۳۲
    کاش بومی گزینی را برمیداشتند یا لااقل بر اساس مسافت بومی گزینی میکردند. مثلا ما در مرز شهرستانی زندگی میکنیم که مسافتمان به مرکز شهرستان خودمون بیشتر از شهرستان نزدیکمان هست. و کاش سهمیه ی فارغ التحصیلا را برای جذب بیشتر میکردند. این دبیرستانیهای این دوره خیلی خوش به حالیشون شده.
    • د
      دریا
      ۲۳ اسفند ۱۳۹۷، ۱۸:۰۹
      منم آزمون قبلی نفر اول بودم تو مصاحبه هم خیلی خوششون اومده بود، تازه تبریک هم بهم گفتن ولی تو نتایج قبول نشدم خیلی هم خوندم و کلی استرس و دعا و.... امسال باز میترسم تمام این پروسه سخت و طولانی رو طی کنم باز نتیجش مث قبل!
      • ن
        نازی
        ۲۳ اسفند ۱۳۹۷، ۱۹:۵۰
        خسته نباشید.ببخشید اگه برا اموزگار ابندایی خوندید منابع تخصصیاتونو میگین
        • م
          منتظربه دریا
          ۲۳ اسفند ۱۳۹۷، ۲۰:۲۰
          بومی استان بودیدیاشهرستان؟
          • ش
            شادان
            ۲۳ اسفند ۱۳۹۷، ۲۳:۱۵
            چرا بعد از اینهمه تایید رد شدید فکر میکنید علتش چی بوده..حالم بد شد
            • پ
              پیر شده تکمیل ظرفیت 👴
              ۲۳ اسفند ۱۳۹۷، ۲۳:۳۸
              حالتون بد نشه، مصاحبه کننده ها هم به من 2 بار گفتند به جمع همکاران ما خوش اومدید ولی در نهایت جواب اومد که "پذیرفته نشده اید"
              • م
                معلم
                ۲۴ اسفند ۱۳۹۷، ۰۷:۰۵
                با حذف امتیازهای بومی، آزمونهای استخدامی به عدالت نزدیکتر میشن بشرطی که مصاحبه گرا هم منصف باشن.
            • ب
              به دریا
              ۲۵ اسفند ۱۳۹۷، ۱۶:۱۱
              دقیقا منم مثل تو بودم. نمره عالی...به به و چه چه توی مصاحبه...و بعد سایت سنجش رو باز کردم زده بوده پذیرفته نشده اید...فکر کردم چشام داره اشتباه میبینه. حتی توی اداره کل خودشون گفتن ترازت خیلی بالاست. نفهمیدم چرا قبول نشدم و اونقدر از نظر روحی روم اثر بد گذاشت که دیگه به آزمون فکرم نمیکنم.
              • ن
                نازی
                ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۱۷:۲۱
                شما برا اموزگار ابتدایی بودین؟
            • گ
              گل مهربونی
              ۲۳ اسفند ۱۳۹۷، ۱۰:۳۴
              سلام بجه ها خبری ازتون نیست سخت در حاله مطالعه این درست لاقل نحض دلگرمیم شده یه پیامی بزارن
              • ا
                الهام
                ۲۳ اسفند ۱۳۹۷، ۱۳:۲۱
                والا من تا دفترچه نیاد قصد مطالعه ندارم. اول باید ببینم رشته و شهر منو میخواد یا نه. پارسال یه نفر خواست. با نمره عالی قبول شدم. مصاحبه ام هم خوب بود. خودشون گفتن صبرت خیلی زیاده برا معلمی. ولی وقتی جواب سنجش اومد که پذیرفته نشدید خیلی رو اعصابم تاثیر گذاشت. دیگه نمیخوام دلمو خوش کنم. خدا میدونه سه ماه تو استرس بودم و اخرش هیچ. نمی ارزه.
              • ش
                شهناز
                ۲۲ اسفند ۱۳۹۷، ۱۵:۰۰
                برای همین توی مصاحبه علمی بیشتر ازین که آدمو به چالش بکشن توهین به شخصیت آدم میکنن.این نگاه بالا به پایین فرهنگیان به بقیه فارغ التحصیلان کی میخواد تموم بشه.انگاری الان پره نخبه ست آموزش و پروش که به ما که میرسه از سوزن ردمون میکنن تا قبول شیم
                • ا
                  الهام
                  ۲۳ اسفند ۱۳۹۷، ۱۳:۱۲
                  اره واقعا. من دفعه قبل شرکت کردم با نمره عالی رفتم مصاحبه. یارو با پوزخند ازم سوال میپرسید. بعدم گفتن از اول چرا نزدی معلمی؟
                  به نظر من به درد نمیخورن این ازمونها. ظرفیت یک نفر یعنی با اعصاب و روان جوونها بازی کردن.
                • م
                  مجید
                  ۲۲ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۱۱
                  اره بابا شما خیلی خوب پرورش میدید معلمان رو شما اصلا همه کارهاتون درسته، نمونه معلم های پرورش داده تون رفتم دیدم دانشگاه فرهنگیان،بخاطر همین پرورش های عالی شماست که الان همه بچه های بیسواد هستن چون شما عالی پرورش میدید وکارتون درست درسته
                  • ر
                    رسول
                    ۲۲ اسفند ۱۳۹۷، ۱۳:۴۳
                    دانشگاههای تربیت معلم هرچند از نظر تربیتی دانش اموزان شاید بهتر از دانشگاههای زیر نظر وزارت علوم باشه ولی همه می دانند از نظر علمی در سطح پایین تری قرار دارند ...اگر استخدامی فقط برای تربیت معلمه پس تکلیف این همه دانشجو بیکار چیه لطفا توضیح بدین
                    • خ
                      خواهشا جوابم رو بدید
                      ۲۱ اسفند ۱۳۹۷، ۲۲:۳۳
                      سلام دوستانی که رشتتون ادبیات عرب هست و قبول شده بودید واسه آزمون آموزش و پرورش خواهشا درصدایی درستون هم تخصصی و هم عمومیتون رو بگید و اینکه چه استتنی شرکت کرده بودید ؟؟؟؟؟؟
                      • ف
                        فاطمه
                        ۲۱ اسفند ۱۳۹۷، ۲۲:۲۲
                        برفرض که ما سال دیگه آزمون دادیم و قبول شدیم نمیتونیم مهر 98 بریم سرکار‌ خب مجبورن از دانشگاه فرهنگیان نیروهای سال دیگه رو تامین کنن
                        • ن
                          نگار
                          ۲۲ اسفند ۱۳۹۷، ۱۱:۰۵
                          حالت خوبه اونا که بعد 4 سال فارغ التحصیل میشن
                          • ا
                            الهام
                            ۲۳ اسفند ۱۳۹۷، ۱۳:۱۵
                            جدیدا یه طرحی دادن که بعد از دو سال ببرنشون سر کار. دو سال باقیمونده تحصیل رو ضمن تدریس تموم کنن.
                        • م
                          مرادی
                          ۲۱ اسفند ۱۳۹۷، ۱۶:۲۶
                          سلام دوستان میشه منابع آموزگاری ابتدایی رو بگید
                          • ف
                            فیزیک
                            ۲۱ اسفند ۱۳۹۷، ۱۰:۲۵
                            من از اداره کل سمنان پرسیدم گفتن ما تازه فروردین نیاز هامون رو اعلام میکنیم
                            • ن
                              نگار
                              ۲۱ اسفند ۱۳۹۷، ۱۰:۱۸
                              با سلام
                              اگه بیشتر جذب از دبیرستان صورت بگیره و درصد کمی هم از فارغ التحصیلای دانشگاه یه تناقضی پیش میاد چون معلم بایستی از قشر باهوش باشه وقتی جذب بیشتر از دبیرستان باشه حتی متوسط ها و ضعیف تر ها هم قبول میشن و ماها کماکان که عاشق معلمی هستیم و کلی ایده و خلاقیت برای کلاس تو ذهنمون هست تکلیفمون چی میشه که اکثرا هم از لحاظ هوشی بالاتر هستیم.تو رو خدا ما رو هم دریابید سنمون داره میگذره از استخدامی
                              • n
                                na3a
                                ۲۱ اسفند ۱۳۹۷، ۰۰:۴۶
                                واقعا کارشناس چرا ازش نپرسیده که : «چرا زمان امتحان رو مشخص نمی کنید؟ چه دلیل دارد؟؟» میخواستم ببینم چی جواب میداد اگه می پرسید :/
                                • ن
                                  نوری
                                  ۲۱ اسفند ۱۳۹۷، ۰۰:۱۳
                                  منظور از دانشگاه فرهنگیان دوره های 4 ساله و دوره های 1 ساله است .
                                  • س
                                    سمیه
                                    ۲۰ اسفند ۱۳۹۷، ۲۳:۵۹
                                    من خودم سال80تربیت معلم درس خواندم آن هم 1000کیلومتر دور از شهر خودم با مشکلات زیاد اما به هر دری زدم استخدام نشدم الان هم آموزشیار نهضت هستم والله این سختی که آموزشیار نهضت می کشه هیچ تربیت معلمی نمیکشه.تو کوچه ها شب و روز متقاضی سواد با هزار التماس جور میکنیم تا به فرمان امام خودمون عمل کنیم و بیسوادی رو ریشه کن کنیم اما انگار!!!!.اگر میخواید فقط از تربیت معلم نیرو بگیرید دیگه چرا استخدام عمومی میزنید.
                                    • س
                                      سپید
                                      ۲۰ اسفند ۱۳۹۷، ۲۳:۳۳
                                      ممنون رئیس
                                      • س
                                        سعید
                                        ۲۰ اسفند ۱۳۹۷، ۱۸:۵۹
                                        باز هم خبری از زمان ثبت نام و زمان برگزاری آزمون استخدامی نیست که نیست
                                        • س
                                          سپید
                                          ۲۰ اسفند ۱۳۹۷، ۲۳:۲۷
                                          اینجوری هم به ما ظلم میشه هم به دانش آموزان. مثل بعضی کارها که بعدا از انجام دادن یا ندادنش پشیمون شدند در این مورد که کلی جوان تحصیل کرده ی با استعداد را هم کنار گذاشتند پشیمون میشن. خواهشا دیدگاهم را ثبت کنید. من فقط از جانب خودم صحبت نمیکنم. این یک ایراد اساسی است که باید بررسی بشه.
                                          • ت
                                            ت
                                            ۲۲ اسفند ۱۳۹۷، ۱۵:۵۷
                                            ثبت نام رفت برای اردیبهشت یا خرداد شاید هم تیر
                                          • س
                                            سعید
                                            ۲۰ اسفند ۱۳۹۷، ۱۸:۵۵
                                            به جوانان تحصیل کرده دانشگاه های دیگر هم رسیدگی کنید اینها هم جزو تحصیل کرده های بیکار این وطن هستند
                                            • س
                                              سعید
                                              ۲۰ اسفند ۱۳۹۷، ۱۸:۴۹
                                              اینطور که معلومه اکثر جذب نیرو از دانشگاه فرهنگیان است
                                              • ر
                                                رضا باقری
                                                ۲۰ اسفند ۱۳۹۷، ۱۸:۴۲
                                                لطفا تنوع پذیرش از رشته های مختلف رو هم افزایش بدید
                                                • م
                                                  مهندسی
                                                  ۳ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۰۵
                                                  عالی
                                                • م
                                                  مینا
                                                  ۲۰ اسفند ۱۳۹۷، ۱۷:۱۹
                                                  سلام به رشته های تک ظرفیتی توجه کنید
                                                  • و
                                                    وزیر
                                                    ۲۲ اسفند ۱۳۹۷، ۰۹:۴۵
                                                    باش

                                                  لطفا سوالات و نظرات خود را بیان کنید

                                                  ثبت پاسخ