نیمی از زنان شاغل در آموزش و پرورش کار می‌کنند

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تمایل نداشتن ۲۰ درصد از دختران مقطع متوسطه دوم به ادامه تحصیل گفت: در حال حاضر ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار دانش آموز دختر مشغول تحصیل هستند که باید بیشتر به آنها توجه کرد.


به گزارش ایسنا، فرحناز مینایی پور در نشست تخصصی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با مشاوران وزرا، مدیران کل امور بانوان و مدیران کل امور اجتماعی استانداری های سراسر کشور یکی از مشکلات در حوزه آموزش دختران را تمایل نداشتن آنان به تحصیل دانست و گفت: در حال حاضر پوشش تحصیلی در این دوره تنها ۸۰ درصد است.
وی با بیان اینکه مقطع متوسطه دوم دارای اهمیت ویژه ای است و باید به این حوزه کمک کرد،اظهارکرد: تلاش ما افزایش پوشش تحصیلی دختران است چون همیشه مقیاس آن از پسران پایین تر است البته اکنون در دوره ابتدایی ۹۸ درصد پوشش تحصیلی داریم.
مینایی پور با بیان اینکه از میان یک میلیون زن شاغل در کشور ۵۰۰ هزار نفر آنان در آموزش و پرورش فعالیت دارند تصریح کرد: در حال حاضر ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار دانش آموز دختر مشغول تحصیل هستند که باید بیشتر به آنان توجه کرد.
وی اضافه کرد: برای حوزه ورزش دختران اتفاق خوبی افتاده است جراکه به دلیل کمبود شدید نیرو به ویژه معلم ورزش در حوزه ابتدایی ، مشکلات جدی وجود داشت. تمامی معلمان دوره ابتدایی در تابستان امسال آموزش تخصصی در حوزه ورزش را فرا می‌گیرند.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه این آموزش‌ها برای کمک به ورزش دختران دوره ابتدایی مفید خواهد بود،گفت: با تاکید وزارت آموزش و پرورش سهم دختران در رقابتهای ورزشی ۶۰ درصد می‌شود. یکی از برنامه‌های دیگر در حوزه دختران آسیب‌شناسی وضعیت دختران دهه ۸۰ است چون اکنون این دختران در مدارس مشغول تحصیل هستند. این دختران ادعا دارند که در زمینه گفت و گو با مشکل مواجه هستند و باب گفت و گو با خانواده را نمی توانند باز کنند بنابراین امسال برای این موضوع هم برنامه هایی در دستور کار داریم.
وی با اشاره به بحث آموزش حقوق شهروندی در برنامه کاری این وزارخانه اظهار کرد: به همین منظور کتابی را در حال تدوین داریم و این آموزش‌ها ابتدا به دختران ارائه می‌شود.
در ادامه این نشست فروزنده ودیعتی - مدیر کل حقوق بشر و زنان وزارت امور خارجه - با اشاره به رشد ۶۱ درصدی زنان در این وزارت‌خانه گفت: ۹ پست مدیریتی دیگر در این وزارتخانه به بانوان اختصاص داده شده است. با برنامه ریزی های صورت گرفته، در آینده سفرا و مدیران ارشد زن بیشتری در راه انتصاب در وزارت امور خارجه هستند.
وی با بیان اینکه در ساختار جدید وزارت امور خارجه برنامه‌ریزی جدی برای تربیت کادر زن در بخش های مختلف این وزارتخانه وجود دارد،اظهارکرد: بجز خانم مرضیه افخم به عنوان سفیر ایران در کشور مالزی، ۹ پست مدیریتی دیگر در این وزارتخانه به بانوان اختصاص داده شده است.
ودیعتی در ادامه از رشد ۶۱ درصدی در انتصاب بانوان از ابتدای دولت یازدهم در این وزارتخانه خبر داد و اظهار کرد: ۳۳ درصد بانوان که در وزارت امور خارجه جذب شده اند مدارک دکتری و فوق لیسانس دارند.
به گفته وی در حال حاضر ۶۳ نفر از نیروهای سفارت خانه‌های ایران را زنان تشکیل می دهند.
ودیعتی با اشاره به اینکه وزارت امور خارجه نقش هماهنگ کننده دارد و به عنوان پل ارتباطی با سفارتخانه‌ها عمل می‌کند،اظهارکرد: امیدواریم معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و برخی از دستگاه های اجرایی مشخص کنند که آیا می توانند ارتباط مستقیم با این سفارتخانه‌ها داشته باشند.

 منبع : خبرگزاری ایسنا

برای مشاهده اخبار اشتغال بانوان اینجا کلیک کنید

 

لطفا سوالات و نظرات خود را بیان کنید

ثبت پاسخ