تفاوت نحوه تعیین تکلیف معلمان حق‌التدریس با آموزشیاران نهضت

۱۱ نظر

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص تصمیم کمیسیون آموزش درباره تعیین تکلیف حق‌التدریسان و نهضت سوادآموزی توضیحاتی ارائه کرد.


محمد بیرانوندی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به نارضایتی آموزشیاران نهضت سوادآموزی از تبعیض ایجاد شده میان آنها و نیروهای حق‌التدریس در نحوه تعیین تکلیف، گفت: مجلس در سال ۹۴ مصوبه‌ای مبنی بر به کارگیری نیروهای پیش‌دبستانی و حق‌التدریسان پیش از سال ۹۱ تصویب کرد.
نماینده مردم خرم آباد و دوره در مجلس شورای اسلامی افزود: تعدادی از مشمولان مصوبه ۹۴ به دلایل مختلف مانند رشته‌های تحصیلی غیرمرتبط، پایین بودن سطح دانش و... از جذب در آموزش و پرورش بازماندند که از آنها به عنوان جامانده‌ها یاد می‌شود.
واژه تجمیعی در قانون تعیین تکلیف معلمان حق‌التدریس تعریف نشده بود
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: براساس فشارهای وارده، مجلس ناچار به اصلاح مصوبه شد و در سال ۹۵ به پیشنهاد آقای کوچکی‌نژاد آموزشیاران نهضت سوادآموزی نیز به قانون تعیین تکلیف معلمان حق‌التدریس اضافه شدند؛ نکته حائز اهمیت استفاده از اصطلاح "تجمیعی" بود که تعریف مشخص و درستی از این واژه وجود نداشت؛ آقای کوچکی‌نژاد در توضیح ماهیت این افراد بیان کرد که منظور از تجمیعی تعداد اندکی از نهضتی‌های قدیمی هستند که هنوز تعیین تکلیف نشده‌اند.
وی با بیان اینکه با افزودن آموزشیاران نهضت سوادآموزی به قانون تعیین تکلیف معلمان حق‌التدریس تعدادی زیادی از نهضتی‌ها زیرمجموعه این قانون قرار گرفتند، افزود: این درحالی بود که آموزش و پرورش به این نیروها نیازی نداشت در نتیجه ناچار شد تعدادی از معلمان حق‌التدریس و هیچ یک از آموزشیاران نهضت را جذب نکند.
ظرفیت جذب آموزش و پرورش در حال حاضر ۲۵ هزار نفر است
بیرانوندی با بیان اینکه ظرفیت جذب آموزش و پرورش در حال حاضر ۲۵ هزار نفر است، عنوان کرد: مجموع نیروهای حق‌التدریس و نهضت به ۸۰ هزار نفر می‌رسد این درحالی است که آموزش و پرورش به این تعداد نیرو نیازی ندارد بنابراین نمایندگان در پی بررسی‌های بسیار در رابطه با معلمان حق‌التدریس تصمیم گرفتند، این افراد به دلیل محدود بودن تعداد، فعالیت همزمان در مدارس در کنار معلمان رسمی و نیاز مدارس به وجود آن‌ها، ابتدا در دانشگاه فرهنگیان دوره یک ساله آموزشی را گذرانده و در نهایت پس از قبولی در یک آزمون مجزا در طول برنامه ششم توسعه در استان‌های مختلف، براساس اعلام نیاز سازمان استخدامی به تفکیک دوره و جنس و... باعنوان معلم استخدامی مشغول به کار شوند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی توضیح داد: تعداد این افراد چندین برابر حق‌التدریسان بود و آموزش و پرورش نتوانست آمار دقیقی از آن‌ها دهد، ضمن آنکه هنوز درخصوص اینکه یک آموزشیار با آموزش چه تعداد دانش‌آموز چنین عنوانی را کسب می‌کند به توافق نرسیده‌اند، با این وجود نمایندگان درخصوص آن‌ها تصمیم گرفتند که ابتدا از آن‌ها صرفا براساس نیاز آزمون گرفته شود و سپس در دانشگاه فرهنگیان دوره یکساله بگذرانند تا پس از گذراندن دوره آموزشی، آن‌ها نیز براساس اعلام نیاز سازمان استخدامی به تفکیک سن، جنس، رشته و استان استخدام شوند.

منبع :خبرگزاری خانه ملت

برای مشاهده آخرین اخبار استخدام مربیان حق التدریس اینجا کلیک نمایید

 برای مشاهده آخرین اخبار استخدام آموزشیاران نهضت سوادآموزی اینجا کلیک نمایید

ای استخدام

از تجربیات دیگران استفاده کنید!

مطالعه تجربیات شرکت کنندگان آزمون‌های استخدامی سازمان‌های مختلف در دوره های گذشته می تواند نقش بسزایی در قبولی شما در سازمان مورد نظر داشته باشد.

۱۱ نظر برای تفاوت نحوه تعیین تکلیف معلمان حق‌التدریس با آموزشیاران نهضت

  • ف
    فاطمه
    ۱۶ مرداد ۱۳۹۷، ۰۱:۲۳
    کاش مجلس محترم ،هرچه زودتر تکلیف معلمان التدریس را مشخص می کرد،آره یا نه،بی تکلیفی بدترین درده ،اگه استخدام حتمی در کار نیست ،بریم دنبال یه کار دیگه ،هرچند کار هم نیست.حداقل فکرمون آزاد میشه.
    • ل
      لیلی
      ۱۱ مرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۰۵
      من میخام حق التدریس شرکت کنم از کجا باید اقدام کنم؟؟ایا هنوزم نیروی حق التدریس میگیره؟؟؟؟
      • ح
        حنانه
        ۱۳ مرداد ۱۳۹۷، ۰۱:۱۸
        سلام ممنوع شده عزیزم
        • ه
          هنر اموزحسابداری
          ۱۴ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۰۴
          چطور اعلام کردن که امسال 30 هزار معلم حق تدریس میگیرن
          فقط کسی اطلاع داره اگه سابقه بیمه رد نشده باشه امکانش هست معرفی بشی برای معلم حق تدریس من 5 سال تو مدارس تدریس دارم ولی بیمه رد نکردن
      • ن
        نازلی
        ۷ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۱۳
        ای بابا هنوز تصویب هم نشده؟؟؟یعنی تازه بعد ۱۳ سال کار بریم یه پولی بدیم دانشگاه فرهنگیان بعد برگردیم سرخونه اول باز ازمون بدیم...تازه ذوقم میکنید ؟؟؟؟خوب ۶ ماه پیش قرار بود یه ازمون جدا از حق التدریس بگیرن که...
        • م
          م.ن
          ۷ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۳۶
          پس ماآموزشیاران چی؟دوسال چشم انتظاری آخرشم هیچی؟خداروخوش نمیاد.
          • م
            محمد
            ۱۳ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۱۵
            بابا آموزش و پرورش هم فقط بی سواد استخدام میکنه.
          • ن
            ناصری
            ۷ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۰۲
            سلام
            ما و خانواده هایمان 2 یا 3 سال هروز منتظر هستند که طلسم استخدام نیروهای حق التدریس آموزش وپرورش شکسته بشود حالا که دیگه بهانه ای ندارید چون مجلس نیروها را به دو دسته تقسیم کردند ما یک نفر یا دو نفر نیستیم پس سرنوشت حدود 50 هزار نفر بغیر خانوادها یشان که نیروی حق التدریس نان آور خانواده است ودیگر هیچ راه درآمدی نداریم و تنها راه درآمد ما همین 700 هزارتومان هست که فقط 400هزارتومان آن فق برای اجاره مسکن می دهم و با 300هزار تومان می شود خانه را اداره کرد به خداوند شما مسولان قسم می دهم که تکلیف ما را مشخص بکنید ما خیلی سختی ها را پشت سر گذاشته ایم حق قانونی ما فقط استخدام هست
            • ش
              شاهدی
              ۷ مرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۰۳
              سلام
              زمان دوره مهارت آموزی یکساله دانشگاه فرهنگیان برای نیروهای حق التدریس آموزش وپرورش از چه موقع شروع می شود
              • م
                معلم
                ۷ مرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۳۱
                بعداز اینکه در صحن علنی مجلس مطرح و تصویب بشه. هنوز تصویب نشده. اگر تصویب نشه طرح مسکوت میمونه تا مجلس بعدی یعنی ۲سال دیگر
                • ش
                  شاهدی
                  ۷ مرداد ۱۳۹۷، ۱۳:۴۸
                  سلام
                  ما دیگه بریدیم ب قرآن با ماهی 700 هزارتومان دیگه نمیشه کرایه سرویس مدارس داد و و از پس مخارج خانواده بر بیایم خدا وند کمک بکند

              لطفا سوالات و نظرات خود را بیان کنید

              ثبت پاسخ